Bitcoin Forum
October 24, 2017, 09:53:58 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ETH + UBQ minen  (Read 1370 times)
kansloze
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
June 08, 2017, 10:19:01 PM
 #1

Goedenavond allen,

Hier mijn eerste post op dit forum.

Sinds kort heb ik hier een miner draaien die alleen ETH mined. Nu werk dat op Claymore 8.0.
Ik heb deze miner ook plug and play gekocht dus heb niet zoveel verstand ervan en heb ik de software niet zelf draaiende gekregen.
Nu heb ik ook een paar vragen hierover. Is het al mogelijk om met Claymore UBQ te minen? Ik had gelezen dat het voorbij block 30.000 moest zijn voordat dat kon.
En hoe schrijf ik een batch (of wilt iemand schrijven  Grin) om dual ETH en UBQ te minen?

Alvast bedankt voor het bekijken van mijn post!
1508838838
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508838838

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508838838
Reply with quote  #2

1508838838
Report to moderator
1508838838
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508838838

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508838838
Reply with quote  #2

1508838838
Report to moderator
1508838838
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508838838

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508838838
Reply with quote  #2

1508838838
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508838838
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508838838

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508838838
Reply with quote  #2

1508838838
Report to moderator
vtrsp1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
September 30, 2017, 09:52:50 PM
 #2

je kan geen dual mining doen met eth en ubiq is helaas niet mogelijk.
er is inmiddels claymore v10.als het moet kan ik je het bat file wel maken en versturen via de mail


oeps oude post Grin Grin
Runaque
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
October 05, 2017, 02:05:15 PM
 #3

Ik mine nu UBQ met mijn gaming PC op één R9 280x 3Gb en wil dit ook op mijn mining rig via ethOS doen, maar daar moet ik dan van Ethminer naar Claymore overstappen geloof ik.

Je BAT zou er zo uitzien wil je UBQ minen, als je copy/paste en het zo gebruikt zou je voor mij minen, dus wel je eigen wallet toevoegen en dit in een kladblokbestand opslaan als (bijvoorbeeld) "UBQ Start.BAT".

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -allcoins 1 -epool stratum+tcp://eu.ubiqpool.io:8008 -ewal 0xbbb4f3f8417afa2a773918711c99ee46ffa95931 -epsw x -eworker Rig1
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!