|
Hargereade
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
|
June 04, 2017, 04:29:17 PM |
|
Artık yorgunluktanmıdır nedir bilmiyorum, "istanbul ufo görüntüleri" diye okudum, umarım numarası kendi üzerine kayıtlı değildir, vergi memurları peşine düşmüştür belkide..
|
|
|
|
LaBlanj
|
|
June 04, 2017, 06:17:47 PM |
|
çok güzel görüntüler bunlar 3 sene sonra bomba etkisi gibi heryerde göreceğiz bu ilanları
|
|
|
|
Underworld244 (OP)
|
|
June 04, 2017, 08:01:20 PM |
|
Adam ilanı açabilecek en güzel yere açmıs zaten taksimin orta yeri Zamanla artabilir.
|
|
|
|
scarface
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
|
|
June 04, 2017, 08:33:08 PM |
|
Altına keşke kur da yazsaymış. ☺️ şaka bir yana acaba ne olacak şimdi herkesin göreceği yerde yasal olarak sorun yok gibi bilmiyorum kafam çok karıştı. Ama bitcoin in ne olduğunu bilmeyen bir sürü kişi var arar dururlar.
|
▄▄████████████▄▄ ▄███▀▀▀░░░░░░░░░░▀▀▀███▄▄ ▄██▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀██▄ ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███ ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄█████████████▄ ▄██░░░░░░░░░░░▄▄█████████░░░░░░░░░░░░▀█▌ ▐██░░░░░░░░▄█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀████▄░░░░░░░░▀█▌ ▐██░░░░░░▄███▀▀███████████████▀▀██▄░░░░░░██▌ ████▄░░▄██▀███████▄██████▄████████▀██▄░░░▐██ ██░▀████▀██████████████████████████████▄░░██ ██░░░▀██▄█████████████████████████▄██▀▀██▄██ ██▌░░░░▀███▄████████▀▀▀▀███████▄██▀░░░░░▀███ ▐██░░░░░░░▀███▄▄███████████▄▄██▀▀░░░░░░░░██▌ ▐██░░░░░░░░░░▀▀████████████▀░░░░░░░░░░░▄█▌ ▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄████████▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░▄█▌ ▀███▀▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀ ▀██▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀ ▀███▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄██▀ ▀████▄▄░░░░░░░░░░▄▄▄███▀ ▀▀▀██████████▀▀▀
| | | | | |
|
|
|
kriptom
|
|
June 04, 2017, 08:37:05 PM |
|
Çok sabit ama yaratıcı bir görüntü . Ama paribu veya btctürk dışında bozdurmak riskli gibi geliyor .
|
|
|
|
onesalt
|
|
June 04, 2017, 08:49:37 PM |
|
Yalnız çok güzel yere yapıştırmış milyon tane insan görür orayı dikkat etmese bile bilinçaltına gidecek. Böyle çalışmalar yapmak lazım
|
|
|
|
casty3000
|
|
June 09, 2017, 03:53:04 AM |
|
sahibinden'de btc ile satılan tarla var
|
|
|
|
furry04
|
|
June 09, 2017, 04:11:21 AM |
|
Daha neler göreceğiz bakalım
|
|
|
|
|
Underworld244 (OP)
|
|
June 09, 2017, 10:16:17 AM |
|
Bence adam işini biliyor çünki en çok turistin oldugu yer taksim tamda yerine yapıstırmıs ülkemizde bilinmesede yabancılar tarafından sık kullanılıyor bitcoin
|
|
|
|
kisakollu
Newbie
Activity: 1
|
|
June 10, 2017, 01:50:38 AM |
|
artık yakında evden çıkmadan bütün alışverişleri tek tıkla yapacağımızın işareti bunlar. ama kimse evden çıkmayacak tabi o da var.
