Bitcoin Forum
October 22, 2017, 11:34:38 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Am i mining?  (Read 429 times)
Brandongotcoins
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
May 09, 2017, 11:39:57 AM
 #1

Prolly not  cuz im getting no active worker or hash read out on pool. im using 2 radeon 4600s... here is the conf file and run logs.
https://ibb.co/eRCx0k

{
"pools" : [
   {
      "url" : "http://ltc.give-me-coins.com:3333",
      "user" : "Brandon1.2",
      "pass" : "1"
   },
   {
      "url" : "http://ltc.give-me-coins.com:3334",
      "user" : "Brandon1.2",
      "pass" : "1"
   },
   {
      "url" : "stratum+tcp://ltc.give-me-coins.com:80",
      "user" : "Brandon1.3",
      "pass" : "1"
   },
   {
      "url" : "stratum+tcp://ltc-eu.give-me-coins.com:3333",
      "user" : "Brandon1.4",
      "pass" : "1"
   }
],

"intensity" : "13",
"auto-gpu" : true,
"expiry" : "120",
"failover-only" : true,
"gpu-threads" : "4",
"gpu-platform" : "0",
"log" : "5",
"no-restart" : true,
"queue" : "3",
"scan-time" : "30",
"worksize" : "128",
"temp-hysteresis" : "4",
"blake256" : true,
"vectors" : "1",
"no-submit-stale": true,
"kernel-path" : "/"
}
1508715278
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508715278

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508715278
Reply with quote  #2

1508715278
Report to moderator
1508715278
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508715278

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508715278
Reply with quote  #2

1508715278
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508715278
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508715278

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508715278
Reply with quote  #2

1508715278
Report to moderator
1508715278
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508715278

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508715278
Reply with quote  #2

1508715278
Report to moderator
cptfisher
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 575


View Profile
May 09, 2017, 12:15:21 PM
 #2

how cute to mine ltc  with a 2006 gpu in 2017 ! Smiley


seriously dude ltc was not profitable  with those card not even back in 2013....



NeuroticFish
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274


Tooth Fairy, do you have an USB miner for me?


