Bitcoin Forum
October 21, 2018, 09:26:53 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN][NTRY]Notary Project- Pre-ICO-27.5.2017!BOUNTIES NU BESCHIKBAAR!  (Read 556 times)
Reaper3
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250View Profile
May 13, 2017, 03:14:57 PM
 #1

Notary NTRY PlatformDirect met contracten bezig zijn, zonder een derde partij!   Echte economisch vatbare applicaties (web en apps) met al in de vroege stadia een groot potentieel, een platform ontwikkeld op het Ethereum Classic netwerk dat “code is law” volgt,  met haalbare mijlpalen.


Het Notary platform biedt de eerste alledaagse toepasbare applicatie. Het zorgt voor een tijdstempel op elk digitaal document om vervolgens dit document terug te halen en de inhoud ervan te bewijzen. Dit betekend direct met contracten bezig zijn, zonder een derde partij. Hoewel dit niet nieuws is, heeft het platform wel een intuïtief en gebruiksvriendelijke interface. Daarnaast kan er gebruikt worden gemaakt van templates voor standaardcontracten voor verschillende alledaagse zaken. De meer ervaren gebruikers kunnen hun voordeel doen aan de slimme contracten, die de logica van contractuele logica imiteert. Vervolgens zijn de contractuele clausules zelf uitvoerend en/of zelf handhavend. Het meest geavanceerd gebruik is gebruik van zelflerende intelligente (AI) ondersteuning, die automatisch klassieke contracten en/ of slimme contracten voor verschillende casus genereerd. Het NTRY platform heeft als doel het gebruik door particulieren, bedrijven en overheidsinstanties.Hoe en waarom


Een cointract is synoniem met een ouderwets geschreven contract, waarbij deze is getypt en/ of in digitale vorm wordt geproduceerd door middel van geavanceerd cryptogeld en/ of blockchain technologie. In plaats van de term ‘contract’ zal de term ‘cointract’ in de paper gebruikt worden waar toepasbaar.
De basis intentie van het NTRY cointract is om (1) een tijdstempel te creëren die de tijd van oorsprong aantoont van het digitale document en (2), de inhoud van het digitale document bewijst. Beide opties zijn al inclusief en beschikbaar in de meeste crypto ’s maar er is een groot gebrek aan gebruiksvriendelijke interfaces en use cases.
Om hash collisions te voorkomen zullen slimme algoritmes en andere stabiele en valuta met lage waarde worden gebruikt (zoals Deutsche eMark, Riecoin).


Simpele vormen van NTRY contracten zullen verder worden ge-upgrade in de vorm van smart contracts door gebruik te maken van he Ethereum netwerk. Grote banken (die de ruggengraat van het huidige financiële systeem vormen en die de controle hebben over overheden) zijn echter al bezig met de Ethereum organisatie (bekijk dit paper). Terwijl in de toekomst publiek naar privaat verschuift (zie bijvoorbeeld ‘public vs private: de verschuiving van publiek naar privaat), zullen de smart NTRY cointracts worden geïmplementeerd in de Ethereum Classic blockchain https://ethereumclassic.github.io/). Namelijk, Ethereum is een gedecentraliseerd platform dat smart contracts beheert – applicaties die exact werken zoals ze geprogrammeerd zijn, zonder downtime mogelijkheid, censuur, fraude of bemoeienis van een derde partij. Het is een voortzetting van de originele Ethereum blockchain – de klassieke versie bewaard onbelemmerd geschiedenis: vrij van externe inmenging en subjectieve manipulatie van transacties. Daarom correspondeert het ook met het basis idee van het NTRY cointract, dat volledig vertrouwd op de onbelemmerde geschiedenis alsmede een niet door overheidsinstellingen gecontroleerd gedecentraliseerd netwerk.
Notary PlatformDe Notary (NTRY) platform integraties

De integraties van verschillende digitale bronnen zal aan de gebruikers worden aangeboden voor gebruik. De bronnen kunnen apart of in combinatie worden gebruikt. Deze zijn:  
•   Templates of geschreven en vervolgens gescande formulieren
•   Geluid
•   afbeeldingen
•   video
•   bewijs van bestaan (bv gezichtsherkenning, een retina scan)
•   (de mogelijkheid tot het uploaden van een digitaal bestaand, of alleen de hash van een digitaal bestand in geval van vertrouwelijke data)User InterfaceMogelijke Use Cases

