aliyagiz207
|
|
September 24, 2017, 09:26:12 AM |
|
şu an alım fırsatı görüyorum etc yi.
ethereum daki hard fork etc ye de yarayacak hissindeyim. yıl sonuna kadar minimum x3 beklentisiyle önemli bir yatırım yaptım. daha da düşeceğini sanmıyorum bu fiyattan.
Hocam yapmayın hardfork falan yok ki ethereumda, sadece guncelleme gelecek ve bu muhakkak eth fıyatını yukseltecektir.Madencıler için blok odullerı %40 azaltılacagından ben fıyatın kısa zamanda 600 dolar sevıyelerıne gelecegını duşunuyorum.Elımdekı butun etclerı sattım gitti, artık 5 dolar sevıyelerıne düşerse tekrar alırım.BTC hardfork sonrası fıyat duserse butun altcoınler fıyat olarak etkılenecegınden etc de 5 dolara dusebılır
|
|
|
|
exortis
|
|
September 24, 2017, 10:45:17 AM |
|
28 dolar oldugunda vermedigim etc leri geçenki pump dalgasında vermiştim iyikide satmışım bundan bir halt olmayacağını geç oldu ama anladım, eskiden çok desteklerdim etc yi ama diğer coinlerin yanında çok sönük kaldı daha zamanı gelmedi demekki
|
|
|
|
edutBTC
|
|
September 24, 2017, 01:24:18 PM |
|
xttp://ecip1017.com bu site size ETC'nin iki ay sonrasında nerede olacağı hakkında bir fikir verebilir.
Siteye baktım mining zorlaşacak oran düşecek deniyor. Bu da ETC nin daha az kazılacağı anlamına gelir ki değer artışı demek. Bilgi için teşekkürler. Her şeyi takip etmek bilmek mümkün değil. 9 dolardan giriş yapmıştım şu an iyi yapmışım diyorum kendime.
|
|
|
|
lowcost
|
|
September 25, 2017, 09:17:50 PM |
|
hevesimi kaçırdı bu etc ya. zamanında yükselecek diye satmadık, kardan olduk. diğerleri gibi bu da bekleneni yapsa artık.
|
|
|
|
ssantur
|
|
September 26, 2017, 07:48:27 PM |
|
Bazı pesimist yorumları indikatör olarak almaya başlamam yakındır.
|
|
|
|
ofergul
|
|
September 26, 2017, 08:38:02 PM |
|
15 dolarken aldıklarımdan sağlam zarardayım ama 100 dolar olma ihtimali satmama engel oluyor, 100 dolar olsa bile hepsini satmam sanırım, bunda uzun süredir elimde tutmamdan kaynaklanan bağlanma da olabilir ama uzun vadede etc kendi fonu olan Shilbert'in desteklediği henüz üzerinde ico olmadan bu fiyatlarda tutunan bir coin, eth gibi ico zengini olursa uçar.
|
|
|
|
CanErik
|
|
September 26, 2017, 09:46:46 PM |
|
Merhaba;
70 gün sonrasında bi ihtimal yükselebilirdi ama o gün bugün değil.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
dragoz11
|
|
September 26, 2017, 10:39:06 PM |
|
Ben de sattım kurtuldum gözüyle bakıyorum etcye. Belki bir gün patlama yapar ama o günü bekleyene kadar farklı fırsatları yakalayabilirim.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
October 14, 2017, 09:40:07 PM |
|
Herhangi bir yol haritası var mı? Sizce girilir mi ?
