ARTIK GÜVENLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ.Sizde Biliyorsunuzki İnternet Ortamında Çok Fazla Dolandırı'cı Var.
Misal Benim Skype,Forum vs. Gibi Hesaplarımı ele Geçirip Size Bitcoin Satabileceğini İddia Edebilir.
2. si ise başkasının banka hesaplarına erişip benden bitcoin almaya çalışabilir.
Bu Gibi İstenmeyen Durumlardan Ötürü ;Artık Bitcoin ve Altcoin alım satım işlemlerimizde ESCROW Kullanma Zorunluluğu Getirmiş Bulunmaktayız Alıcı ve Satıcı İçin Riski Minimuma İndirmenin En Güvenli Yoludur.
ESCROW Nedir ?Escrow, Türkçe de "Belli şartlar karşılanıncaya kadar malın üçüncü bir şahsın kontrolü altında tutulması" anlamına gelmektedir.
Bunun için sadece bitcointalk.com sitesine üye olup açtığımız konuyu takip etmeniz ve gerekli yorumları yapmanız yeterlidir.
ÖRNEK KONUBize Sürekli ESCROW Hizmeti Vereceğini Kabul Eden Bitcointalk.com da tanınan değerli mstfprcn (Mustafa Perçin) Hocamıza Teşekkür Ediyorum.
NOT : Bitcoin - Altcoin Almak isteyen arkadaşlar Mustafa hocamız mesai saatleri içinde müsait olabildiği için sadece mesai saatleri içerisinde hizmet verebiliyoruz.
Anlayışınız için Teşekkürler...