sammys
|
|
June 14, 2017, 06:10:21 PM |
|
Ben 1yıl boyunca bancor imzasını taşımaya karar verdim. Teşekkürümü bu şekilde iletmek istiyorum Fair play vari bir davranış ama hocam ama belki bancor gibi 2-3 bountyide kaçırma bu şekilde
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
June 14, 2017, 06:13:49 PM |
|
Ben 1yıl boyunca bancor imzasını taşımaya karar verdim. Teşekkürümü bu şekilde iletmek istiyorum Fair play vari bir davranış ama hocam ama belki bancor gibi 2-3 bountyide kaçırma bu şekilde Lafın gelişi hocam. Köleliğe gerek yok
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
June 14, 2017, 10:14:31 PM |
|
bu cevap bounty'lerin dağıtım zamanını söylüyor.... Yani, 25 Hazirana kadar dağıtılır.
|
|
|
|
ConspiracyCoin
|
|
June 15, 2017, 04:49:45 AM |
|
Bu icoların verdikleri imza bitiş tarihinden önce yatırımı toplasalar bile imzayı belirledikleri tarihe kadar sürdürmeleri gerek diye düşünüyorum etik olarak. İnsanlarda ona göre planlamasını yapıp giriyor 3 hafta diye giriyorsun 5 gün sonra biteceğini bilsem hiç girer miyim bir haftam zayi oldu.
|
|
|
|
valley365
|
|
June 15, 2017, 06:16:33 AM |
|
Bu icoların verdikleri imza bitiş tarihinden önce yatırımı toplasalar bile imzayı belirledikleri tarihe kadar sürdürmeleri gerek diye düşünüyorum etik olarak. İnsanlarda ona göre planlamasını yapıp giriyor 3 hafta diye giriyorsun 5 gün sonra biteceğini bilsem hiç girer miyim bir haftam zayi oldu.
Ayı/Dayı politikası izleyecekler izlenimi veriyorlar. Yatırımı topladılar destek çekildi. Sorulara cevap alamayan arkadaşlar oldu. Bounty manager ortada yok. Telegram'da millet birbiriyle geyik yapar durumda. Umarım bounty dağıtımlarında disiplinli olurlar. Hayırlısı...
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
June 15, 2017, 06:28:32 AM |
|
miktar yüksek olabilir ama bounty dağıtımında adil davranmadılar ödüllerin %80 i ruslarda ben tokenleri dağıtırken de adil olmayacaklarını düşünüyorum muhtemelen parça parça dağıtacaklar tüm bounty tokenlerini birden piyasa süreceklerini düşünmüyorum.
|
|
|
|
BurntSnow
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
June 15, 2017, 07:40:41 AM |
|
miktar yüksek olabilir ama bounty dağıtımında adil davranmadılar ödüllerin %80 i ruslarda ben tokenleri dağıtırken de adil olmayacaklarını düşünüyorum muhtemelen parça parça dağıtacaklar tüm bounty tokenlerini birden piyasa süreceklerini düşünmüyorum.
Aynen oyle. Zaten odulleri dagitirken son derece adaletsizlerdi. Bence en adaletli odul imza kampanyalarindakilere oldu, dil ve contenttekiler iyi tokatlandi. Bu arada bug bountysinden cok almayi bekleyenler bence beklemesinler. Bug bountysi forever acikmis. Herhalde ayrilan %0.5'in hepsini size vermeyecekler.
|
████ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ██ ███ ███ █████████████████ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██ ██ ███ ██████████ ███ ███ ██████ ███ ███ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████
| | GUTS | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | smart-ticket protocol for events ✔ live product with market traction! | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | ▶ BTC ANN ▶ WEBSITE ▶ BLOG
| | ▶ SANDBOX ▶ WHITEPAPER ▶ BOUNTY
| |
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
June 15, 2017, 08:08:15 AM |
|
Aynen oyle. Zaten odulleri dagitirken son derece adaletsizlerdi. Bence en adaletli odul imza kampanyalarindakilere oldu, dil ve contenttekiler iyi tokatlandi. Bu arada bug bountysinden cok almayi bekleyenler bence beklemesinler. Bug bountysi forever acikmis. Herhalde ayrilan %0.5'in hepsini size vermeyecekler. Bug bountysi 2 yıl boyunca devam edecekmiş. Şuan bulanlarınkini 2 sene bekletmezler heralde. toplam ödül miktarı belli. Onu bir miktara bölüp bir token fiyatı belirleyebilirler.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
June 15, 2017, 08:26:18 AM |
|
2 yıl boyunca açıksa sıkıntı harbiden şimdiki bug bulanları 1-2 hafta sonra ödüllendirir anca. O zaman onun ödüllerini dağıtmayacaklar herhalde.
