çok zararım var çoook. bu kadar dandik bi projeye nasıl girdim kafamı duvarlardan duvarlara vuruyorum. keşke girmeseydim.
Sorunu kendinizde aramayın, çünkü projenin pazarlaması çok iyiydi. Hepimiz kandık girdik, yalnız değilsiniz. Bakın yukarıda bostancı aga yazıyor, o bile kanmış almış. Kanmak derken kastım şu: Bu olacakları biliyor olsaydık çoğumuz 5 kuruş atmazdık ico'suna. Süründürüyorlar evet ama elbet toparlanacak bir noktada.
Benim almamın belli sebepleri vardı;
Bitcoin durgun idi. waves yavaş ilerliyordu. Primalbase çok güzel pazarlandı. Proje mantıklı ve konusunda tek idi.
İyi yönetilse ciddi karlar yakalanabilir. Hala potansiyelini kaybetmiş değil.
Üstüne üstlük ico dan topladıkları paranın büyük bir kısmını kripto para olarak rezervlerinde tuttukları için hala ceplerinde bok gibi para var.
Gayrimenkul alımlarında yavaş davranmaları ellerindeki kapitalin katlanmasına sebep oldu.
Hatta token fiyatını özellikle baskılayarak bir kısmını da borsadan geri topladılar.
ICO da 5.400.000 USD topladılar. hiç ofis açmayıp ellerindeki parayı bitcoin olarak bekletseler idi 3000 bitcoin an itibari ile 51.000.000 USD olurdu
bunun 2,5 milyon dolarını USD ye çevirip projeye harcadılar. rezervlerinde hala 1000 küsür BTC yani 17.000.000 USD var.
isteseler 8 milyon dolarını harcayıp dolaşımdaki tüm token ları toplayıp dükkanı kapattık deseler ceplerinde 500 bitcoin para ve 1,5 milyon dolarlık gayrimenkul kalır.
bu yüzden inadına tutuyorum elimde.