Arkadaşlar bu sıra madencilik ülkemizde revaçta olmaya başladı ve bunları kullanarak bitcoin ve diğer altcoinleri kazdığını idda eden bir sürü sahtekar insanlar türemeye başladı 40-50 dolar para ile bir site açıp insanların paralarını almaya çalışıyorlar aşağıdaki konuşmalar
www.coinalsat.net desteği ile yapmış olduğum görüşmedir bir söz söylemeye gerek yok zaten kendi kendilerine biz ponziciyiz paraları toplayıp kaçıcaz diyorlar resmen aman arkadaşlar aramıza ve coin dünyasına yeni katılan arkadaşlar varsa bu tür insanlara itibar edip para kaptırmasınlar. Şimdilik üye sayısı 805 gözüküyor umarım bu sayı artmaz ve bü üyeler içinde kimse bu insanlara para kaptırmaz.
Ben16:26
iyi günler kolay gelsin sistem hakkında bilgi almak istiyordumda yardımcı olurmusunuz
Support katıldı
Support16:27
sıstemden etheryum uretımı saglamaktayız bır guc 120 tl ye es deger bu guce karsılık gunluk 60krş gerı donusumu olacaktır
Support16:27
bu fıyat artabılır azaladabılır borsa gıbı dusunun
Support16:28
etheryum madencılıgı yukseldıkce sızın yatırımlarınızda yukselır
Ben16:28
bende evde altcoin kazıyorum asic cihazla ethereum kazmak için rig oluşturmayı planlıyorumda sizin rigleriniz nerde toplam gücünüz ne kadar
Support16:29
onların acıklamasını yapmak gıbı bır zorunlulugum yok sıze beyefendı
Ben16:30
yatırım topluyorsunuz nerden bileceğim ponzi olup olmadığını madencilik üretimi yaptığınızı idda ediyorsunuz peki evdemi iş yerindemi yoksa bi depodamı bunu göstermelisiniz ki size para yatıralım
Support16:31
acıklamaları sıstem tamamen devreye gırdıgı zaman yapılması gereken bır durum olursa yapılacaktır
Ben16:32
siz şuanda insanların parasını toplayıp ponzi işletiyorsunuz o zaman ne madencilik yaptığınız var nede madencilik le ilgili bir bilginiz
Ben16:32
ÜRETIM GÜCÜ
107,2 MH/S yazmışsınız hani riginize ait bir foto
Support ayrıldı
Rate agent