Nakit avans çektim işimi gördüm... Al ver ekonomiye can ver diye düşünüyordum da gelen yorumlar resmen üzücü boyuttaydı hangi esnaf kredi kartıyla alışverişte kimlik sorar, şifresini girer geçerim, paypal zamanında kalınmış hırsızlıkla itham edilmiş tanımadan etmeden dikkatli olun uyarısında bulunulmuş. Cidden amacınızı anlayamıyorum kartı kullanmak için bizzat geleceğim tanısırız bi çay içerken alım satımı hallederiz diye düşünürken yorumlara bak...
Neyse uzatmanın anlamı yok kapanıyorsa konu kapanabilir siliniyor ya da çöpe gidiyorsa modlar bir zahmet iteleyiversin...
Zaten herhangi bir falso hareket yapmasanız bile bu sitede peşinen dolandırıcı muamelesi görüyorsunuz. Geçenlerde aynı şey benim de başıma geldi. Post kastığı için her yere gidip boşboğazlık yapan bir sürü aklı evvel var.
Gerçi insanlar da çekinmekte haklılar, ortalık geri zekalı dolandırıcılarla dolu. Yani bu kadar kıt zeka ile adam çarpmaya kalkan insanların olması çok acıklı bir şey aslında. Yine de her şeyi usulune uygun söylemek gerek, paldır küldür konuşan birkaç kişiye ayar vermek zorunda kaldım.