Bitcoin Forum
January 22, 2019, 07:41:24 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [solved] cgminer -n = "clDevicesNum returned error, no GPUs usable"  (Read 16922 times)
FFMG
Member
**
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 10


View Profile
April 27, 2013, 04:36:31 AM
Last edit: April 27, 2013, 05:43:28 AM by FFMG
 #1

Hi,

When I run cgminer -n I get ...

 [2013-04-27 06:27:18] CL Platform 0 vendor: Advanced Micro Devices, Inc.                    
 [2013-04-27 06:27:18] CL Platform 0 name: AMD Accelerated Parallel Processing                    
 [2013-04-27 06:27:18] CL Platform 0 version: OpenCL 1.1 AMD-APP-SDK-v2.5 (684.213)                    
 [2013-04-27 06:27:18] Error -1: Getting Device IDs (num)                    
 [2013-04-27 06:27:18] clDevicesNum returned error, no GPUs usable                    
 [2013-04-27 06:27:18] 0 GPU devices max detected                    

I have 2.5 SDK installed and I am trying to use an HD 5850 Radeon.

Any suggestion as to what the issue might be?

Thanks

*edit* I downloaded the 2011 drivers from http://www.oldapps.com/ati.php, (I took v11.10, maybe others will work).

FFMG

BTC : 1EQG1ZdThvkauvm2HBBWMvXTBBJQB5hfjG
1548142884
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1548142884

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1548142884
Reply with quote  #2

1548142884
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1548142884
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1548142884

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1548142884
Reply with quote  #2

1548142884
Report to moderator
Trongersoll
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 500



View Profile
April 29, 2013, 09:09:27 PM
 #2

What O/S are you using?
FFMG
Member
**
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 10


View Profile
April 30, 2013, 04:28:46 AM
 #3

What O/S are you using?

I am using windows 7 pro, (32bit)

FFMG

BTC : 1EQG1ZdThvkauvm2HBBWMvXTBBJQB5hfjG
set
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0



View Profile
May 24, 2013, 09:51:47 PM
 #4

Thread marked as "solved" but how did you manage to solve it?
FFMG
Member
**
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 10


View Profile
May 25, 2013, 03:31:54 AM
 #5

Thread marked as "solved" but how did you manage to solve it?

When I marked it as solved I updated the original thread.

But basically, "I downloaded the 2011 drivers from http://www.oldapps.com/ati.php, (I took v11.10, maybe others will work)".

FFMG

BTC : 1EQG1ZdThvkauvm2HBBWMvXTBBJQB5hfjG
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!