Bitcoin Forum
December 18, 2017, 11:01:51 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ant Miner S7 problem  (Read 540 times)
Jigor
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
May 11, 2017, 10:59:37 PM
 #1

I just got a new antminer s7 in and its acting weird. When i start it up its starts really silent and the fans are moving slow. there is a clicking noise from the fans. All the lights on the main board are on but no lights on the hash boards. A minute later the fans pick up speed and seems to be running normal. The hash board lights are on and everything. I checked the page and all hash boards are ok, no x's or dash's. The hash rate is very low though like 5 gh/s. Then like 3 mins later it just turns off and goes into the mode where the fans are super slow and are making a clicking noise. I've been using this psu with another antminer s7 and its been working fine. Can anyone tell me what the problem is?


Thanks


RE:One of the heatsinks isnt on took that board out now running with only 2 boards.

RE: the error rate is at 2000%

RE: The board status just updated and looks like i got two dead boards... JUST GREAT!
1513638111
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513638111

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513638111
Reply with quote  #2

1513638111
Report to moderator
1513638111
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513638111

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513638111
Reply with quote  #2

1513638111
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513638111
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513638111

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513638111
Reply with quote  #2

1513638111
Report to moderator
1513638111
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513638111

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513638111
Reply with quote  #2

1513638111
Report to moderator
1513638111
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513638111

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513638111
Reply with quote  #2

1513638111
Report to moderator
vm1990
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260


bloginhell.me


View Profile WWW
May 15, 2017, 12:54:04 PM
 #2

I just got a new antminer s7 in and its acting weird. When i start it up its starts really silent and the fans are moving slow. there is a clicking noise from the fans. All the lights on the main board are on but no lights on the hash boards. A minute later the fans pick up speed and seems to be running normal. The hash board lights are on and everything. I checked the page and all hash boards are ok, no x's or dash's. The hash rate is very low though like 5 gh/s. Then like 3 mins later it just turns off and goes into the mode where the fans are super slow and are making a clicking noise. I've been using this psu with another antminer s7 and its been working fine. Can anyone tell me what the problem is?


Thanks


RE:One of the heatsinks isnt on took that board out now running with only 2 boards.

RE: the error rate is at 2000%

RE: The board status just updated and looks like i got two dead boards... JUST GREAT!

sorry to hear it, are the boards dead? could also be a distribution board issue (would explain the clicking as it keeps resetting) but with the heatsink being loose you dont really know what issue's that could have caused with shorts might be the reason the 2nd board died. if you can do much with it then tear it down take as many pictures as you can and we can offer as much advice as we can (the boards might be repairable or even fine if there problems somewhere else)

▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
.JOIN THE CLUB !
 Bitcointalk.club
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
BLOG:  www.bloginhell.me        BTC: 192tyaiwWxJ2UhSxUCbQW4JuA3Le5CEhWH                 Free 5GB Storage Cloud.Bloginhell.me 
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!