Lydian
|
|
June 11, 2017, 08:44:12 PM |
|
cüzdandan birazcik mobile go satis emri vermek istiyorum ama almiyor... "Order has not been created!" hatasi veriyor...
cüzdanda wave yoksa veremezsın order. dex te order vermek ıcın wave gerekıyor. wave var dıyorsan rakamlarda bır hata yapıyorsundur. yada cık yenıden gır. satmanı tavsıye etmem bu arada. ıco fıyatını daha yenı cıkartıyor. waves'lerim leasing'de... onun icin olabilir o zaman... istedigim fiyati verirlerse seve seve satarim... bu token'lari nüfusuma alacak degilim:) 0.008 iyi bir fiyat benim icin:)
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 11, 2017, 08:48:55 PM |
|
cüzdandan birazcik mobile go satis emri vermek istiyorum ama almiyor... "Order has not been created!" hatasi veriyor...
cüzdanda wave yoksa veremezsın order. dex te order vermek ıcın wave gerekıyor. wave var dıyorsan rakamlarda bır hata yapıyorsundur. yada cık yenıden gır. satmanı tavsıye etmem bu arada. ıco fıyatını daha yenı cıkartıyor. waves'lerim leasing'de... onun icin olabilir o zaman... istedigim fiyati verirlerse seve seve satarim... bu token'lari nüfusuma alacak degilim:) 0.008 iyi bir fiyat benim icin:) ilginç kur farkı ether wave yukselmesı derken zaten mobılgonun ıco fıyat 2 dolar ustunde oldu. aldıgın fıyata satacaktın madem nıye gırdın neyse yatırım senın bana ne ımza kampanyasından geleceklerı kaar sayıyorsundur belkı. hayırlı ısler bıraz wave al yada lease den cıkart wavelerı. baska yapabılecegın bırsey yok.
|
|
|
|
|
Lydian
|
|
June 11, 2017, 09:14:56 PM |
|
cüzdanda wave yoksa veremezsın order. dex te order vermek ıcın wave gerekıyor. wave var dıyorsan rakamlarda bır hata yapıyorsundur. yada cık yenıden gır. satmanı tavsıye etmem bu arada. ıco fıyatını daha yenı cıkartıyor. waves'lerim leasing'de... onun icin olabilir o zaman... istedigim fiyati verirlerse seve seve satarim... bu token'lari nüfusuma alacak degilim:) 0.008 iyi bir fiyat benim icin:) ilginç kur farkı ether wave yukselmesı derken zaten mobılgonun ıco fıyat 2 dolar ustunde oldu. aldıgın fıyata satacaktın madem nıye gırdın neyse yatırım senın bana ne ımza kampanyasından geleceklerı kaar sayıyorsundur belkı. hayırlı ısler bıraz wave al yada lease den cıkart wavelerı. baska yapabılecegın bırsey yok. 0.008 iyi bir fiyat benim icin demisim... sen galiba 0.0008 okudun:) tanesini 25 dolardan seve seve satarim - haa, bir an ucar gider 25 dolari'da gecerse - geri kalanlari satar miyim yoksa ac gözlü bekler miyim, bilemem... o gün gösterir:)
|
|
|
|
|
tenten11
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
June 12, 2017, 01:58:46 PM |
|
arkadaşlar benim sormak istediğim bi soru var şimdi benim crowdsale de 191 adet tokenim var. ben bu adreslere sadece eth walletimi girdim ve o bonus %0.5 kısmına da eth walletimi girdim waves wallet girmedim yani acaba bi sorun yaşar mıyım ? daha aktarılmadı da walletime ? bir de ben son hafta girmiştim daha bonusunuz gelmedi diyor kac bonus gelir acaba
|
|
|
|
fkod
|
|
June 12, 2017, 02:33:57 PM |
|
arkadaşlar benim sormak istediğim bi soru var şimdi benim crowdsale de 191 adet tokenim var. ben bu adreslere sadece eth walletimi girdim ve o bonus %0.5 kısmına da eth walletimi girdim waves wallet girmedim yani acaba bi sorun yaşar mıyım ? daha aktarılmadı da walletime ? bir de ben son hafta girmiştim daha bonusunuz gelmedi diyor kac bonus gelir acaba
Orası için waves adresi olması şart. İkincisi o bonus sakız parası değil merak ettiğinize deymez.
