timbereagle
|
|
June 11, 2017, 03:21:36 PM |
|
Bende 12 adet aldım,ilgili bir arkadaş teşekkürler.
|
|
|
|
igotek
|
|
June 11, 2017, 11:13:23 PM |
|
6 adet için daha ödeme yaptım. Toplam 12 adet oldu. Herşey hazır riserları bekliyorum yeni iki mining rigim için. Bugün tek tek her yeri dolaşıp ihtiyacım olan herşeyi satın alıp kurulumları yaptım.
|
I cannot live, I cannot die, trapped in myself. Hold my breath as I wish for death. Oh please god, help me !
|
|
|
baskanx (OP)
|
|
June 12, 2017, 03:38:46 PM |
|
6 adet için daha ödeme yaptım. Toplam 12 adet oldu. Herşey hazır riserları bekliyorum yeni iki mining rigim için. Bugün tek tek her yeri dolaşıp ihtiyacım olan herşeyi satın alıp kurulumları yaptım.
Kargoladık yarın teslim olur bol kazançlar
|
|
|
|
ChaoWei
Newbie
Activity: 29
Merit: 0
|
|
June 14, 2017, 06:22:41 PM |
|
6 tane aldım çok ilgili tavsiye ederim teşekkürler tekrar.
|
|
|
|
baskanx (OP)
|
|
June 16, 2017, 08:16:18 AM |
|
6 tane aldım çok ilgili tavsiye ederim teşekkürler tekrar.
Teşekkürler
|
|
|
|
igotek
|
|
June 17, 2017, 08:23:47 PM |
|
12 adet teslim aldım. Sorunsuz çalışıyorlar. Hızlı gönderi. Teşekkürler.
|
I cannot live, I cannot die, trapped in myself. Hold my breath as I wish for death. Oh please god, help me !
|
|
|
baskanx (OP)
|
|
June 23, 2017, 09:46:26 PM |
|
Teşekkürler bayram sonrası tekrar stoklarda olacak
|
|
|
|
Xexen4
|
|
June 28, 2017, 09:51:59 PM |
|
stoklar güncellendi mi?
|
|
|
|
baskanx (OP)
|
|
June 29, 2017, 12:37:46 AM |
|
stoklar güncellendi mi?
Hafta sonu stoklarda olacak sipariş için öm atabilirsiniz
|
|
|
|
muratizm
Member
Activity: 84
Merit: 10
|
|
June 29, 2017, 11:04:30 AM |
|
güzel mal, güzel fiyat. hayırlı satışlar.
|
|
|
|
baskanx (OP)
|
|
June 29, 2017, 03:51:55 PM |
|
Ürünler şuan yolda hafta sonu veya pazartesi gümrükten teslim alacağız sipariş için arayın not alalım
|
|
|
|
Serdar_Aydin
Newbie
Activity: 3
|
|
July 01, 2017, 12:00:56 AM |
|
Merhaba 12 adet bende rica edebilirmiyim. konuyla ilgili sizi arayacağım.
|
|
|
|
Rokujou
Newbie
Activity: 23
|
|
July 04, 2017, 09:06:07 AM |
|
Ürünler şuan yolda hafta sonu veya pazartesi gümrükten teslim alacağız sipariş için arayın not alalım
Merhaba, ürünler geldi mi?
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
July 04, 2017, 09:10:38 AM |
|
6 adet alacağım, elinize ulaşınca pm yoluyla hesap bilgilerinizi atarsınız bende adresi veririm hocam.
|
|
|
|
|
Cyper_BLC
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 270
Reverse Engineer
|
|
July 04, 2017, 05:14:39 PM Last edit: July 04, 2017, 07:29:29 PM by Cyper_BLC |
|
başkanx arkadaşım, ilan sayfasını güncellemiş ve güzel dekore etmişsin ancak verilen bilgide bir hata var, bunu insanların aklında yanlış bir düşünce olmaması için izah etmem gerekiyor. Akım koruma diye belirttiğin elektronik bölüm aslında 12v u 5v a düşüren efektif 3Amper %93 verimli stepdown buck converter modülüdür. peşinden gelen entegre 5V -> 3.3V standart çeviricidir. bu sayede 5V girişi olmaksızın direk 12V besleme ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. sonuç olarak korunan birşey yok ancak kısa devre, aşırı ısınma vb. durumunda buck modülü sistemdeki 3.3V üretimini durdurur. Bunu zaten tüm riserların üzerindeki LM1084-3.3 türevleri yapar. Not: zaten fiyatın uygun makul, ürünün kaliteli, süslemeye hiç ihtiyacın yok saygılar.
