ballot (OP)
|
|
May 17, 2017, 12:52:00 AM |
|
Ripple denen coin banka spekülasyonu ile gereğinden fazla değer kazandı ve kazanmaya devam ediyor. Şu anda marketcap değeri BTC nin yarısı. Bana göre tehlike çanları çalmaya başladı. Şu anda iki ihtimal var bence 1- xrp saglam bi düşüş yaşayacak (olma ihtimali daha yüksek) 2- BTC çok sağlam bi pump yiyecek
|
|
|
|
hhk1045
|
|
May 17, 2017, 05:23:11 AM |
|
İhtimalleri konuşmak istemiyorum bu sabah kalktım 16 milyar dolar piyasa değerini gördüm ya acayip göt olmuş durumdayım.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
May 17, 2017, 06:27:09 AM |
|
Ne olursa olsun Ripple'ın bu market cap değerini hak ettiğini düşünmüyorum. Bitcoin baskınlığı %46.7 olmuş ve ripple dışındaki (bana göre) sağlam coinler düşüyor: ETH, ETC, LTC, DASH, ZEC, NXT, REP. Zamanında mintpal-vericoin arasında ne olup bittiyse poloniex-ripple arasında da benzer olayları görebiliriz. "Poloniex.com" Ripple işlem hacminin %60'ını oluşturuyor, kim bilir toplam coinlerin yüzde kaçı ellerindedir.
|
|
|
|
Stavri
|
|
May 17, 2017, 06:49:12 AM |
|
Bence asıl konu rippledan çıkan sermaye nereye girecek. Bu sermaye önce xrp den btcye geçerek xrp ye dump. Sonrası btcden fiata geçerek btc ye dump yaptırıp cryptocoin piyasasını altüst edebilir. Çok dikkatli olmak lazım. Bu projenin 16 milyar dolarlık bir kapasitesinin olmadığı çok açık.
|
|
|
|
hiburak
|
|
May 17, 2017, 07:04:20 AM |
|
Bence asıl konu rippledan çıkan sermaye nereye girecek. Bu sermaye önce xrp den btcye geçerek xrp ye dump. Sonrası btcden fiata geçerek btc ye dump yaptırıp cryptocoin piyasasını altüst edebilir. Çok dikkatli olmak lazım. Bu projenin 16 milyar dolarlık bir kapasitesinin olmadığı çok açık.
güzel bir konuya değindiniz. bence çoğunluğu bitcoin'e, belirli bir kısmı da ethereum başta olmak üzere altcoinlere gidecek. ripple abd tabanlı bir şirket olduğuna göre ve kurucular abd'li olduklarına göre ripple zenginlerinin çoğunluğunun abd'li olduklarını tahmin etmek güç değil. bu adamlar usd'ye çevirmek istemeyeceklerdir, çünkü eğer usd'ye çevirirlerse bunun vergisini ödemek zorunda kalacaklar. o yüzden büyük ihtimalle btc'ye dönecekler, xrp düştükten sonra tekrar satın alacaklar, ve belki de aynı filmi ileride tekrar izleyeceğiz.
|
|
|
|
ballot (OP)
|
|
May 17, 2017, 08:57:15 AM |
|
Bu balon patladığında sermaye btc eth etc ve ltcye kayacak bence. Güzel bi kar fırsatı yaratacak. Bekleyip uzun vadeli pozisyon almak en guvenlisi bence
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3164
Merit: 1537
BITCOIN
|
|
May 17, 2017, 10:57:34 AM |
|
Ripple balonu bir yerde patlayacak ama nerede olur onu Ripple trade yapan kişiler düşünsün. Ben uzaktan izlemeyi tercih ediyorum. Bu balon hakkında Steemit'te yazdığım yazıya buradan ulaşabilirsiniz.
|
Professional gambling analyzer / Signature space for rent
|
|
|
sealofsun
|
|
May 17, 2017, 11:02:27 AM |
|
Markete giriş yapan milyar dolarların nereye kayacağını gerçekten merak içinde izliyorum. XRP dün dediğim gibi 0.50 centi görmeden satmam. Ötesinide göremez zaten. Bitcoini geçemeyecek yaklaştığı yerde balon patlar dikkat edin.
