Bitcoin Forum
September 24, 2018, 06:34:23 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Using DiabloMiner on slush's pool stratum  (Read 5134 times)
superarthur
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 38
Merit: 0


View Profile
May 01, 2013, 06:16:30 PM
 #1

I have been using GUIMiner for a while. I've heard that DiabloMiner is kernel optimized for GCN.
Can someone tell me how to mine on stratum with DiabloMiner?
I've tried:
DiabloMiner-Windows.exe -l http://worker:password@stratum.bitcoin.cz:3333
and I kept getting ERROR: Cannot connect to stratum.bitcoin.cz: Unexpected end of file from server
I have been doing some Googling and still couldn't find the correct command.
Can somebody please help me out?
Einax Airdrops and Bounties made easy! List your ERC-20 token
FREE
ETH markets launching soon!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537814063
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537814063

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537814063
Reply with quote  #2

1537814063
Report to moderator
1537814063
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537814063

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537814063
Reply with quote  #2

1537814063
Report to moderator
SameSong
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
May 04, 2013, 08:19:32 PM
 #2

Try using the mining proxy
https://mining.bitcoin.cz/mining-proxy-howto
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!