|
|
|
|
sammys
|
|
June 15, 2017, 09:25:39 AM |
|
Bug ödüllendirmesinde düzeltme yaparlar ama büyük ihtimal şuana kadar olanları düzgün şekilde dağıtıp gerisininde düzeltme yaparlar
|
|
|
|
exortis
|
|
June 15, 2017, 09:37:32 AM |
|
sosyal medyadan biriken tokenler BNCZUK bunları nasıl çekecegiz kendileri burda eth adresi vermişler bize bu bounty i anlayamadım ben.Burdan myetherwalletdeki adresimize tokenleri transfer edebilecekmiyiz acaba
|
|
|
|
Dammitt
|
|
June 15, 2017, 10:05:15 AM |
|
sosyal medyadan biriken tokenler BNCZUK bunları nasıl çekecegiz kendileri burda eth adresi vermişler bize bu bounty i anlayamadım ben.Burdan myetherwalletdeki adresimize tokenleri transfer edebilecekmiyiz acaba
Tam olarak nasıl olacak belli değil şu andaki tokenler bnt olarak hesaplanıp gönderilcek sanırım. Daha sonrasında artık burdan withdraw seçeneğini aktif ettiklerinde herhalde cüzdanlara çekebileceğiz.
|
|
|
|
torikan
|
|
June 15, 2017, 10:10:51 AM |
|
Ana açıklamada buglar için iki yıl lık açıklama varsa neyse ama yoksa kesinlikle dagitmalari gerek bugcular olay çıkartır. Ödül dağıtımı yuksek tmm da adamların dagitacagi aslında aldıklarının yaninda küçücük bir mebla kesinlikle dagitmalilar . ozmanda şöyle bir durum olucak stake oranı bug bounty dagitildikca değişiyor şuanda 10 k alan 2 sene sonra 1k alçak belki de bence bug bounty kapatılıp raporlama yapanlara sabit 1000 banccor falan verilmeli ( rakamı salladim)
|
|
|
|
sammys
|
|
June 15, 2017, 10:31:05 AM |
|
Ana açıklamada buglar için iki yıl lık açıklama varsa neyse ama yoksa kesinlikle dagitmalari gerek bugcular olay çıkartır. Ödül dağıtımı yuksek tmm da adamların dagitacagi aslında aldıklarının yaninda küçücük bir mebla kesinlikle dagitmalilar . ozmanda şöyle bir durum olucak stake oranı bug bounty dagitildikca değişiyor şuanda 10 k alan 2 sene sonra 1k alçak belki de bence bug bounty kapatılıp raporlama yapanlara sabit 1000 banccor falan verilmeli ( rakamı salladim)
Şöyle bir durum var şimdi ucu açık oolarak bıraktılar başlangıçtan bu bug'u başlangıçta belirledikleri %0.5 lik kısımla normal ödemeleri yapmaları gerekiyor. Bundan sonra bu toplanan kısımdan kendine ayırdıkları kısım üzerinden sistemde bulunan açıklara ödülleri vermeleri gerekiyor yeni bir hesaplamayla. Çünkü gerçekten de ucu çok açık bir durumda.
|
|
|
|
valley365
|
|
June 15, 2017, 10:36:15 AM |
|
Tam olarak nasıl olacak belli değil şu andaki tokenler bnt olarak hesaplanıp gönderilcek sanırım. Daha sonrasında artık burdan withdraw seçeneğini aktif ettiklerinde herhalde cüzdanlara çekebileceğiz. "Belirli bir zaman sonra takas yapılacak" yazıyordu açıklamada. Umarım bu takas klasik exchage tarzında olmaz. İşte o zaman yandığımızın resmidir. Örnek: BNCHDL > BNT exchange, 3-5 reel emir eritir akabinde fiyatı öldürüp, gömerler. Nabza şerbet çakma buy wall' ler görürüz o durumda. Hiç kimse "Hani %1" diye de soramaz. Ağzımdan yel de almıyor ki
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
June 15, 2017, 03:18:08 PM |
|
Ben hala giremiyorum soktuğumun sitesine messenger doğru hesap yazıyor ama siteye yönlendirmiyor hiç bir şekilde. Geçmiş çerezleri temizledim baştan başlattım facebook açtım 10 defa denedim olmuyor ne yapacağız?
