Bitcoin Forum
December 16, 2017, 01:56:35 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: LKETC Dragon USB and give me coins pool  (Read 263 times)
Earthcoins
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
May 04, 2017, 06:06:24 PM
 #1

Hey I started mining with my LKETC dragon usb miners. I am mining with them because as you can see by the picture below I have shares and rewards accrued. The problem I am trying to deal with right now is why does the miners slow down or stop mining according to my worker information while still appearing to be mining in the LK controller GUI. I am constantly getting the failed to resolve wrong url error but i still seem to be finding shares and rewards. When I first start the miners my worker information says I am getting from 447 kh/s to 2000 kh/s and then slowly dwindles down to 0 after I refresh periodically. Why would the miners seem to be working for the first 5-10 minutes of mining and then stop according to my pool but on my GUI still giving me similar run logs...Huh
https://screenshot.net/3vk18hk - Pool
https://screenshot.net/44l2juq - GUI
1513432595
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513432595

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513432595
Reply with quote  #2

1513432595
Report to moderator
1513432595
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513432595

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513432595
Reply with quote  #2

1513432595
Report to moderator
1513432595
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513432595

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513432595
Reply with quote  #2

1513432595
Report to moderator
The Bitcoin network protocol was designed to be extremely flexible. It can be used to create timed transactions, escrow transactions, multi-signature transactions, etc. The current features of the client only hint at what will be possible in the future.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513432595
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513432595

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513432595
Reply with quote  #2

1513432595
Report to moderator
1513432595
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513432595

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513432595
Reply with quote  #2

1513432595
Report to moderator
Earthcoins
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
May 04, 2017, 07:16:43 PM
 #2

https://screenshot.net/qmx1nf6

I just restarted the miner and now I'm getting 800+

Someone said to make a batch file and run the miner from that. I am going to google but if someone could explain this method and how to do it to me that would be great because I have a feeling it isn't going to be easy to search out on my own.
Earthcoins
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
May 04, 2017, 07:51:40 PM
 #3

What I am trying right now is:
cgminer.exe --scrypt -u Brandon1.1 -p 1 -o stratum+tcp:asic.give-me-coins.com:4444 --clock 200 --chips 1 -S //./COM29

Am I on the right track? Because it opens up cgminer.exe and the cmd window opens for about 2 seconds and shuts itself down.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!