bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
June 04, 2017, 11:19:25 AM |
|
9k eth satılmış. ~2 milyon dolar toplamış bile...Pre Ico nun için özel bir bonus veriyorlarmı ?
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
June 04, 2017, 12:53:15 PM |
|
sağlam projeydi iyi toplanıyor gerçekten haftası olmadan bitecek gibi. ico ertelendikten sonra biraz panik olmuştu herkes ama şimdi kaliteli projeler böyle dedikodulardan, spekülasyonlardan etkilenmeyeceğini gösterdi. katılanlara şimdiden hayırlı olsun. bonus olsa daha hızlı biterdi ve çok iyi olurdu.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
June 04, 2017, 01:03:57 PM |
|
9k eth satılmış. ~2 milyon dolar toplamış bile...Pre Ico nun için özel bir bonus veriyorlarmı ? bilgi göremedim. yarın veya yarından sonra açıklama yapacaklardı.
|
|
|
|
LaBlanj
|
|
June 04, 2017, 06:00:24 PM |
|
ingilizce başlıkta yarın detayların verileceğini yazıyorlar
|
|
|
|
torikan
|
|
June 04, 2017, 08:22:13 PM |
|
bir ico takip sitesinde 15 inde diye yazmışlar . sonmla aynı güne denk geliyor ikiside .
|
|
|
|
herromerro
|
|
June 04, 2017, 08:42:19 PM |
|
bir ico takip sitesinde 15 inde diye yazmışlar . sonmla aynı güne denk geliyor ikiside . Ayın 12'sinde olacağı açıklandı fakat detaylar belli değil. Tarihin ve detayların daha erken bir tarihte açıklanması uygun olurdu kanaatimce. Hayırlı forumlar!
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
June 04, 2017, 11:17:07 PM |
|
bir ico takip sitesinde 15 inde diye yazmışlar . sonmla aynı güne denk geliyor ikiside . Ayın 12'sinde olacağı açıklandı fakat detaylar belli değil. Tarihin ve detayların daha erken bir tarihte açıklanması uygun olurdu kanaatimce. Hayırlı forumlar! yatırım toplasın artık. 4 haftadır bancorun imzasını kullanıyorum.
|
|
|
|
gorkem
|
|
June 04, 2017, 11:19:00 PM |
|
bunu bu kadar beklıyoruz ınsallah saglam ımza ödülü verır
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
June 04, 2017, 11:25:53 PM |
|
%0.2 deniyordu kurallarında. ne kadar çok para toplanırsa okadar çok pay alacağız. hızlı biten icolar gibi olursa yaşadık
|
|
|
|
Dammitt
|
|
June 05, 2017, 01:05:02 AM |
|
%0.2 deniyordu kurallarında. ne kadar çok para toplanırsa okadar çok pay alacağız. hızlı biten icolar gibi olursa yaşadık Hazırlanın derim o zaman ışık hızından biten bir proje daha olacak diyebilirim ayrıca cüzdanlarıda açın bekletin derim ben 5 gün içerisinde biter diye düşünüyorum ama hard cap falan olacakmı orasını bilemiyorum. Bu projeye övgü büyük sosyal medyada falan zaten bunlar büyük ihtimalle bir kaç balinalarıda ayarlamışlardır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
aragom
|
|
June 05, 2017, 01:25:29 AM |
|
Pre Ico hakkında genel 2 sorum var.
1) duyurusu ne zaman yapıldı 2) hangi tarihler arasında talep topladılar
|
|
|
|
|
omorfi
|
|
June 05, 2017, 04:11:52 PM |
|
Kimi ico sitelerde 12 si yazıyor kiminde 15 bi kafa karısıklıgı var galiba, birazda coin marketin durumuna göre baslatcaklar sanırım. Twiterı kontrol edince simdi gordum dün acıklanmıs arkadaslar ico 12 sinde olacakmıs
|
|
|
|
temmuz
|
|
June 05, 2017, 04:20:05 PM |
|
önsatışı gayet iyi üst limiti açıklandımı . sanki bir ara limit olmucak gibi bişey gördüydüm durumu nasıl şunda
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
June 05, 2017, 04:59:57 PM |
|
Kimi ico sitelerde 12 si yazıyor kiminde 15 bi kafa karısıklıgı var galiba, birazda coin marketin durumuna göre baslatcaklar sanırım. Twiterı kontrol edince simdi gordum dün acıklanmıs arkadaslar ico 12 sinde olacakmıs
bancor sitesindeki geri sayıma bakınız.
önsatışı gayet iyi üst limiti açıklandımı . sanki bir ara limit olmucak gibi bişey gördüydüm durumu nasıl şunda
üst limit gibi ico detaylarını henüz ben görmedim,açıklanmadı sanırım.bilgi gelince buradan paylaşırım. Üst limit olacak, slack grubunda yetkili söylemişti.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
June 05, 2017, 05:04:23 PM |
|
Haber yaramış wings uçmus fiyatı 1 doları görecek heralde. Bu arada bunun imzasına bir haftalık girip çıkabiliyor muyuz?
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
June 05, 2017, 05:07:40 PM |
|
Haber yaramış wings uçmus fiyatı 1 doları görecek heralde. Bu arada bunun imzasına bir haftalık girip çıkabiliyor muyuz?
öyleydi. haftalık veriliyor stakeler. app.bancor.network sitesinden başvurun, "bounty manager" cevap vermesi lazım.O zaman onaylanmış sayılıyorsunuz.
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
June 05, 2017, 05:12:22 PM |
|
Wings i kullanacak ise ben girmem bu ico ya 30 ETH biriktirmiştim ama wings i duyunca param bancor a nasip değilmiş . cofound.it ve sonm a girerim daha iyi. Ben ana forumda üst limit göremedim ayriyetten . Sanki limitsiz olacak.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
June 05, 2017, 06:12:57 PM Last edit: June 05, 2017, 06:34:30 PM by beyinsi |
|
Ico detayları biraz önce açıklanmış.
* %50 token, ico katılımcılarına
* %20 ortaklarına (bunlar sanırım; Status.im, Qoin, Enterprise Ethereum Alliance, wings vs...)
* %20 bancor vakfın uzun vadeli işletme bütçesine
* %10 bancor ekibine
ayrılmış.
Sabit bir fiyat belirlenmiş. 1 BNC = 0.01ETH şeklinde satılacakmış. (100 BNC = 1ETH) (Chronobank gibi olmuş bu durum)
Bancor icosuna eth gönderdiğiniz anda, yukarıdaki orana göre bnc tokenleriniz anında adresinize geçecekmiş. Ama tokenler kilitli kalacak. kilit, ico bittikten sonraki 7 gün sonra açılacakmış.
Gizli bir Üst sınır olacakmış. Gizli olan üst sınıra %80 yaklaşıldığında, toplanan eth'ler görünür kılınacakmış.
üst sınır tamamlanırsa ico bitecek,(Diyelimki, ilk 5dk da ulaşıldı. ico hemen bitmiyor. ICO EN AZ 1 saat sürecek) normal şartlarda ico 14 Gün sürecekmiş.
|
|
|
|
gorkem
|
|
June 05, 2017, 06:29:13 PM |
|
1 bnc = 2,45 dolar masallah .hayırlısı bakalımm
|
|