Er is bijna een onbeperkt aantal use cases van NTRY cointracs mogelijk. Het basis doel is om twee of meer opdrachtnemers/ partijen middels een speciaal voor hen ontworpen contract te verbinden.Notary (NTRY) cointracts kunnen worden gebruikt voor:

•   Optie contracten:
Een optie contract is een overeenkomst tussen twee partijen om het eigendom van goederen uit te wisselen met een transactie van de onderliggende artikelen (land, huis, auto, telefoon..). deze optie is de eerste en meest basale use case. Het kan gebruikt worden als een soort veiligheid om land, gebruikte auto’s, appartementen, huizen en dergelijke te kopen. Het gebruik van deze use case is onbeperkt.

•   Leasecontracten:
Dit zijn contractuele overeenkomsten die oproepen om gebruiker te eigenaar te betalen voor het gebruik van een activum. Het vergemakkelijkt het proces huureigendom te leasen.

•   Kredietbrieven:
Op het moment is een kredietbrief een brief van een bank waarbij gegarandeerd wordt dat de betaling van de koper aan de verkoper op tijd en volledig ontvangen zal worden. Door de aard van internationaal zakendoen is het gebruik van kredietbrieven een zeer belangrijk aspect geworden van de internationale handel, en deze kan verder worden geholpen met behulp van de NTRY cointracts (blockchain technologie en/ of smart contracts)

•   Schenkingen van erfdienstbaarheden:
Een erfdienstbaarheid is een legaal recht om iemands land te gebruiken voor een specifiek en beperkt doel.

•   Garanties op producten en diensten
Normaliter is een geschreven garantie van de integriteit van een product de verantwoordelijkheid van de maker om zorg te dragen voor reparatie of vervanging van defecte onderdelen of het inhuren van iemand om het werk/ dienst weer werkend te krijgen. Dit betekend dat met bijvoorbeeld reparatie aan je huis, auto, boot, etc, iedereen een garantie wil voor het geval er is mis gaat als het werk gedaan is. Het voorgestelde NTRY cointract is ideaal voor dit soort omstandigheden. Met het getekende cointract heb je de zekerheid als er iets misgaat nadat de contractor er vandoor is.

•   Huwelijkscontracten
Een contract tussen de toekomstige man en vrouw, of tijdens het huwelijk, dat geheel of gedeeltelijk de respectievelijke rechten en plichten regelt ten aanzien van het huwelijk. Met het NTRY cointract hoeft dit geen negatieve ervaring te worden zoals hiervoor toen een leger advocaten met alles meekeek. Nu kun je eenvoudig het contract ondertekenen in aanwezigheid van je geliefde (wellicht met een toegevoegde foto of video) in de veiligheid van je eigen speciale plek, op dezelfde tijd.  

•   Regelingen binnen de familie:
•   Wilsbeschikkingen en/ of familiezaken
•   De verdeling van geld en goederen
•   De zorg voor ouders en/ of kinderen
•   Verdragen van uitlevering en de distributie van bezittingen tijdens leven
•   Verlovingscontracten,
•   Ontheffingsovereenkomsten zonder de geïntroduceerde opvolging
•   Beloften van giften en gift contracten in geval van overlijden


•   Verklaringen:
De verklaringen van een financiële positie is een andere naam voor een balans.

•   Certificaten:
Een formele procedure waarbij een geaccrediteerd of geautoriseerd persoon of agentschap de attributen, karaktereigenschappen, kwaliteit, kwalificatie of status van individuen of organisaties, goederen of diensten, procedures of processen, evenementen of situaties bepaald en controleert (en daarvan in schrift getuigd door een certificaat uit te geven) in overeenstemming met de vastgestelde vereisten of standaarden.
In deze categorie kunnen we verschillende soorten certificering met NTRY cointracts bevestigen. Van fitness (personal trainer) certificering, duiken, een nieuwe taal leren tot aan bedrijfscursussen – om maar een paar voorbeelden te geven. Het doel van dit soort contracten is om te voorkomen dat vervalste certificeringen in de omloop komen en mensen een betrouwbare bron van kennis te bieden.