View Profile
May 09, 2017, 12:19:59 PM
 #3

getting no active worker or hash read out on pool. im using 2 radeon 4600s... here is the conf file and run logs.
~~~~
      "url" : "http://ltc.give-me-coins.com:3333",

Since normal people mine LTC with ASIC, the fact that you see no shares doesn't tell much.
Your hash rate is too small to see anything useful, even if you are actually mining.

You'd better try to mine with GPU something that will return more than the tx fee. If you find the right coins you may even get some profit.
You know that electricity doesn't come for free, I hope.

.BITSLER.                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
Brandongotcoins
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
May 09, 2017, 12:37:34 PM
 #4

well i dont get it i know its a bad hashrate but wats weird is im getting 3 times the hr as my gtx 1080 and i make 4 dollars a day with it... but i am just wondering why its is saying connected to pool giving me hashrates finding blocks and still saying my worker is inactive one day i will try and find a mate to start a farm but for now im just having fun staying in the scene
Brandongotcoins
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
May 09, 2017, 12:50:07 PM
 #5

how cute to mine ltc  with a 2006 gpu in 2017 ! Smiley


seriously dude ltc was not profitable  with those card not even back in 2013....




you know instead of being an ass you could just help me with the actual question... calling me cute when you have the personality of a 13 year old is cute you dont know my situation so just help or keep moving im learning and i have components sitting around...and yes electric is free kinda odd you guys would hope someone doesnt have free electric as me personally would think good for you...you must be a grimey dunce of a man thanks for taking the time to reply though but you were too busy being snide so you forgot to answer the question
NeuroticFish
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274


Tooth Fairy, do you have an USB miner for me?


View Profile
May 09, 2017, 01:40:46 PM
 #6

well i dont get it i know its a bad hashrate but wats weird is im getting 3 times the hr as my gtx 1080 and i make 4 dollars a day with it... but i am just wondering why its is saying connected to pool giving me hashrates finding blocks and still saying my worker is inactive one day i will try and find a mate to start a farm but for now im just having fun staying in the scene

From what I see in the image you posted the shares you are sending are rejected.
From what I've read here ( https://www.reddit.com/r/litecoinmining/comments/2mjr2c/help_100_reject_highhash/ ) this may be due the fact you try to send sha256 (bitcoin) shares to a litecoin pool.
This means that you have wrong miner software or wrong settings.

That's also why mining looked this profitable to you. Really, mining litecoin with GPU is not an option now.
Try ETH, XMR, XEC, XZC, ... read more, you'll find the right coin for your card.

.BITSLER.                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
Set Ready Go
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
May 09, 2017, 02:18:33 PM
 #7

well i dont get it i know its a bad hashrate but wats weird is im getting 3 times the hr as my gtx 1080 and i make 4 dollars a day with it... but i am just wondering why its is saying connected to pool giving me hashrates finding blocks and still saying my worker is inactive one day i will try and find a mate to start a farm but for now im just having fun staying in the scene

Are you mining the same coin?

if not its no wonder ur hashrates are diffrent.
cptfisher
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 575


View Profile
May 09, 2017, 03:04:04 PM
 #8

free electricity will not mean nothing , those card cant mine anything not even pea coin..... they are simply ancient. try to learn with cpu instead of wasting time with cards that have not the technology to mine
Brandongotcoins
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
May 09, 2017, 03:21:06 PM
 #9

well i dont get it i know its a bad hashrate but wats weird is im getting 3 times the hr as my gtx 1080 and i make 4 dollars a day with it... but i am just wondering why its is saying connected to pool giving me hashrates finding blocks and still saying my worker is inactive one day i will try and find a mate to start a farm but for now im just having fun staying in the scene

From what I see in the image you posted the shares you are sending are rejected.
From what I've read here ( https://www.reddit.com/r/litecoinmining/comments/2mjr2c/help_100_reject_highhash/ ) this may be due the fact you try to send sha256 (bitcoin) shares to a litecoin pool.
This means that you have wrong miner software or wrong settings.

That's also why mining looked this profitable to you. Really, mining litecoin with GPU is not an option now.
Try ETH, XMR, XEC, XZC, ... read more, you'll find the right coin for your card.
kay solid advice thanks
RentGPU
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
May 09, 2017, 05:05:09 PM
 #10

how cute to mine ltc  with a 2006 gpu in 2017 ! Smiley


seriously dude ltc was not profitable  with those card not even back in 2013....




you know instead of being an ass you could just help me with the actual question... calling me cute when you have the personality of a 13 year old is cute you dont know my situation so just help or keep moving im learning and i have components sitting around...and yes electric is free kinda odd you guys would hope someone doesnt have free electric as me personally would think good for you...you must be a grimey dunce of a man thanks for taking the time to reply though but you were too busy being snide so you forgot to answer the question
If your electricity is free and LEGAL then you can turn this to huge profits you need a good investment budget to build as rigs as you can and this free electricity will turn into gold , most profitable mining strategies are those with free electricity , if you don't have the budget you can ask local investors to fund you and give them interest as i did Smiley , goodluck

"One-Cpu-One-Vote"...... Support DECENTRALIZATION
QuintLeo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854


View Profile
May 09, 2017, 08:01:01 PM
 #11

The hashrate shown indicates SHA256 mining - no GPU ever managed 2 digit MegaHash/sec on Scrypt much less 3 digit MH/sec (and nothing as old as a HD 4xxx series managed SINGLE digit megahash, even high-end 79xx cards barely managed 1 Mhash/sec if THAT high).

 Free electric don't matter when trying to mine SHA256 on a GPU - you will be lucky to get *a* share once in a while, and the cards will die LONG before you earn $1 worth of Bitcoin.

 Scrypt mining on a GPU isn't a ton better, but MIGHT barely be profitable with free electric given the current price vs. difficulty.
 First-generation Scrypt ASIC (GC 3355) based gear is back to being profitable on very very low cost electric.
 Those weren't much more than 20 times as efficient as the best GPUs mining Scrypt at the time the GC 3355 "orbs" were first introduced, the newer RX series might manage to exceed 1/10th as efficient.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!