nyks
|
|
June 01, 2017, 06:41:36 AM |
|
İco tarihi belli oldumu bountysinin tadı iyice kaçtı artık kimse blog yazmıyor çünkü blog ödüllerini yalan ettiler memelere telegram stickerlara blog ödülünün 4 5 kat daha fazlasını verdiler ruslara alın kardeşim afiyet olsun diye servis ettiler.
|
|
|
|
nopedope89
Legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
|
|
June 01, 2017, 09:11:33 AM |
|
İco tarihi belli oldumu bountysinin tadı iyice kaçtı artık kimse blog yazmıyor çünkü blog ödüllerini yalan ettiler memelere telegram stickerlara blog ödülünün 4 5 kat daha fazlasını verdiler ruslara alın kardeşim afiyet olsun diye servis ettiler.
Memes ve telegram stickerlardan ruslar zengin oldu zaten ( Vlad var birde Vlad memo var) . Arkada arkadasına ödül verilmiş . Ico tarihi belli olmadımı daha takip eden varmı ?
|
|
|
|
temmuz
|
|
June 01, 2017, 12:49:17 PM |
|
Memes ve telegram stickerlardan ruslar zengin oldu zaten ( Vlad var birde Vlad memo var) . Arkada arkadasına ödül verilmiş . Ico tarihi belli olmadımı daha takip eden varmı ? meme ve telegram olayının coinini ayrısalardı zaten elinizde mevcut sistem var bu bounty için ayrı bir coin üretip ona göre bonus dağtısalardı daha iyidi koca blog yazanlar sikik resim yapıp gönderenlerle aynı oldu hele ilk başta gönderenler aman aman deli aldılar zaten bol keseden
|
|
|
|
sammys
|
|
June 01, 2017, 01:13:23 PM |
|
Memes ve telegram stickerlardan ruslar zengin oldu zaten ( Vlad var birde Vlad memo var) . Arkada arkadasına ödül verilmiş . Ico tarihi belli olmadımı daha takip eden varmı ? meme ve telegram olayının coinini ayrısalardı zaten elinizde mevcut sistem var bu bounty için ayrı bir coin üretip ona göre bonus dağtısalardı daha iyidi koca blog yazanlar sikik resim yapıp gönderenlerle aynı oldu hele ilk başta gönderenler aman aman deli aldılar zaten bol keseden Hayır birde adam akıllı dağıtsalar resmen yandakçılarına basıyorlar tokenleri
|
|
|
|
Xexen4
|
|
June 01, 2017, 09:51:06 PM |
|
imza kampanyası ico sonuna kadar mı devam edecek? waves e girdim bugün ama bunun da iyi bir getirisi olabileceğini düşündüm icoyu takip edince. şu noktada imzaya girilir mi sizce?
|
|
|
|
valley365
|
|
June 02, 2017, 05:27:19 AM |
|
imza kampanyası ico sonuna kadar mı devam edecek? waves e girdim bugün ama bunun da iyi bir getirisi olabileceğini düşündüm icoyu takip edince. şu noktada imzaya girilir mi sizce?
Waves' de kalmanızı tavsiye ederim. Full Member olarak aylık 300-400 TL arası getiri sağlayabilirsiniz. Bunun Bancor Hodl'larıyla tamamlanabileceğini sanmıyorum.
|
|
|
|
|
dnz gns
|
|
June 02, 2017, 07:10:06 AM |
|
ön satış kısmını bu ico bu yüzden ertelemiş olmaları ihtimali mi acaba ?
|
|
|
|
exortis
|
|
June 02, 2017, 07:13:41 AM |
|
evet gosterge ve yatırım yapan az,bu kadar reklama karsı az yatırım almışlar şu an için ama ılerleyen gunlerde artacaktır
|
|
|
|
nopedope89
Legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
|
|
June 02, 2017, 08:19:51 AM |
|
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
June 02, 2017, 11:57:07 AM |
|
15 haziranla ilgili anakonuda da birkaç spekülasyon dönüyordu, zaten daha da geciktirmezler benim fikrim.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
June 02, 2017, 12:53:27 PM |
|
15 haziranla ilgili anakonuda da birkaç spekülasyon dönüyordu, zaten daha da geciktirmezler benim fikrim.
Bounty Manager var ona sorabilirsiniz olmadı bakalım ne cevap verebilecek? Bencede çok fazla gecikme olmaması için 15 haziranda yapmaları lazım.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
June 02, 2017, 03:17:30 PM |
|
Sıkıldım bu bankordan artık yeni imza arıyorum mümkünse rus iştiraki olmayan,resmen ikinci sınıf insan muamelesi gördük işe bak anasını satıyım...
|
|
|
|
torikan
|
|
June 02, 2017, 03:18:03 PM |
|
Sıkıldım bu bankordan artık yeni imza arıyorum mümkünse rus iştiraki olmayan,resmen ikinci sınıf insan muamelesi gördük işe bak anasını satıyım...
vay kuzen sen yaşıyon mu ya
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
June 02, 2017, 03:20:49 PM |
|
vay kuzen sen yaşıyon mu ya bizimkinede yaşamak denirse
|
|
|
|
torikan
|
|
June 02, 2017, 03:30:38 PM |
|
vay kuzen sen yaşıyon mu ya bizimkinede yaşamak denirse yaa bırak allahsen
|
|
|
|
sammys
|
|
June 02, 2017, 03:50:52 PM |
|
vay kuzen sen yaşıyon mu ya bizimkinede yaşamak denirse yaa bırak allahsen Hocam sizleri bir çay içmeye davet ediyorum forumdan hal hatırmı sorulur be
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
June 02, 2017, 04:09:59 PM |
|
ön satış kısmını bu ico bu yüzden ertelemiş olmaları ihtimali mi acaba ? suisse'den yatırım yapmak için birçok belge istiyorlar, o yüzden yavaş ilerliyor olabilir. ertelemenin bununla alakası yoktur.
|
|
|
|
Borracha
|
|
June 02, 2017, 04:16:04 PM |
|
Bancor ne kadar ödeme yapıyor? Ne kadar kazanıyorsunuz beyler
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
June 02, 2017, 04:18:45 PM |
|
Şuan hiç birşey belli değil. ico sonunda toplanacak paraya göre belli olacak.
ICO tarihi hala belirlenmedi.
|
|
|
|
|