Bitcoin Forum
September 22, 2017, 10:43:24 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: using poclbm without a GPU  (Read 1619 times)
davidbenham
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 18, 2011, 04:03:35 PM
 #1

I got Ubuntu running on a medium end Dell laptop. Got poclbm installed, but I fear I cannot run it without GPU driver support. The video card on this machine is nothing (intel gma x4500) - is there any way to run this miner without doing anything related to GPUs?

Now, I know GPUs are all the rage and hash processing will be increased significantly using a GPU, I'm just tyring to dip my little toe into the bit mining world and make something.

Thanks,
Dave
1506120204
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506120204

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506120204
Reply with quote  #2

1506120204
Report to moderator
          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
.
|
.
|
          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
unthy
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506120204
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506120204

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506120204
Reply with quote  #2

1506120204
Report to moderator
1506120204
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506120204

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506120204
Reply with quote  #2

1506120204
Report to moderator
1506120204
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506120204

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506120204
Reply with quote  #2

1506120204
Report to moderator
SteveJobs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
June 18, 2011, 04:39:38 PM
 #2

I think there are miners that use CPU.

16x5sccACR2vkz8HLDwvgkWAzisW7AQAEc
koin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 874


View Profile
June 18, 2011, 05:40:17 PM
 #3

Now, I know GPUs are all the rage and hash processing will be increased significantly using a GPU, I'm just tyring to dip my little toe into the bit mining world

this will help you with that http://forum.bitcoin.org/?topic=1925.0

and make something.

without a gpu there's nothing that can help you with that
Gabi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050


View Profile
June 18, 2011, 06:00:32 PM
 #4

Justi install guiminer then File-->new miner->new Ufasoft CPU miner  Grin

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!