HokageNanadaime
|
|
October 26, 2017, 12:41:48 AM |
|
Amerika birleşik devletleri,finlandiya,norveç,isveç
|
|
|
|
Marginatus
Member
Activity: 152
Merit: 11
|
|
October 26, 2017, 02:06:37 AM |
|
yeni zellanda avustralya büyük resifi görmek için japonya ve tailand da var tabi
|
|
|
|
erdemyolcu
Member
Activity: 94
Merit: 10
|
|
October 26, 2017, 06:05:49 AM |
|
İskandinav ülkeleri...
|
|
|
|
Pe55iMySTiC
Member
Activity: 108
am I back ?
|
|
October 26, 2017, 06:47:26 AM |
|
Birleşik Devletlerde yaşamak, İngiltere'de şöyle 4 5 premier lig maçı, İspanya'da kısa bi tur, Hollanda Almanya'daki arkadaşlara bi uğrasam yeter.
|
|
|
|
s.kocaman
|
|
October 26, 2017, 06:51:22 AM |
|
önce moğolistan, kazakistan çadırda bir hafta tatil. kurutulmuş et, bozkırda ata binmek, o ata topraklarını bi gezmek. çin çok farklı bir kültürleri var. gezilip görülesi gerek brazilya, arjantin kanada çek, ukrayna.
|
|
|
|
barisbilgili
|
|
October 26, 2017, 06:55:47 AM |
|
Japonya Güney Kore Çin
|
|
|
|
zonefloor
|
|
October 26, 2017, 08:26:21 AM |
|
Japonya ve Çin kültürleri ve görmeye değer bir çok şehirleri var yemek kültürleri bize uymasada dönüşte bir çok elektronik alette almak çabası olur
|
|
|
|
harsak06
Member
Activity: 182
|
|
October 26, 2017, 09:21:42 AM |
|
Hindistani merak ediyorum.Gercekten bi kismi zevkten dort koseyken diger taraf bokundami boguluyor.
|
|
|
|
Molla1453
Newbie
Activity: 26
Merit: 0
|
|
October 26, 2017, 09:23:22 AM |
|
Ben genellikle uzak doğu ülkelerini istiyorum : Japonya-Çin-Hindistan-Mogolistan-Endonozya- buraları gezmeyi ve görmeyi çok istiyorum;çünkü bizde orta asyadan buralara geldik oraların iklim ve kültürleri hakkına meraklarım varç
|
|
|
|
minldem
Member
Activity: 252
|
|
October 26, 2017, 10:10:48 AM |
|
ben hep irlanda'ya gitmek, bir süre orda yaşamayı isterdim. büyüdükçe yazcılığım ortaya çıktı, kıştan soğuktan kaçıyorum o yüzden eskisi kadar gözümde tütmüyor ama birgün gidip gezmeyi çok istiyorum. ha bir de iskoçya. masalsı geliyor fotolardan edinburg. bakalım kısmet
|
|
|
|
oinokhoe
Member
Activity: 140
|
|
October 26, 2017, 10:34:32 AM |
|
İzlanda, ilk faktör ada ülkesi olması. Aytıca doğa güzellikleri ve keşfedilecek bir çok yeri olması da ayrı bir güzel.
|
|
|
|
ST39
Member
Activity: 167
|
|
October 26, 2017, 01:25:15 PM |
|
fransa : eyfer kulesi italya : pizzalar için yunanistan : selanik amerika : new york gitmek istediğim yerler
|
|
|
|
Apostle1968
Newbie
Activity: 31
|
|
October 26, 2017, 01:28:16 PM |
|
Hindistan'a gitmeyi çok istiyorum bana çok farklı bir yer olduğunu düşündüğüm neredeyse tek ülke kıta gibi ülke olursa olacaklar da bunlar olur tabi çok fazla insanı çok fazla trafiği çok fazla tanrısı çok fazla inanışı çok derin inanışı çok farklı filmleri çok farklı tavırları yemekleri ve daha nicelerinin olduğu bence dünyada herkesin en az bir kere görmeye çabalaması gereken ülkedir Hindistan bunda Bollywood etkisi biraz ağır basıyor sanırım
|
|
|
|
alpermuratmavis
Member
Activity: 266
|
|
October 26, 2017, 03:42:42 PM |
|
Çin = Yemek kültürü ve Çin seddi Arjantin = Ucuz kırmızı et diyorum başka bir şey demiyorum Avusturalya = Deve eti bol diyorlar geniş ülke akılır her türlü Makedonya = Ucuz köfte ve biralar bedava ülke yahu daha ne olsun. Sri Lanka = Ucuz bira bol yeşillik muhteşem tapınaklar. Norveç = Kuzeyde balıkçı kasabasında gün batımı ve somon off diyorum. Sibirya = Soğuk sibirya kasabalarında takılıp meşe odunuyla ısınmak ve bol balık yemek ( böyle ilginç zevklere sahibimdir )
Fas, İspanya bölgesi, Endülüs Mısır Kudüs bölgesi, Horasan Fars bölgesi, Türk izleri Bunlar olursa, Japon Endonezya Hindistan bölgesi. Allahım nasip et yarabbim.
|
|
|
|
orgeneral
Newbie
Activity: 56
|
|
October 26, 2017, 05:27:34 PM |
|
İsveç Norveç
|
|
|
|
zorbit
|
|
October 26, 2017, 05:48:32 PM |
|
bahama adalari. ancak tv den goruyoruz o berrak sulari. mis gibi kumsallari. canli gormek isterdim.
|
|
|
|
J.Moriarty
|
|
October 26, 2017, 06:14:01 PM |
|
Çok fazla var. Her daim hayatımın birkaç yılını tamamen dünyayı gezerek geçirmek istedim.
Ama en çok, bir yeri görmekten ziyade Trans Sibirya Ekspresi ile bir gidiş dönüş yolculuğu yapmak istiyorum en baştan en sona kadar.
|
“He is the Napoleon of crime, Watson. He is the organizer of half that is evil and of nearly all that is undetected in this great city, He is a genius, a philosopher, an abstract thinker. He has a brain of the first order. He sits motionless, like a spider in the center of its web, but that web has a thousand radiations, and he knows well every quiver of each of them. He does little himself. He only plans.”
|
|
|
bgd14
Newbie
Activity: 7
|
|
October 26, 2017, 07:37:22 PM |
|
bulgaristan yunanistan rusya
|
|
|
|
chilii
Member
Activity: 70
|
|
October 26, 2017, 07:48:40 PM |
|
Mısıra gitmek isterim çünkü o piramitleri yakından görmek isterim bu kadar ölçülü yapılan yapıtları merak etmişimdir hep
|
|
|
|
Chucky94
Newbie
Activity: 31
|
|
October 26, 2017, 08:29:15 PM |
|
İspanya İtalya Kudüs Mekke gibi dini tarih barındıran yerleri görmeyi inanışları iyice incelemeyi isterim Hristiyanlık Yahudilik Müslümanlık dinlerini yerlerinde yaşamak görmek öğrenmek istiyorum sanırım sadece meraktan yoksa aşırı dinci bir insan değilim hatta deist olduğumu da söyleyebilirim gönül rahatlığıyla
|
|
|
|
|