Benim ilk başlamam 4 sene önce koinimde litecoin alarak olmuştur. Daha sonra hemen satmıştım ve bir daha bulaşmamıştım
asıl başlamam ise muslukçuluk yaparak olmuştur. Yani bu blockchain gibi türlü sitelerde cüzdanlar alıp alma satma işlerine bu muslukçuluk zamanlarında kafa yormuştum. Bundan 2-3 sene öncesiydi üniversite 3.sınıfta iken öğrenciliğin parasızlığın dibine vurmuştum. Zengin olma hayallerine kapılmıştım okuduğum bölüm öğretmenlik olmasına rağmen gözümde pek daha başka hedefler vardı. Bitcoin bana bir yol ve daha fazla zenginlik vaad ettiğine inandım. Öyle bir inanç değil ama tümden bir inanma aydınlandım sanki. Devrimi hissettim
Aydınlandıktan sonra parasızlıktan dolayı beleş bitcoin kazanmanın en kısa yollarını araştırdım. Musluk siteleri gözüme çarptı telefonuma ve bilgisayardan muslukçuluk yapmaya başladım. 1 ayda 250.000 sat biriktirme onuru ve şerefiyle ilk satoshilerin, cüzdanıma transferi yapılmıştı. Şimdi bakıyorum da o günden bugüne çok şey değişti artık ciddi bir yatırımcıya döndüm. Büyük bir birikimim olmasa da gelecekte buradaki muslukçular dahil herkesin bir kalıbı olacağını düşünüyorum.
Bu da böyle bir anımdır.