Bitcoin Forum
December 11, 2018, 08:16:09 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Code 43 on Sapphire Nitro RX 570 8GB  (Read 2527 times)
supaman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
May 17, 2017, 11:21:42 PM
 #1

I've got 6 cards.  3 - Sapphire Nitro+ RX 570 and 3 - Sapphire Nitro+ RX 580.  I'm starting on the 570s first.  I've got 3 installed with the radeon 16/17 driver trick and it works fine until I use polaris bios editor.  I have micron memory and I'm using the 1750 2:xxxx straps.  If I have one card or 3 I get a code 43 on all of them that I have modified the bios.  I can revert back to the original and the code 43 goes away but my hash goes back down to 24.
 What am I missing? 
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544516169
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544516169

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544516169
Reply with quote  #2

1544516169
Report to moderator
1544516169
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544516169

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544516169
Reply with quote  #2

1544516169
Report to moderator
1544516169
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544516169

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544516169
Reply with quote  #2

1544516169
Report to moderator
mcturkey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
May 18, 2017, 12:43:54 AM
 #2

https://www.monitortests.com/forum/Thread-AMD-ATI-Pixel-Clock-Patcher

Have you tried using this?
supaman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
May 18, 2017, 02:18:59 AM
 #3


Mannnnnnn....that was it.  Must have lost after I moved PCI slots.  Working like a charm.  Thanks.
KougarLOB
Member
**
Offline Offline

Activity: 122
Merit: 15


View Profile
May 18, 2017, 04:54:39 AM
 #4

I was getting that on the same Sapphire RX480 card with a recent forced-Windows Update that included an AMD video driver update.  Only a system recovery would resolve it but of course Windows would force-re-apply the update if I stopped moving the mouse for two minutes.  I could not opt-out of the update - I tried everything I could find on The Google.  .All started when I moved the Sapphire card around to test a dead ASUS card. 

Issue was resolved by switching back to the stock BIOS.

1ER7JwEjpjQfm4qaTxy6EaNdNy8MqzP1pt  Smiley
Berque
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 31, 2017, 11:45:26 PM
 #5

I've got 6 cards.  3 - Sapphire Nitro+ RX 570 and 3 - Sapphire Nitro+ RX 580.  I'm starting on the 570s first.  I've got 3 installed with the radeon 16/17 driver trick and it works fine until I use polaris bios editor.  I have micron memory and I'm using the 1750 2:xxxx straps.  If I have one card or 3 I get a code 43 on all of them that I have modified the bios.  I can revert back to the original and the code 43 goes away but my hash goes back down to 24.
 What am I missing? 

Hello,
In my system i have got 2 rx580 ( one MSI Armor one Sapphire Nitro+ ) and 1 rx 570 ( nitro + )
They are all 8gb versions and modded them all.
Now I got error 43 on rx570 model.

Are you able to work your mixed GPU cards (570 and 580) work properly on the same rig / motherboard ?
Did you also faced any problems for that mixture?

I simply cannot make work 580s driver with 570 or 570s driver with 580. I must be missing a point...
Thanks!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!