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
October 14, 2017, 09:57:59 PM |
|
ETH Varken ETC Piyasada çakma gibi duruyor . O yüzden haber vs. olmadan sanmıyorum iyi bir çıkış yakalayacağını
|
|
|
|
Discovery06
|
|
October 14, 2017, 11:45:56 PM |
|
Barry yakında forktan sonra etc yi pumplayacaktır sabredin bekleyin.Pump gelince satmak lazım hodl yapılacak gibi değil.Barry Zec te naaptı 1 ay önce unutmayın..
|
Fırsat karınca yürüyüşü ile gelir, yıldırım hızı ile gider.
|
|
|
aliyagiz207
|
|
October 15, 2017, 09:50:03 AM |
|
ben elımdekılerın hepsını sattım ama 7 dolara falan duserse dıye pusuda beklıyorum 2018 de etc guzel yerlerde olacaktır, kendısınden ico altyapılarında kullanılmasını beklıyoruz
|
|
|
|
exortis
|
|
October 15, 2017, 10:45:32 AM |
|
ben elımdekılerın hepsını sattım ama 7 dolara falan duserse dıye pusuda beklıyorum 2018 de etc guzel yerlerde olacaktır, kendısınden ico altyapılarında kullanılmasını beklıyoruz
ETC tekrar o fıyatlara gelmez btc 3000 olursa etc anca 6-7 dolar sevıyesıne ıner, ınerse bende beklıyorum kuzen bırlıkte alırız
|
|
|
|
bitcoinmuseum
|
|
October 15, 2017, 12:56:50 PM |
|
bence ethereum varken etc'ye yatırım yapmak daha riskli olur sonuçta ethereum classic'in de havmi az değil artması neredeyse ethereum kadar zor olacaktır.İnsanların gözü Ethereum ve bitcoindeyken etc'ye girmek beni korkutuyor fiyat konusuna gelince etc 2 3 senede max 40 50 dolar olur. ayrıca etc bayadır yerinde sayıyor.
|
|
|
|
captaincoco
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
November 01, 2017, 06:12:15 AM |
|
72 lerden aldım şuanki hali beni mahvetti... tekrar aynı yerlere çıkarmı hiç bilemiyorum
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
November 01, 2017, 07:32:01 AM |
|
72 lerden aldım şuanki hali beni mahvetti... tekrar aynı yerlere çıkarmı hiç bilemiyorum Vallahi çok zor çıkar benim son 1 ayda en az 2 btc zararım olmuştur bu altcoinlerden ve her gun 300-500 dolar daha kaybediyoruz artık uzuncu olduk paraya ihtiyacımız olsa tam turşu olacağız
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
November 01, 2017, 07:27:39 PM |
|
başlığı görünce dayanamadım bende başladım yazmaya, dijital para olayına girdikten sonra altcoinler arasında bana en çok kazandıran ve daha fazlasını kaybettiren bir coin etc, aylar öncesinde açılmış, kendisinden beklenen atağı bir türlü gerçekleştiremedi, beklentileri karşılayamadı, bu saatten sonra güvenli bir şekilde yatırım yapmam
|
|
|
|
KoinBey
Member
Activity: 69
Merit: 10
l'argent est mon étape
|
|
November 01, 2017, 07:44:46 PM |
|
Her geçen gün daha da eriyor bu ETC. Gerçi abisi ETH de Bitcoin bazında çok değer kaybetti, en büyük altcoin olmasına rağmen istenileni veremedi. Durum böyleyken ETC hem BTC hem de ETH ile aynı anda uğraşmak zorunda kalıyor. Umarım en kısa zamanda toparlanır sevgili classic.
|
|
|
|
zenfo
|
|
November 01, 2017, 07:49:13 PM |
|
erimeyen altcoin mi kaldi. etc bu saatten sonra kolay kolay yukselemez. cunku ethereum bile btc karsisinda inanilmaz bir dusus yasadi. ethereum toparlanmadan etc nin yukselmesini beklememek lazim
|
|
|
|
elcezireex
|
|
November 01, 2017, 08:23:42 PM |
|
Bir buçuk aydır ethereum classic kazıyorum bitcoin 4500 den 6500 e fırladı etc hala 10 dolar abi bende ki şans bu saldım artık kazmayı coin öneriniz varsa yazabilirsiniz
|
|
|
|
|