|
|
|
|
ballot (OP)
|
|
May 17, 2017, 10:57:17 PM |
|
acaba biz mi yanılıyoruz. bu xrpde bi şey varda ben mi göremiyorum zamanında iyi kar ettirdi eyvallahta şimdi bu kadar yükselmesi aşırı garip geliyor
|
|
|
|
beyinsi
|
|
May 17, 2017, 11:18:50 PM |
|
Ripple balonu bir yerde patlayacak ama nerede olur onu Ripple trade yapan kişiler düşünsün. Ben uzaktan izlemeyi tercih ediyorum. Bu balon hakkında Steemit'te yazdığım yazıya buradan ulaşabilirsiniz. güzel yazmışsın eline sağlık.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 17, 2017, 11:24:29 PM |
|
Ripple balonu bir yerde patlayacak ama nerede olur onu Ripple trade yapan kişiler düşünsün. Ben uzaktan izlemeyi tercih ediyorum. Bu balon hakkında Steemit'te yazdığım yazıya buradan ulaşabilirsiniz. güzel yazmışsın eline sağlık. Koymuş geçmiş özet diye buna derim
|
|
|
|
furylmz
|
|
May 17, 2017, 11:26:42 PM |
|
acaba biz mi yanılıyoruz. bu xrpde bi şey varda ben mi göremiyorum zamanında iyi kar ettirdi eyvallahta şimdi bu kadar yükselmesi aşırı garip geliyor
valla bende 0.1 oldu balon dedik 0.2 oldu balon patlayacak yakında dedik 0.3 oldu aha balon patlayacak dedik 0.4 oldu hala balon patlayacak diyoruz hayırlısı bakalım nerede patlatacaklar.0.02-0.03 ken giren adam vurgunu vurdu
|
|
|
|
ballot (OP)
|
|
May 18, 2017, 06:54:28 AM |
|
düştükçe millet almaya devam ediyor bırakmıyorlarda patlasın şu balon. azıcık düşmesiyle diğer altcoinler yeşillendi. hayırlısı artık bakalım
|
|
|
|
torrentco
|
|
May 18, 2017, 07:15:27 AM |
|
Ripple balonu bir yerde patlayacak ama nerede olur onu Ripple trade yapan kişiler düşünsün.
ripple trade yapanlar paranın m.koydu,sen yorma tatlı beynini bunlara
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
May 18, 2017, 07:16:40 AM Last edit: May 24, 2017, 05:22:28 AM by Lethapudi |
|
analizler silindi
|
|
|
|
ballot (OP)
|
|
May 19, 2017, 09:52:03 AM |
|
Burdan bakınca hiçte öyle görünmüyor
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
May 19, 2017, 04:42:30 PM Last edit: May 24, 2017, 05:22:13 AM by Lethapudi |
|
analizler silindi
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
May 19, 2017, 05:08:27 PM |
|
Ripple hakettiği yer 1000 satoshiye geri dönecektir. Çapı bellidir. Önemli olan ne zaman döndürecekler. Ripple ım olsa daha fazla riske girmez cıkardım. Nereye kadar daha gidebilir? 1mbtc mi olacak? Poloda bir yerden sonra o elindekileri bırakacakki bence şuan satıyorlar
|
|
|
|
Underworld244
|
|
May 19, 2017, 07:01:45 PM |
|
rippe yazın 1$ görcek varınızı yogunuzu satın rippeye
|
|
|
|
Betfair
|
|
May 19, 2017, 07:27:48 PM |
|
Ripple hakettiği yer 1000 satoshiye geri dönecektir. Çapı bellidir. Önemli olan ne zaman döndürecekler. Ripple ım olsa daha fazla riske girmez cıkardım. Nereye kadar daha gidebilir? 1mbtc mi olacak? Poloda bir yerden sonra o elindekileri bırakacakki bence şuan satıyorlar
bi bitmediniz ha
|
|
|
|
|