|
|
|
|
Granxis
|
|
June 10, 2017, 01:25:27 PM |
|
sahibinden'de btc ile satılan tarla var nerede o tarlalar link atabilir misin ? ben alabilirim, bu kadar degisken bir kurla bizimkilr tarla marla satmazlar, zira ben alirim aninda. araba gorduk ev az da olsa gorduk
|
| | | . .Duelbits. | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | TRY OUR
NEW UNIQUE GAMES! | | . ..DICE... | ███████████████████████████████ ███▀▀ ▀▀███ ███ ▄▄▄▄ ▄▄▄▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀████▀ ▀████▀ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ▄████▄ ▄████▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀▀▀▀ ▀▀▀▀ ███ ███▄▄ ▄▄███ ███████████████████████████████ | . .MINES. | ███████████████████████████████ ████████████████████████▄▀▄████ ██████████████▀▄▄▄▀█████▄▀▄████ ████████████▀ █████▄▀████ █████ ██████████ █████▄▀▀▄██████ ███████▀ ▀████████████ █████▀ ▀██████████ █████ ██████████ ████▌ ▐█████████ █████ ██████████ ██████▄ ▄███████████ ████████▄▄ ▄▄█████████████ ███████████████████████████████ | . .PLINKO. | ███████████████████████████████ █████████▀▀▀ ▀▀▀█████████ ██████▀ ▄▄███ ███ ▀██████ █████ ▄▀▀ █████ ████ ▀ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ████ █████ █████ ██████▄ ▄██████ █████████▄▄▄ ▄▄▄█████████ ███████████████████████████████ | 10,000x MULTIPLIER | │ | NEARLY UP TO .50%. REWARDS | | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
bdivrik
|
|
June 10, 2017, 04:22:54 PM |
|
izmirdede satış yeri olsa gidip elden almak çok iyi olur.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
June 10, 2017, 04:27:44 PM |
|
Adam bildiğin iş ilanı gibi açmış neden bunu yaptığını ise Bitcoinin popülerleşmesi adına bir hamle olarak görüyorum. Yoksa diğer türlü internettede alış satışı yapabiliyoruz doğal olarak. Herifteki cesaret iyiymiş yalnız.
|
|
|
|
Eddoras
Newbie
Activity: 17
|
|
June 10, 2017, 06:37:33 PM |
|
Çok sabit ama yaratıcı bir görüntü . Ama paribu veya btctürk dışında bozdurmak riskli gibi geliyor .
Ben ilk bitcoinimi koinim'den almıştım , bu siteden alım satımda hangi riskler var ?Yazdığınız iki site dışında bozdurmak neden riskli ?
|
|
|
|
thebitstreet
|
|
June 10, 2017, 09:22:18 PM |
|
localbitcoins.com real olmuş Bu ilanları sokakta görmek için erken olduğunu düşünüyorum, henüz benimseyemedik bitcoini. Numarayı arayıp trollerler
|
|
|
|
CryptoBey
|
|
June 12, 2017, 08:48:11 AM |
|
Ben ilk bitcoinimi koinim'den almıştım , bu siteden alım satımda hangi riskler var ?Yazdığınız iki site dışında bozdurmak neden riskli ? Koinim'den BTC alıyorsun, burada sorun yok.. O BTC'yi aldıktan sonra orada tutacaksan bunda da sorun yok. Ama eğer BTC'leri koinim'den çekip başka bir borsaya gideceksen (Altcoinler için Poloniex, Bittrex vs) orada sorun başlıyor. Çekim ücreti için 15 TL para alıyorlar. BTCtürk ve Paribu bunun 1/4'ü kadar alıyor.
|
Yolu bilmek ile yolda gitmek arasında büyük bir fark vardır. Morpheus
|
|
|
M.Terzi
|
|
June 12, 2017, 09:03:40 AM |
|
Beyler bende bilinçaltına yerleştirmek için Konya merkez bir yere yazıp yapıştıracağım. Numara yazmasamda olur millet arasın dursun
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
June 12, 2017, 09:06:30 AM |
|
Adam zaten ingilizce yazmış, BTC yi bilen turistler için yazmış sanki...
|
|
|
|
|