mhanbostanci (OP)
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
May 16, 2017, 04:29:23 PM |
|
Değerli Forum sakinleri, bir üyemizin kıllanıp durumu benden kontrol etmesi ile bir şerefsizin varlığından haberdar oldum. Birisi skype da adıma hesap açıp bitcoin satıyorum diyerek milleti dolandırmaya çalışıyormuş.
1. Ben bitcoin satmıyorum. 2. Ben skype kullanmıyorum. 3. forum dışında işlem yapmamaya özen gösteriyorum. Lütfen bu tür şerefsize aldanmayınız.
|
|
|
|
javalemcgee
|
|
May 16, 2017, 05:01:29 PM |
|
Savcılığa mutlaka bir şikayet dilekçesi verin ki kayıtlarda olsun. İlerde başınıza iş açılmasın. Gereksiz yere uğraşıp durursunuz sonra mazallah.
|
|
|
|
mhanbostanci (OP)
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
May 16, 2017, 07:11:30 PM |
|
Savcılığa mutlaka bir şikayet dilekçesi verin ki kayıtlarda olsun. İlerde başınıza iş açılmasın. Gereksiz yere uğraşıp durursunuz sonra mazallah.
kimi nasıl şikayet edeceksin ki? bunun bir yolu yöntemi varsa bilgilendirin bizi de önlemimizi alalım.
|
|
|
|
|
TheCarm
|
|
May 16, 2017, 07:49:48 PM |
|
Beyazyüz de gerçek bir soyada benzemiyor. Geçmiş olsun @mhanbostancı umarım kısa sürede yakalarsın elemanı. Sana mesaj atan kişiyle iletişime geçip dolandırıcı hıyarı kıllandırmadan yakalayabilirsin yem atarak.
|
|
|
|
sammys
|
|
May 16, 2017, 08:30:28 PM |
|
|
|
|
|
sezyumx
|
|
May 16, 2017, 09:36:20 PM |
|
Herkez escrow kullansa bir sıkıntı olmaz forumda güvenilir arkadaşlar ile . Ama piyasada dolandırıcı çok dikkatli olmakda fayda var.
|
|
|
|
lettucebee
|
|
May 17, 2017, 06:27:43 AM |
|
Daha neler adamlar şerefsizlikte sınır tanımıyorlar. Arkadaşlar forumdan teyit almadan işlem yapmayın. Örneğin bir arkadaş ile işlem yapacaksınız skype üstünden size forumdan pm atmasını rica edin konuyla alakalı en azından. Bu arada umarım o dolandırıcı bir şekilde yakalanır. Yoksa başka kişilerin adını kullanmaya başlayabilir.
|
|
|
|
oli123123
Legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
|
|
May 17, 2017, 09:13:25 AM |
|
Skype üzerinden IP adresine ulaşıp hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz belki
|
|
|
|
kripto para
|
|
May 21, 2017, 07:57:09 PM |
|
Daha fazla bilgi gerekli bunun için. Geçen sızdırılan veri tabanında 7 tane mustafa beyazyüz vardı. Konum bilgisi doğum tarihi falan olsa çoktan ifşa ederdim.
|
|
|
|
Underworld244
|
|
May 22, 2017, 06:25:44 PM |
|
Değerli Forum sakinleri, bir üyemizin kıllanıp durumu benden kontrol etmesi ile bir şerefsizin varlığından haberdar oldum. Birisi skype da adıma hesap açıp bitcoin satıyorum diyerek milleti dolandırmaya çalışıyormuş.
1. Ben bitcoin satmıyorum. 2. Ben skype kullanmıyorum. 3. forum dışında işlem yapmamaya özen gösteriyorum. Lütfen bu tür şerefsize aldanmayınız.
Olay basit aslında olta atacaksınız agınıza takılırsa adamı tutuklatırsınız. Sizin adınızı kullanarak dolandırıcılıkmı yapıyor müşteri gibi yanaşacaksınız adamın banka bilgilerini öğrenmeye calıscaksınız misal ben size para gönderiyim sizde bana btc atın diyin adam al iban bilgilerim bunlar derse iş tamamdır denemelik 5tl gönderin eger bilgi adamında savcılık izinli bankadan teyit alabilirsiniz aldıgınız teyidide karakola gidip şikayetci olabilirsiniz. Daha sonra adamı bulundugu adreste gider polisler alırlar.Bunlara prim vermeyin lütfen su btc işinde türemesinler bari.
|
|
|
|
sanandreas
|
|
May 22, 2017, 10:58:12 PM |
|
Valla çok zor bankaya para gönderdigine dair dekontta olsa isim soyisimde bilsen adam para aldım ama bende ona mal saattım diyor vs çok ugraşan savcılaga veren oldu genelde takipsizlik kararı veriliyor tabi yinede ugraşmak lazımda. en iyisi forumdan kesin teyit almak, ben almadım adam skaype ismine bir vürgül koymuş 1500tl çarptı beni akıllandım ondan sonra muatklaka forumdanda teyit ediyorum. ve güvenilir kişilerle alışveriş yapıyorum. skaype dolandırıcı kaynıyor şunan.
