Bitcoin Forum
December 16, 2017, 05:28:45 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Tavsiye? MSI Z170A GAMING M5 ve Gigabyte GA-990FXA-UD5  (Read 642 times)
serkanyprk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16

İyi bir adam işte.....


View Profile
May 09, 2017, 06:20:49 AM
 #1

MSI Z170A GAMING M5

Gigabyte GA-990FXA-UD5

bu 2 anakartı tavsiye edermisiniz?


Girdik bir yola, hayırlı ola.....
1513402125
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513402125

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513402125
Reply with quote  #2

1513402125
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513402125
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513402125

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513402125
Reply with quote  #2

1513402125
Report to moderator
herzlos1985
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 641



View Profile
May 09, 2017, 03:55:27 PM
 #2

z170 serisine bence hiç bulaşma ya diğer alternatif amd yi al yada z97,250,270 chipsetlileri eğer öneri isteğin mining için ise..
pisquare
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 398


View Profile
May 11, 2017, 05:26:51 AM
 #3

z170 serisi uzman değilsen seni yorar.
serkanyprk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16

İyi bir adam işte.....


View Profile
May 11, 2017, 06:30:28 AM
 #4

Ne yazıkki iki anakartıda aldım...

msı Z170A gaming m5 modeli ... haftassonu kuruluma başlıyacağım.. umarım üzmezler beni..

5 adet 5'er kartlı kurulum yapacağım..


http://imageshack.com/a/img923/7443/e6cHdn.png

http://imageshack.com/a/img922/5240/QKHhxm.png


Girdik bir yola, hayırlı ola.....
Huseyinnn
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


View Profile
May 11, 2017, 06:56:38 AM
 #5

Z170a da çalışıyor. Kartları güncelle gerisi cok kolay. Bios güncelledikten sonra 170a da sorun yok
jjoosseeff
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
May 11, 2017, 08:23:54 AM
 #6

z170a kullanıyorum bugüne kadar hiç sıkıntı yaratmadı bana. diğer arkadaşlar niye sıkıntı yaşadılar anlamadım ki ben 8 kart çalıştırıyorum.
serkanyprk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16

İyi bir adam işte.....


View Profile
May 11, 2017, 08:57:54 AM
 #7

kartların biosunumu? yoksa anakartın biosunumu güncelleme yapacağım?...

Girdik bir yola, hayırlı ola.....
Huseyinnn
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


View Profile
May 12, 2017, 04:19:46 AM
 #8

Anakartların biosunu güncelle son sürüme. Hem yeni islemcileri destekleyecek. Hemde 64 bit adreslemeyi destekleyip fazladan kartlarını görecek çalıştıracak. Sen açıcaksın 4g encoding i. Z170a gaming pro carbon olsa. Forumda tek tuş mining profili olan biosta vardı
serkanyprk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16

İyi bir adam işte.....


View Profile
May 12, 2017, 05:26:43 AM
 #9

teşekkürler...

Girdik bir yola, hayırlı ola.....
xRaVeNx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784

Computer Hardware


View Profile
May 12, 2017, 12:23:29 PM
 #10

Amd ye bulaşmanızı çok tavsiye etmem enerji/performans açısında da pek iyi değerler sunmuyorlar. z170a de söylediğin gibi bios güncellemesi gelmişti zaten. Sorunları düzelmiş gibi gözüküyor arkadaşların yorumlarına göre.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!