|
For donations : 1CYPERv5yZ4c9FRzPyCz5u8vhttyKmVkto Emeğe Saygı Göstermeyenler, BECERIKSIZ kişilerdir.
|
|
|
igotek
|
|
July 05, 2017, 12:47:05 AM |
|
başkanx arkadaşım, ilan sayfasını güncellemiş ve güzel dekore etmişsin ancak verilen bilgide bir hata var, bunu insanların aklında yanlış bir düşünce olmaması için izah etmem gerekiyor. Akım koruma diye belirttiğin elektronik bölüm aslında 12v u 5v a düşüren efektif 3Amper %93 verimli stepdown buck converter modülüdür. peşinden gelen entegre 5V -> 3.3V standart çeviricidir. bu sayede 5V girişi olmaksızın direk 12V besleme ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. sonuç olarak korunan birşey yok ancak kısa devre, aşırı ısınma vb. durumunda buck modülü sistemdeki 3.3V üretimini durdurur. Bunu zaten tüm riserların üzerindeki LM1084-3.3 türevleri yapar. Not: zaten fiyatın uygun makul, ürünün kaliteli, süslemeye hiç ihtiyacın yok saygılar. Bu kartı kullanınca sistemden 5v yerine 12v çekilerek daha fazla güç çekilmiyor mu ?
|
|
|
|
Cyper_BLC
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 270
Reverse Engineer
|
|
July 05, 2017, 04:24:45 AM |
|
başkanx arkadaşım, ilan sayfasını güncellemiş ve güzel dekore etmişsin ancak verilen bilgide bir hata var, bunu insanların aklında yanlış bir düşünce olmaması için izah etmem gerekiyor. Akım koruma diye belirttiğin elektronik bölüm aslında 12v u 5v a düşüren efektif 3Amper %93 verimli stepdown buck converter modülüdür. peşinden gelen entegre 5V -> 3.3V standart çeviricidir. bu sayede 5V girişi olmaksızın direk 12V besleme ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. sonuç olarak korunan birşey yok ancak kısa devre, aşırı ısınma vb. durumunda buck modülü sistemdeki 3.3V üretimini durdurur. Bunu zaten tüm riserların üzerindeki LM1084-3.3 türevleri yapar. Not: zaten fiyatın uygun makul, ürünün kaliteli, süslemeye hiç ihtiyacın yok saygılar. Bu kartı kullanınca sistemden 5v yerine 12v çekilerek daha fazla güç çekilmiyor mu ? hayır, aslında bunun 2 cevabı var -normal atx psularda 5V hattında, yani anahtarlama ferrit trafosundaki 5v sargısından daha az manyetik akı kullanılacağından, bu akının 12V hattı için daha fazla kullanılmasını sağlar. ancak total enerji kullanımını değiştirmez. bu yüzden ATX psuların etiketlerinde hepsi birden kullanılırsa ya da tek tek kullanılırsa verebildiği amper değeri şeklinde birkaç satır vardır. -Server psu larında ise zaten sadece 12V abanmaya dayalı bir mimari mevcuttur. anakart üzerinde her ünitenin kendine ait bir stepdown buck converter i vardır. en iyi ve olması gereken riser tipi budur, ben 2 sene önce aldığım riserları kullanmaya başlamadan önce hepsini bu şekilde modifiye etmiştim zaten. halen sorunsuzlar... saygılar
|
For donations : 1CYPERv5yZ4c9FRzPyCz5u8vhttyKmVkto Emeğe Saygı Göstermeyenler, BECERIKSIZ kişilerdir.
|
|
|
dogan27
Newbie
Activity: 20
|
|
July 05, 2017, 08:07:20 PM |
|
Hocam geldiğinde 6 tanede ben almak istiyorum. Haber verirseniz sevinirim.
|
|
|
|
baskanx (OP)
|
|
July 08, 2017, 10:44:05 AM |
|
Arkadaşlar tnt sistemleri yavaş yavaş düzeliyor büyük ihtimal pazartesi veya salı günü gümrükten çıkacak. Numaranızı özelden mesaj olarak yazarsanız veya sahibinden.com üzerindeki numaralardan iletişime geçerseniz geldiğinde ararım kargolarız
|
|
|
|
|