Bitcoin Forum
August 20, 2018, 05:43:54 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dual Mining Eth+DCR in Ethos  (Read 4476 times)
gwestcot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 262



View Profile
May 18, 2017, 12:55:34 AM
 #1

I am wondering if anyone knows if you can dual mine with ethos and if so how to set it up? I have a mixture of ethos and windows rigs and the windows rigs are already all setup and optimized but I don't see much literature on doing the same thing with ethos. Any help at all will be greatly appreciated.
1534787034
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534787034

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534787034
Reply with quote  #2

1534787034
Report to moderator
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534787034
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534787034

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534787034
Reply with quote  #2

1534787034
Report to moderator
1534787034
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534787034

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534787034
Reply with quote  #2

1534787034
Report to moderator
1534787034
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534787034

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534787034
Reply with quote  #2

1534787034
Report to moderator
gwestcot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 262



View Profile
May 18, 2017, 04:14:37 AM
 #2

bump
boatznhoes
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
May 18, 2017, 04:58:31 PM
 #3

You can. Modify claymore.stub.conf
gwestcot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 262



View Profile
May 18, 2017, 08:28:41 PM
 #4

how do you do it though? I am not really so well versed in ethos. I can do the basics like pointing it to ZEC or ETH but that is about it.
boatznhoes
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
May 19, 2017, 01:37:32 AM
 #5

I don't remember which directory it's in but it's the same as.modifying your local.conf. nano claymore.stub.conf. it's pretty easy after that.
jweezie2315
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 06, 2017, 06:39:39 PM
 #6

Do you have to put a -dcoin line in the claymore.stub.conf file?  I know for sia I have the following line.

-dcoin sia
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!