•   Notulen van vergaderingen (associaties, bedrijven, organisaties…):
Notulen zijn de officiële geschreven verslagen van bijeenkomsten van een organisatie of groep. Het zijn geen transcripten van deze bijeenkomsten. De notulen zouden minimaal een verslag bevatten van wat er gedaan is tijdens de bijeenkomst, niet wie er wat gezegd heeft. De organisatie kan zijn eigen regels hebben aangaande de inhoud van de notulen.

•   Tracering van een exclusief product of gelimiteerde oplage:
Voorbeelden hiervan zijn gelimiteerde oplages, edities van zeldzame partijen wijn, etc. een bekend voorbeeld is de Casascius munten (zie https://casascius.uberbills.com/).

•   Gokken:
Gokken met een groep vrienden – gewoon om valse beschuldigen en ruzie te voorkomen.

•   Etc.Een voorbeeld van gebruik tijdens de eerste fase

De voordelen van het Notary platform

•   Er is geen noodzaak voor een derde partij, daarom is het hele proces minder duur, kost het minder tijd en is veiliger.
•   Voor extra veiligheid kunnen beide partijen een video, foto of geluidsopname toevoegen aan het cointract.
•   In de digitale ruimte wordt alle gedigitaliseerde content behandeld als een onveranderbare transactie.


Markt integraties van het  Notary platform
Mijlpalen Notary platformPre-ICO START 20.5.2017


Pre-ICO / ICO Crowdfunding:

Om te bewijzen dat we een echt potentieel in handen hebben alsmede een volledig werkend idee/ product, hebben we besloten om een voorverkoop van de Notary (NTRY) munten te doen, om het concept te demonstreren en gedeeltelijk deel 1 af te maken, om vervolgens de ICO te doen.  De fondsen die tijdens de pre-ICO worden opgehaald zullen worden gebruikt voor de financiering van de primaire doelen van deel 1 van het Notary (NTRY) Platform. Naast deze doelen zullen de fondsen ook aangewend worden om het team uit te breiden (ten minste 3 ontwikkelaars en 2 advocaten gespecialiseerd in internationaal recht), een agressieve marketing campagne voor de ontwikkelde apps in combinatie met marketing voor de ICO.

We bieden 2,333% van de tokens voor de pre-ICO, maar met een 100% bonus. Dit betekend dat e4,666% van de totale aantal munten zal worden aangeboden tijdens de pre-ICO, terwijl er 0,334% zal worden gereserveerd voor premies


3.500.000 NTRY (Pre-ICO)+ 3.500.000 NTRY (Pre-ICO Bonus) + 500.000 NTRY (Bounties) = 7.500.000 NTRY

ICO Algemeen

De NTRY munt is een munt die zich op het Ethereum platform bevindt. Tijdens de initiële coin offering  campagne willen we de mensen die geïnteresseerd zijn aanbieden om onderdeel van ons project te worden, vanaf het moment dat we ons eerste product lanceren.  De ICO start op 21/9/2017 (± 14dagen) en duurt 35 dagen. Dit geeft investeerders 5 weken de tijd om in de NTRY munten te investeren.
De maximumfinanciering (cap) ligt op 150.000.000 NTRY = 15.000 BTC om alle stappen zoals hierboven beschreven te halen. De hoeveelheid munten is eindig.


De vastgestelde prijs van de munten: 1 NTRY = 10.000 SAT

Na de ICO campagne zal er geen munt meer worden gemined of gecreëerd. Elke hoeveelheid van de Notary (NTRY) munten die nog over is aan het einde van de ICO zal worden verbrand.

De munten zijn overdraagbaar na een succesvolle ICO campagne.  Als , door welke omstandigheid dan ook, het minimum (nog niet vastgesteld ten tijde van schrijven) niet wordt gehaald zullen de fondsen worden geretourneerd aan de investeerders.