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
June 12, 2017, 02:38:18 PM |
|
711 MGO mu DEX te 336 Waves le takasladım satan memnun alanı bilmem
|
|
|
|
tenten11
Newbie
|
|
June 12, 2017, 03:09:07 PM |
|
711 MGO mu DEX te 336 Waves le takasladım satan memnun alanı bilmem kazık yemişssin şuanki fiyatı bile 1.75 dolar bi mgo 1250 dolar yapıyor zaten o kurdan sabah 2.60 dolardı . aldığın waves şuanda 2150 dolar civarı bir şey yapıyor hiç etmişssin tokenlerini
|
|
|
|
btclife01
|
|
June 12, 2017, 04:16:15 PM |
|
Bonuslar gönderilmeye başlandı. Your Incent bonus tokens were sent!
Thank you for participating in our crowdsale, your xxx Incent tokens are now delivered to you.You can check the transaction: xxx (Waves txHash)
NOTICE: Please wait until your transaction is confirmed on the blockchain. It may even take up to an hour, depending on how clogged the network is.
The game is on!
Best regards, GameCredits Team
|
|
|
|
gokcey
|
|
June 12, 2017, 05:01:32 PM |
|
Evet banada 30 incent gelmiş
|
|
|
|
tenten11
Newbie
|
|
June 12, 2017, 05:02:51 PM |
|
191 tokene kactane gelir ben son hafta girenlerdenim
|
|
|
|
PrintMule
|
|
June 12, 2017, 07:02:27 PM |
|
marketcapteki değerinden %50 azaldi şuanda 1.45 seviyelerinde mgo. biraz bekleyin arkadaşlar satmayin bence hemen. bu arada jack ile konustum telegramdan imza bountyleri sordum haftaya tamamlanicak dedi. dağitsinlar bi bakalim ne olacak proje iyice yapişacak mi gelen dump dalgasiyla yoksa sağlam ayakta durabilecekmi. deli bounty dağitacaklar çünkü fiyat illa bi cakilir aşağilara dogru..
|
|
|
|
muslol67
|
|
June 12, 2017, 07:05:20 PM |
|
arkadaslar suan 1.5 dolar seviyesinde. Sizce bekleyelim mi daha almak için yoksa uygun zamanmı suan ?
|
|
|
|
frtmr
|
|
June 12, 2017, 07:36:10 PM |
|
Benim incent bonuslarda gelmiş.
|
|
|
|
tenten11
Newbie
|
|
June 12, 2017, 08:01:22 PM |
|
arkadaşlar ben crowdsale deki o %0.05 adress kısmına bitrexteki waves exchange adresimi yazdım olur herhalde usta sakız parası deyip küçümseme ben 10 dolar 10 dolar kaar etmeye calısıyorum kucuk yatırımcıyım
|
|
|
|
PrintMule
|
|
June 12, 2017, 08:37:15 PM |
|
arkadaşlar ben crowdsale deki o %0.05 adress kısmına bitrexteki waves exchange adresimi yazdım olur herhalde usta sakız parası deyip küçümseme ben 10 dolar 10 dolar kaar etmeye calısıyorum kucuk yatırımcıyım yok olmaz. oradaki yatirilacak coin bittrex te hali hazirda listelenmiş bir coin. ıncent'ti sanirim. onun wavesteki adresini yazmaniz gerekiyordu. muhtemelen kaybolmaz sistem de ama sizin mail atmaniz gerekecek olayin detaylarini anlatan yanlış gönderim diye birbaşlık oluştur oradan yürü git ..
|
|
|
|
|
torikan
|
|
June 12, 2017, 09:32:59 PM |
|
şimdi merak ettiğim şey waves olarak aldığım mobilgo ları şuanda liqui gönderdiğimde orası waves adresimi eth adresimi olayı tam çözemedim waves adresinde eth adresine gönderebiliyormuyuz . gönderdiğimizde bir sorun yaşarmıyım ?
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
June 12, 2017, 09:39:41 PM |
|
şimdi merak ettiğim şey waves olarak aldığım mobilgo ları şuanda liqui gönderdiğimde orası waves adresimi eth adresimi olayı tam çözemedim waves adresinde eth adresine gönderebiliyormuyuz . gönderdiğimizde bir sorun yaşarmıyım ?
tidex de encyptotell ayrı ayrı girdi borsaya, buda öyledir muhtemelen , cüzdanları farklıdır.bence bi araştır.
|
|
|
|
|