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
May 23, 2017, 01:18:09 PM |
|
Valla çok zor bankaya para gönderdigine dair dekontta olsa isim soyisimde bilsen adam para aldım ama bende ona mal saattım diyor vs çok ugraşan savcılaga veren oldu genelde takipsizlik kararı veriliyor tabi yinede ugraşmak lazımda. en iyisi forumdan kesin teyit almak, ben almadım adam skaype ismine bir vürgül koymuş 1500tl çarptı beni akıllandım ondan sonra muatklaka forumdanda teyit ediyorum. ve güvenilir kişilerle alışveriş yapıyorum. skaype dolandırıcı kaynıyor şunan.
Savcılık her boka takipsizlik kararı çıkarıyor zaten. Önemli olan dolandırıcının deşifre edilmesi. Sonra nasıl bir yol izleneceğine Bostancı karar verir.
|
|
|
|
|
|
mustix
Newbie
Activity: 9
Merit: 0
|
|
June 02, 2017, 10:19:50 PM |
|
Merhaba,
Benim adım Mustafa Rişvanoğlu.
Bahsettiğiniz kişiyle uzaktan yakından alakam yok. Adresimi isteyen buyursun gelsin, ben veririm.
Aracılık işiyle uğraşıyorum. Burada verilen konuşma kayıtlarındaki eleman beni aracı yapıp, birilerini dolandırmaya çalışmış anlaşılan.
Verilen iyinet forum linkinde de benim olayla alakam olmadığı, aracı olduğum zaten anlaşılmış ve açıklanmış.
Problemi olan buyursun gelsin, çözelim.
|
|
|
|
hchc
|
|
June 02, 2017, 10:27:18 PM |
|
Merhaba,
Bahsettiğiniz kişiyle uzaktan yakından alakam yok. Adresimi isteyen buyursun gelsin, ben veririm.
Aracılık işiyle uğraşıyorum. Burada verilen konuşma kayıtlarındaki eleman beni aracı yapıp, birilerini dolandırmaya çalışmış anlaşılan.
Verilen iyinet forum linkinde de benim olayla alakam olmadığı, aracı olduğum zaten anlaşılmış ve açıklanmış.
Aracı derken neyi kast ediyorsunuz? O para sizin hesabiniza gidecek ama dolandırıcının bu isten ne kazancı olacak bence açıklamanız tatmin etmez insanları burada açık açık sizin banka hesabınız verilmiş çünkü.
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
mustix
Newbie
Activity: 9
Merit: 0
|
|
June 02, 2017, 10:37:41 PM |
|
Merhaba,
Aracı derken neyi kast ediyorsunuz? O para sizin hesabiniza gidecek ama dolandırıcının bu isten ne kazancı olacak bence açıklamanız tatmin etmez insanları burada açık açık sizin banka hesabınız verilmiş çünkü. Aracı derken ben bankalar arası işlem yapıyorum birader. Diğer forumlarda bir çok kişi bu işi yapıyor benim gibi. Konuşmalarda bahsi geçen para bir kenara dursun, benim adıma olan bir hesaba tek kuruş gönderip dolandırıldım diyen buyursun gelsin. TEKRAR EDİYORUM: BENİM HESABIMA GELEN BİR ÖDEME YOKTUR. VAR DİYEN BUYURSUN İSPATLASIN.
|
|
|
|
hchc
|
|
June 02, 2017, 10:42:13 PM |
|
Merhaba,
Aracı derken neyi kast ediyorsunuz? O para sizin hesabiniza gidecek ama dolandırıcının bu isten ne kazancı olacak bence açıklamanız tatmin etmez insanları burada açık açık sizin banka hesabınız verilmiş çünkü. Aracı derken ben bankalar arası işlem yapıyorum birader. Diğer forumlarda bir çok kişi bu işi yapıyor benim gibi. Konuşmalarda bahsi geçen para bir kenara dursun, benim adıma olan bir hesaba tek kuruş gönderip dolandırıldım diyen buyursun gelsin. TEKRAR EDİYORUM: BENİM HESABIMA GELEN BİR ÖDEME YOKTUR. VAR DİYEN BUYURSUN İSPATLASIN. Bağırarak konuşma. Arkadaşım eğer dediğin gibiyse dolandırıcılara karşı önlem almayarak kendini tehlikeye atıyorsun ve milleti mağdur ediyorsun. Buna eğer çözüm bulamıyorsanda bu işleri bırakman senin açından hayırlı olacaktır.
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
June 02, 2017, 10:49:56 PM |
|
Aracı derken ben bankalar arası işlem yapıyorum birader. Diğer forumlarda bir çok kişi bu işi yapıyor benim gibi.
Bankalar arası işlem nedir? ben bilmiyorum bunun ne olduğunu, bana örnek bir işlemle açıklayabilir misiniz kastettiğiniz şey nedir? Banka hesabı olmayan / olamayan (hacizli) kişilere komisyon karşılığı banka hesabınızı mı kullandırıyorsunuz?
|
|
|
|
|