De Notary (NTRY) muntdistributie

De munten zullen worden gedistribueerd volgens het percentage van de opgehaalde fondsen. Als de bovengrens wordt gehaald zal de distributie er zo uitzien:

Totaal: 150.000.000 NTRY (100%)
ICO deelnemers: 120.000.000 NTRY (80%)
Het Notary (NTRY) team: 15.000.000 NTRY (10%)*
Notary (NTRY) marketing: 7.500.000 NTRY (5%)**
Pre-ICO + premies: 7.500.000 NTRY (5%)

* gereserveerd voor (toekomstige) team (uitgestelde oprichter liquiditeit voor 1 jaar)
** gereserveerd voor marketing (bv de eerste paar duizend gebruikers zullen een x hoeveelheid munten ontvangen als beloning voor feedback voor het testen van de gebruiksvriendelijkheidservaring, voor agressief adverteren in verschillende media etc.)
Notary (NTRY) Team

Saso Vercko (MA in Economics) - https://www.linkedin.com/in/sa%C5%A1o-ver%C4%8Dko-702a6082/
Iztok Perus (Ph.D. in Civil Engineering) - https://www.linkedin.com/in/iztok-perus-5ba388139/ ; he is also active on https://www.researchgate.net/
Robert Klinc (Ph.D. in Construction informatics) - https://www.linkedin.com/in/robertklinc/
Anita Zvikart (MA in Media communications) - https://www.linkedin.com/in/anita-%C5%BEvikart-35b01498/

We zijn een team van 4, ieder gespecializeerd in hun eigen beroepsveld. We werken momenteel part time aan het project, maar zullen dit spoedig fulltime doen. Onze eerste doel is na de presale is het uitbreiden van ons team, and getalenteerde mensen uitnodigen met ons te werken.

White Paper


Link to the White Paper: https://kvisit.com/TkJQG
White Paper Direct Download Link https://www.keepandshare.com/doc2/100880/ntry-platform-pdf-1-3-meg


Blog
https://medium.com/notary-platform


Twitter
https://twitter.com/PlatformNotary


Website
http://www.notary-platform.com/


Vertalingen van de ANN Thread
Greek: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1895580.msg18819821#msg18819821
French: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1898339 + additional moderation Jcga
Chinese: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1902498.new#new
Italian: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1896837.new#new
Filipino: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1904436.0
Hindi: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1896407.msg18826302#msg18826302
Russian: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1899711.0
Spanish: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1896266.0
Turkish: reserved to kellendil
Portuguese: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1897397.0
Arabic: reserved for Mozdalifa17
Ukrainian: reserved for Yubit
German: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1909479.new#new
.
.
.
Als je de text wilt vertalen neem dan contact met ons op!


Informatie over de Bounty Campagne :
https://medium.com/@sash87/notary-platform-pre-ico-bounties-2e6b2748ca58
We kijken uit naar jullie comments!

Deze pagina wordt ge-update zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.
The Notary Team.

CHANGE FINANCE First Decentralised Global Crypto Bank
[color=#15B5E2 ]LINK TO ICO | LINK TO DISCUSSION
1540114013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540114013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540114013
Reply with quote  #2

1540114013
Report to moderator
1540114013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540114013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540114013
Reply with quote  #2

1540114013
Report to moderator
1540114013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540114013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540114013
Reply with quote  #2

1540114013
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1540114013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540114013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540114013
Reply with quote  #2

1540114013
Report to moderator
Hendrik1985
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10

@DCORP


View Profile WWW
May 24, 2017, 12:00:16 PM
 #2

Dit ziet er erg goed uit, hoe gaan jullie de Bounties exact inregelen?

Reaper3
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250View Profile
May 24, 2017, 12:47:46 PM
 #3

Dit ziet er erg goed uit, hoe gaan jullie de Bounties exact inregelen?

Dit staat hier aangegeven:
https://medium.com/notary-platform/notary-platform-pre-ico-bounties-2e6b2748ca58

Registratie gebeurt via Googleforms. Mocht je hierbij ondersteuning nodig hebben neem dan contact met mij op.

CHANGE FINANCE First Decentralised Global Crypto Bank
[color=#15B5E2 ]LINK TO ICO | LINK TO DISCUSSION
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!