|
|
|
|
BurntSnow
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
June 15, 2017, 03:31:29 PM |
|
Şöyle bir durum var şimdi ucu açık oolarak bıraktılar başlangıçtan bu bug'u başlangıçta belirledikleri %0.5 lik kısımla normal ödemeleri yapmaları gerekiyor. Bundan sonra bu toplanan kısımdan kendine ayırdıkları kısım üzerinden sistemde bulunan açıklara ödülleri vermeleri gerekiyor yeni bir hesaplamayla. Çünkü gerçekten de ucu çok açık bir durumda. Hayir. Bug bountynin sayfasinda hep surekli acik kalacaktir yaziyordu. Dolayisiyla su ana kadar bug bulmus ve bug tokeni almis olanlara %0.5'in kaci ayrilacak bilemiyoruz. Ama maalesef mantiken cok buyuk rakamlar olmayacaktir zira bug bountysinin surekli islevini kaybetmemesi icin acik birakmak isteyeceklerdir. Dolayisiyla bug tokenleri icin konan rezerv bancor az olabilir. Ben hala giremiyorum soktuğumun sitesine messenger doğru hesap yazıyor ama siteye yönlendirmiyor hiç bir şekilde. Geçmiş çerezleri temizledim baştan başlattım facebook açtım 10 defa denedim olmuyor ne yapacağız?
Bunun icin bug report girmisler. Heyecan yapma, her turlu girersin.
|
████ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ██ ███ ███ █████████████████ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██ ██ ███ ██████████ ███ ███ ██████ ███ ███ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████
| | GUTS | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | smart-ticket protocol for events ✔ live product with market traction! | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | ▶ BTC ANN ▶ WEBSITE ▶ BLOG
| | ▶ SANDBOX ▶ WHITEPAPER ▶ BOUNTY
| |
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
June 15, 2017, 04:08:42 PM |
|
Şöyle bir durum var şimdi ucu açık oolarak bıraktılar başlangıçtan bu bug'u başlangıçta belirledikleri %0.5 lik kısımla normal ödemeleri yapmaları gerekiyor. Bundan sonra bu toplanan kısımdan kendine ayırdıkları kısım üzerinden sistemde bulunan açıklara ödülleri vermeleri gerekiyor yeni bir hesaplamayla. Çünkü gerçekten de ucu çok açık bir durumda. Hayir. Bug bountynin sayfasinda hep surekli acik kalacaktir yaziyordu. Dolayisiyla su ana kadar bug bulmus ve bug tokeni almis olanlara %0.5'in kaci ayrilacak bilemiyoruz. Ama maalesef mantiken cok buyuk rakamlar olmayacaktir zira bug bountysinin surekli islevini kaybetmemesi icin acik birakmak isteyeceklerdir. Dolayisiyla bug tokenleri icin konan rezerv bancor az olabilir. Ben hala giremiyorum soktuğumun sitesine messenger doğru hesap yazıyor ama siteye yönlendirmiyor hiç bir şekilde. Geçmiş çerezleri temizledim baştan başlattım facebook açtım 10 defa denedim olmuyor ne yapacağız?
Bunun icin bug report girmisler. Heyecan yapma, her turlu girersin. Doğru. bir şey bekliyordum,yaptilar bu bug mevzunda
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
June 15, 2017, 07:23:56 PM |
|
Ben de hala giremeyenlerdenim. messengera yönlendiriyor, siteye girmiyor. beklemekten başka yapacağım bişey yok sanırım değil mi?
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
June 15, 2017, 07:50:51 PM |
|
bu tam bokunu çıkardı. şimdi bende mesenger ile giriş yapmaya çalıştım ve benim eski hesabımı görmedi sıfırdan yeni bir hesap açtırdı. daha önce bu bounty için görünen hesap sıfırlanmış ve ulaşılamıyor herhalde. bihalt çıkmaz bunlardanedit: yönlendirdiği sayfa demo sayfası ve orda yeni hesap açtırdı. daha sonra site içerisinde gezinirken doğru sayfaya yönlendirdi. giriş yapmayı başardım. giriş yapamayan arkadaşlar öncelikle mesenger sofpetlerini silsinler. daha sonra yeniden denesinler.
|
|
|
|
|