ferment
Full Member
Activity: 168
Merit: 100
IDEX - LIVE Real-time DEX
|
|
May 04, 2017, 09:34:51 AM |
|
Sepet yapılacaksa kar marjı diğerler riskli coinlerden düşük ama risk seviyesi az olmalı ve bence taban yakalanmış olmalı. Aksi taktirde çok can sıkar. Çoğu kişi gibi bende edg yi destekliyorum birde gup alınabilir ytd.
|
|
|
|
Akboi
|
|
May 04, 2017, 09:44:26 AM |
|
EDG ve GUP yeni çıktıkları ve ICO fiyatına yakın oldukları için bu kadar destekleniyor. x10-x50 hedefi varsa marketcapi düşük, projesi umut veren, kullanıcı tabanı olan coinleri seçmek lazım. ETH, XMR gibi amiral gemilerinden x50 beklemek biraz hayal olur bu saatten sonra. ETH'in 4 bin dolar olması mı EDG'in 5 dolar olması mı daha kolay sizce? Bu açıdan bakınca yeni coinlere yatırım yapmak daha riskli görünse de getirisi daha yüksek olacaktır.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
May 04, 2017, 09:58:20 AM |
|
Ether guvenli liman olarak kalmalidir. Haricinde edg ve gup tan umidim cok. Ozellikle edg ekibini cok begeniyorum. Cok iyi calisiyorlar. Trmmuza kalmaz zaten blackjacki aktif hale gecirecekler. 1 sene icinde cok beklenmedik yerlere gelebilir.
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
May 04, 2017, 12:57:09 PM |
|
herkesin sepetinde en çok yer alan ETH ve XRP başta gidiyor. Sepetin bir köşesinde; bir tarafta bir çok projede alt yapı olarak tercih edilen ve madencilerin favorisi (elde tutulan) ETH, diğer köşesinde ise; bankacılık sektörüyle flört halindeki diğer altcoinlerden çok çok farklı olan XRP
her ikisi de yatırımcısını üzmeden piyasa akışına göre orta ve uzun vadede tatmin edici kazançlar sağlayan kripto paralar.
|
|
|
|
coinzoid
|
|
May 04, 2017, 09:42:12 PM |
|
Arkadaşlar Stratis ile ilgili Microsoft'un resmi kaynaklarında çıkan bir haber mevcut mu? İşletmeler tarafından tercih edileceği ve Azure altyapısında kullanılacağı bazı kaynaklarda paylaşılmış ancak resmi bir kaynak henüz göremedim.
Birçok altcoinde olduğu gibi Stratis'de son 10 günde 0.64 seviyelerinden 1.14 seviyesine kadar sıçrama yaptı. 0.66'dayken bir miktar almıştım. Sizce yükselişi uzun vadede devam eder mi?
|
|
|
|
taner32
|
|
May 05, 2017, 01:31:18 PM |
|
sepetinizde Lisk ve Golem önerir misiniz?
şu an pump yememiş olarak iyi duruyor. Augur aldı başını gitti.
|
|
|
|
CanErik
|
|
May 05, 2017, 09:11:57 PM |
|
Merhaba;
Benim uzun dönem sepetim şu şekikde, Btc, Shift, Block, Lisk, Etc. Kısa dönem sepetim ise Monero, Via ve Nautilus'tür.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
qruvasan
Newbie
Activity: 33
Merit: 0
|
|
May 05, 2017, 09:19:21 PM Last edit: May 05, 2017, 10:44:50 PM by qruvasan |
|
başım ağrımasın sepeti: LEX = LTC-ETC-XRP
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
May 05, 2017, 09:33:42 PM |
|
Golemi pump yememis? 30kat cikti. 3ayda.
|
|
|
|
CanErik
|
|
May 05, 2017, 09:42:51 PM |
|
Golemi pump yememis? 30kat cikti. 3ayda. Merhaba, Onun dump'ı da 6 ay sürer o zaman. İyi dileklerimle
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
May 05, 2017, 09:50:23 PM |
|
Golemi pump yememis? 30kat cikti. 3ayda. Merhaba, Onun dump'ı da 6 ay sürer o zaman. İyi dileklerimle Ne sunduguna baglidir. Ether ve ripple icinde aynisini dediler, gittikce dahada cikti. Arastirmadan yatirim yapmayin.
|
|
|
|
CanErik
|
|
May 05, 2017, 10:02:44 PM |
|
Golemi pump yememis? 30kat cikti. 3ayda. Merhaba, Onun dump'ı da 6 ay sürer o zaman. İyi dileklerimle Ne sunduguna baglidir. Ether ve ripple icinde aynisini dediler, gittikce dahada cikti. Arastirmadan yatirim yapmayin. Merhaba; Doğru söylüyorsunuz, burada yazanlara bakıp insanlar muhtemelen tercih belirleyecek, özellikle yeniler. Umarım başlığın tamamını okur da öyle değerlendiririler. İyi dileklerimle
|
|
|
|
so_handsome
Member
Activity: 69
Merit: 10
|
|
May 06, 2017, 06:33:23 PM |
|
DigiByte (DGB) %40 Ripple (XRP) %40 Waves (WAVES) %20 gelecek vaad eden coin listesi kendi gorusumce
|
|
|
|
Kalemder (OP)
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
May 08, 2017, 07:29:29 AM |
|
Arkadaşlar BTM listemden çıkardım. Mesajı editlemiyorum ki seneye bakalım diye.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
May 08, 2017, 07:34:52 AM |
|
DigiByte (DGB) %40 Ripple (XRP) %40 Waves (WAVES) %20 gelecek vaad eden coin listesi kendi gorusumce
Riplle waves tamam da digibyte da ne gelecek gördünüz? biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.
|
|
|
|
bitkolik
|
|
May 08, 2017, 10:35:41 AM |
|
BTC- ETH- SHIFT-PIVX-WAVES-LİSK-DECRED-ETC-MONERO-RİPPLE ortaya karışık birşeyler işte
|
|
|
|
so_handsome
Member
Activity: 69
Merit: 10
|
|
May 08, 2017, 11:28:17 AM |
|
dgb al unut olarak dusunuyorum. segwit olaylarinda adi geciyor ve fiyatida diger segwit icin dusunulen koinlerden ucuz
|
|
|
|
Balmain
|
|
May 11, 2017, 02:00:31 PM |
|
WAVES çıkalı 1 sene oldu ama daha sadece 2x yapabildi. Aktif olarak geliştiriliyor, DEX kullanıma açıldı. LPOS geliyor. Bugün 60 centten alabiliyorsunuz, tahminime göre 1 sene sonra 6 dolardan bile alamayacaksınız. WAVES birçok kişinin olduğu gibi benim de uzun vadeli al-unut yatırım planımdır. Bir yılı beklemeye bile gerek yok dinleyip alanlar 1 haftada %100'den fazla kâr yaptı. Bir yıl sonra kim bilir hangi seviyede olacak, buranın kat kat yukarısında olacağı kesin.
|
|
|
|
Mihaylovic
|
|
May 12, 2017, 06:37:24 PM |
|
Uzun vadeli paketim ETH - ETC - WAVES - EDG Bunlar haricinde via, str ve nxtide kısa vade için elimde tutuyorum.
|
|
|
|
BitPi
|
|
May 12, 2017, 07:00:05 PM |
|
XRP - DGB - STR - NXT - SC - ETC = UCUZ SEPET ETH - LTC - XMR - FCT - DCR - DGD = PAHALI SEPET
|
Ekranda gördüğün para senin değil cebine koyduğun para senindir...
|
|
|
|