Hocam bu changedeki kampanyaların çoğu sonucuna ulaşsa bile istenen hedefe yinede hiç bir şekilde bir şeye yaramıyor. Daha önce bu şekilde bir kaç imzaya katılmıştım hedefe ulaştı işte daha sonrasında mevcut kişiyede iletildi ama hiç bir şey olmadı.
Sadece imzalamakla kalıyor gibiyiz diyebilirim. Zaten bu ysk kararı mühürsüz zarflar olayı askıda kalır.
Aynen hocam sorgulanamaz YSK şuan ohal var zaten sorgulasa akp nin adamları sorgulayacak yine kilifina göre hazırlarlar. Feto nun boşluğu devlette akp destekli cemaatler dolduruyor diye bir haber çıkmıştı geçenlerde menzil cematiydi adı galiba 10 yıl sonra yine darbe olursa sasirmayin.
Ama ben burda bir hilenin olduğunu düşünsem bile akp nin bu kadar çok oy aldığıni kabul ediyorum halk gereken cevabı maalesef veremedi ben çok daha dusuk evet çıkmasını beklerdim şahsen bunca olaya rağmen.
Zaten oyların çoğunluğuna bakın güneydoğu ve doğu anadolu dan almışlar nerdeyse %80 yakın bir rakam var. Bunun dışında 3 büyük şehirde bile yine evet oyları %40 üzerinde hayır daha fazla önde olsa bile. Şimdi yeniden seçim yapıyoruz deseler 3 aşağı beş yukarı yine %51 lerde kalır.
Her türlü yine evet çıkacaktı halk kararını zaten rte başa geçtikten sonra vermiş oldu her seçimlerde zafer alarak karşısında'da adam akıllı muhalefet olmayınca hep başta kaldı. Bu change'de ne kadar çok açılsada bir şeye yaramaz demem buydu aslında.