Bitcoin Forum
November 22, 2017, 07:13:27 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem with 16 GB virtual memory  (Read 982 times)
Cereberus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
May 13, 2017, 06:26:11 AM
 #1

I just built a 3 RX 480 8GB Sapphire mining PC. At first it started working well but soon after Nicehash crashed and told me that I need Catalyst 15.12 (I have AMD Display Driver 16.12.2 as this driver worked well with multi GPU) and I need to set my virtual memory to 16 GB in order for Nicehash to support Multi gpu. What can I do to fix it ?

Edti; GIGABYTE Z97X GAMING 5 MOBO, G3240 GEN 4 INTEL , 8GB DDR3 1600 and a 120 GB SSD my specs

███████████████████████▄▄▄
████████████████████████████▄
██████████████████████████████▄
████████████████████████████████
█████████████████████████████████
█████████████▀▀███████████████████
█████████████    ▀▀███████████████▄
██████               ▀▀████████████
█                        ██████████
                     ▄▄████████████
         ████    ▄▄███████████████▀
      ███████▄▄███████████████████
     ████████████████████████████▀
    ████████████████████████████
   ████████████████████████████
   ████████████████████████████
   █████████████████████████████
   ██████████████████████████████
    ██████████████████████████████
     ██████████████████████████████

Refereum
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
1511378007
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511378007

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511378007
Reply with quote  #2

1511378007
Report to moderator
If you see garbage posts (off-topic, trolling, spam, no point, etc.), use the "report to moderator" links. All reports are investigated, though you will rarely be contacted about your reports.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511378007
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511378007

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511378007
Reply with quote  #2

1511378007
Report to moderator
1511378007
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511378007

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511378007
Reply with quote  #2

1511378007
Report to moderator
1511378007
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511378007

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511378007
Reply with quote  #2

1511378007
Report to moderator
Vaccinus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
May 13, 2017, 06:38:51 AM
 #2

set your page file memory to 16gb go to system protection, advanced, performance settings, advanced again, now click on change and set 16gb min and max, and restart if you are using win 7 or just click ok with win 10

Cereberus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
May 13, 2017, 06:45:16 AM
 #3

set your page file memory to 16gb go to system protection, advanced, performance settings, advanced again, now click on change and set 16gb min and max, and restart if you are using win 7 or just click ok with win 10

We have it together with a friend so I pictured your reply and sent to him but he is not at home now, when he will be in the afternoon I will let you know how it goes.

What about the Catalyst 15.12, I don't think it's necessary or is it ?

███████████████████████▄▄▄
████████████████████████████▄
██████████████████████████████▄
████████████████████████████████
█████████████████████████████████
█████████████▀▀███████████████████
█████████████    ▀▀███████████████▄
██████               ▀▀████████████
█                        ██████████
                     ▄▄████████████
         ████    ▄▄███████████████▀
      ███████▄▄███████████████████
     ████████████████████████████▀
    ████████████████████████████
   ████████████████████████████
   ████████████████████████████
   █████████████████████████████
   ██████████████████████████████
    ██████████████████████████████
     ██████████████████████████████

Refereum
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
Set Ready Go
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
May 13, 2017, 09:16:14 AM
 #4

15.12 driver is just for older cards .

Just follow the what The other guy said and you should be Rolling Smiley
Cereberus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
May 13, 2017, 07:35:12 PM
 #5

15.12 driver is just for older cards .

Just follow the what The other guy said and you should be Rolling Smiley

I followed the advice and set virtual memory to 16384 MB min and max but the problem is still continuing. When mining Ethereum the Nicehash miner runs fine for a few hours and then it stops, when mining Zcash it works like a charm. The problem is the profitability is much greater in Ethereum mining actually so what else can I try ?

███████████████████████▄▄▄
████████████████████████████▄
██████████████████████████████▄
████████████████████████████████
█████████████████████████████████
█████████████▀▀███████████████████
█████████████    ▀▀███████████████▄
██████               ▀▀████████████
█                        ██████████
                     ▄▄████████████
         ████    ▄▄███████████████▀
      ███████▄▄███████████████████
     ████████████████████████████▀
    ████████████████████████████
   ████████████████████████████
   ████████████████████████████
   █████████████████████████████
   ██████████████████████████████
    ██████████████████████████████
     ██████████████████████████████

Refereum
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!