Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
May 03, 2017, 09:22:44 PM |
|
Bu adamların kafayı çok çalısıyor ( Sonuçda hadislere göre kıyamete kadar yaşayacaklar) . Proje hem ilginç hemde çok gelişmiş. Coin olarak bence çığır açacak.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
May 03, 2017, 10:34:36 PM |
|
ico su olacak mi hocam bunun . tokencard tan bahsetmişsinizde ortaklık anlamında. bunlar da acaba tokencard gibi bir presale felan mi cikarirlar. ben sitede göremedim bountyler var da ico su daha yok gibi.
Ico 30 Mayıs'ta. Presale olmayacak. Bu Bancor'un Sistemi: https://app.bancor.network/Bu da Bancor'un Sitesi: https://bancor.network/
|
|
|
|
rekcahxfb_foundation
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
|
|
May 04, 2017, 12:07:53 AM |
|
geçen hafta full member oldum. ucundan girebiliyorum imzaya
|
|
|
|
|
nyks
|
|
May 04, 2017, 05:03:31 AM |
|
Çok karışık bir sistem kurmuşlar gördüğüm kadarıyla bounty için birden fazla token var. Bounty tokenleri toplam arzın 0.2 kadarmı olacak
|
|
|
|
Turkoin
|
|
May 04, 2017, 06:12:16 AM |
|
çok farklı ve geleceği parlak bir proje gibi görülüyor. imza için full member istemesi kötü olmuş. ilk etki önemlidir onu yakalamış sanırım.
coininiz bol olsun..
|
|
|
|
kriptom
|
|
May 04, 2017, 06:45:55 AM |
|
İEX in imzası haftaya bitiyor hemen buna geçeceğim. BTC' de biriktiyorum. En az 1 BTC atacağım ama .
|
|
|
|
dakota neat
|
|
May 04, 2017, 07:13:38 AM |
|
valla yüksek beklenti oluştu bu coinde umarım başarılı geçer bende finasn kaynaklarımı zorlayarak giriş yapayım beri takencard ile ortak iş yapmaları da ilgimi çekti gerçi tam ortaklık mı yoksa bizemi öyle geldi çözemedim daha
|
|
|
|
ap3311
|
|
May 04, 2017, 07:36:14 AM |
|
forumdan beyinsi yi habersizce ve sessizce uzaktan takipteyim hocamın buldugu projeler genel anlamda sağlam cikiyor. girdiği imzalara genelde ico olarak giriyorum daha zarar ettiğim olmadi. bunda da zarar etmem diye düşünüyorum gerçi daha 30'una cok varmiş şimdilik takiliyorum ben o zaman. tokencard ve aragon demiştiniz sanirim en son token'e yetişemedik ama aragon'a giricem aragorn muydu yada o lord of the rings demiydi şuan beyin yandi. teşekkürler. takipteyim.
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
May 04, 2017, 07:47:25 AM |
|
yerimizi alalım önlerden.
güzel proje.
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
May 04, 2017, 07:50:17 AM |
|
Kampanyasi biraz karisik. Her sey icin ayri token veriyor bu tokenlerin degerleri nelerdir? Yoksa hepsi ayni token sadece ayri gostermek icinmi farkli isim yapmislar
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
May 04, 2017, 07:56:23 AM |
|
Şansıma kampanyaya katılamıycam member seviyesinin alınmaması üzücü . 30 mayısta başlıycak diye biliyordum imza kampanyası ama 8 hafta sürücek diyor 30 haziranda biticek diyor bu bilgilere göre 30 nisan tarihinde başlamış olması gerekiyor kampanyanın yanlış mıyım
|
|
|
|
dakota neat
|
|
May 04, 2017, 08:00:28 AM |
|
Kampanyasi biraz karisik. Her sey icin ayri token veriyor bu tokenlerin degerleri nelerdir? Yoksa hepsi ayni token sadece ayri gostermek icinmi farkli isim yapmislar
o tokenlerle biere bir asıl tokeni takas edecekmişiz hangi parayı kastığının çok bir önemli yok bounty bölümünde zaten incelersen orada açılamalı var
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
May 04, 2017, 08:20:56 AM Last edit: May 04, 2017, 08:53:31 AM by twn |
|
Telegram uzerinden kayit olmaya calisiyorum. Wallet olusturma kismina kadar geldim ama otesine gecemiykrum. Walletta tikliuorum bekleyin diyor ve oyle kaliyor. Yaptim sonunda mobil gerceklesmiyor bilgisayar uzerinden yapilmasi gerekiyor
|
|
|
|
ikm
|
|
May 04, 2017, 10:46:39 AM |
|
bakalım bunun imza kampanyasına katıldım umut vaadeden bir çalışma tokencard girmiştim. bunun icosanınada giriş yaparım sanırım umarım başarılı olur.
|
|
|
|
twn
Legendary
|
|
May 04, 2017, 10:57:38 AM |
|
bakalım bunun imza kampanyasına katıldım umut vaadeden bir çalışma tokencard girmiştim. bunun icosanınada giriş yaparım sanırım umarım başarılı olur.
Imzasina katilmak icin birde mesaj atmak gerekiyor haberiniz olsun. 37 kisi imzada gorunuyor ama sadece 5 kisi mesaj atmisti 1 saat once. Daha sonrada admin mesajinizi cevaplayip onayliyor
|
|
|
|
ikm
|
|
May 04, 2017, 11:01:13 AM |
|
Imzasina katilmak icin birde mesaj atmak gerekiyor haberiniz olsun. 37 kisi imzada gorunuyor ama sadece 5 kisi mesaj atmisti 1 saat once. Daha sonrada admin mesajinizi cevaplayip onayliyor kime mesaj atıcaz forumdaki mod mı?
|
|
|
|
twn
Legendary
|
|
May 04, 2017, 11:18:33 AM |
|
Imzasina katilmak icin birde mesaj atmak gerekiyor haberiniz olsun. 37 kisi imzada gorunuyor ama sadece 5 kisi mesaj atmisti 1 saat once. Daha sonrada admin mesajinizi cevaplayip onayliyor kime mesaj atıcaz forumdaki mod mı? Bu app uzerindeki btctalk bounty sekmesine tikla orda kurallar yazio. 3. Kuralda post here yazio post link seklinde tikla oraya yaz 5 kisi yazmis sadece. Sonra bounty manager onayliyor
|
|
|
|
Dammitt
|
|
May 04, 2017, 11:20:43 AM Last edit: May 04, 2017, 11:45:22 AM by Dammitt |
|
Imzasina katilmak icin birde mesaj atmak gerekiyor haberiniz olsun. 37 kisi imzada gorunuyor ama sadece 5 kisi mesaj atmisti 1 saat once. Daha sonrada admin mesajinizi cevaplayip onayliyor kime mesaj atıcaz forumdaki mod mı? Bounty Manager var yan tarafta ona tıkladığımızda orada mesajlar var zaten 5 kişi atmış sende oraya avatar ve imzayı ekledikten sonra atıyorsun onaylıyor kendisi. Edit ben bu avatarı ekleyemedim eski avatar gelip duruyor bancorı eklesemde diğeri geliyor bunların başka avatarı yokmu?
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
May 04, 2017, 11:55:22 AM |
|
- Tüm Hodl'lar = ICO'nun sonunda toplam BANCOR adetinin %0.2'si olacak bu az gelmedi mi size normal bir miktar mı?
|
|
|
|
|