sonerbo (OP)
|
|
June 11, 2017, 01:22:52 PM |
|
|
|
|
|
Stavri
|
|
June 11, 2017, 01:28:29 PM |
|
Bu yokluk en cok bu firsatcilara yaradi. Denkgetirdiklerini carpiyorlar. 6 kartli bir rigin fiyati 10000 tlnin uzeri olamaz. Maliyeti 8 9k. 1 2 k kar koysalar edecegi 10k...
|
|
|
|
numan8114
|
|
June 11, 2017, 01:42:37 PM |
|
23 GPU 140.000 TL iyiymiş. Kaçırmayın:)
|
|
|
|
coinzoid
|
|
June 11, 2017, 02:00:40 PM |
|
23 GPU'lu rig için 5 sistem kurmuş. Ben 3 rig ile bu sayıya ulaşabileceğimi düşünüyorum. Hani 70 bin dese bi nebze ama 140 bin şaka yapıyor sanırım. Edit: 70 bile küfür olur Almak istesem maksimum 30 bin teklif ederdim herhalde.
|
|
|
|
numan8114
|
|
June 11, 2017, 02:53:11 PM |
|
23 GPU'lu rig için 5 sistem kurmuş. Ben 3 rig ile bu sayıya ulaşabileceğimi düşünüyorum. Hani 70 bin dese bi nebze ama 140 bin şaka yapıyor sanırım. Edit: 70 bile küfür olur Almak istesem maksimum 30 bin teklif ederdim herhalde. Birde aciklamaya ayda 14k geliri var demiş. 10 kati fiyata satmaya calisiyor sistemi. Ticaret diyecegimde bu is farkli boyutlara ulasmis.
|
|
|
|
Kubilay
Jr. Member
Activity: 40
Merit: 1
|
|
June 11, 2017, 03:48:34 PM |
|
Fırsatçılıkta yeni bir boyut açılmış resmen, insanımıza özgü bir durum bu galiba.
|
|
|
|
Maynard74
Newbie
Activity: 18
Merit: 0
|
|
June 11, 2017, 04:03:20 PM |
|
Bu fırsatçılar bu forumda değilse ben ne olayım
|
|
|
|
hchc
|
|
June 11, 2017, 06:03:38 PM |
|
Fırsatçılıkta yeni bir boyut açılmış resmen, insanımıza özgü bir durum bu galiba.
Geleneksel keriz silkeleme dalgası işte tipik Türk icraatı bir nevi tüccar kılığında dolandırıcı, fırsatçı mahlukatlar.
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
Underworld244
|
|
June 11, 2017, 06:10:06 PM |
|
bitcoinle ugrasan kişinin bunları yiyeceğini sanmıyorum
|
|
|
|
hchc
|
|
June 11, 2017, 06:13:59 PM |
|
bitcoinle ugrasan kişinin bunları yiyeceğini sanmıyorum
Bitcoinle uğraşan adam burada bu mahlukatları eleştiriyor zaten fakat onların müşteri profili bitcoinle uzaktan yakından alakası olmayan para kazanmak isteyen insan profili dolandırıcı dedim bu mahlukatlara ama tam emin değilim yarı dolandırıcı yarı tüccar desek daha doğru.
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
Heardalis
|
|
June 11, 2017, 06:34:12 PM |
|
Neden bu kadar kasiorsunuz ki ?
adamlar istediklerifiyata satar. Alan da istedigi fiyata alir. Hade bulun bakalim 20-30 gpu yu ayni anda? ! hadi gpu lari buldunuz 750 lik psu bulun bakalim ?! hepsi ay sonunda gelecek ( o da gelirse)
Gercekleri hepimiz biliyoruz ama isin su boyutundan hickimse bakmiyor :
- ETH ve diger mining cryptolar fiyatlari gitgide yükseliyor. - Parca vs piyasada yok - 10 ay hatta 12 ay bile olsa hicbir kurum hicbir arsa, arazi yani kisacasi hicbir yatirim size % 10 aylik faiz vermez !!!! Godomanlarin parasi var aliyor iste... Birakin alsinlar. Satan da satiyor ay sonuna kadar stok olmadigini da biliyor zaten onu da hesapliyor ( ki ay sonunda da babayi alacaklar zaten ay sonunda da Kart yok )
Kisacasi ortalikta bir dolandiricilik firsatcilik vs vs yok. Alan memnuuun satan memnuuun.
Bu arada ben kesilikle riglerimi satmiyorum . Yani o gördükleriniz benle bir alakasi yok. ( hemen bana da küfür etmeye baslamayin )
Bana hergün adamlar geliyor yalvaruyor 16-17K ya 6 li bir sistem ver diye... simdi satsam suclu mu olurum ?
|
|
|
|
intotherain
|
|
June 11, 2017, 07:09:59 PM |
|
haziran ayı sonunda kart bekleyenler fazla ümitlenmesin derim.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
June 11, 2017, 07:29:38 PM |
|
Neden bu kadar kasiorsunuz ki ?
adamlar istediklerifiyata satar. Alan da istedigi fiyata alir. Hade bulun bakalim 20-30 gpu yu ayni anda? ! hadi gpu lari buldunuz 750 lik psu bulun bakalim ?! hepsi ay sonunda gelecek ( o da gelirse)
Gercekleri hepimiz biliyoruz ama isin su boyutundan hickimse bakmiyor :
- ETH ve diger mining cryptolar fiyatlari gitgide yükseliyor. - Parca vs piyasada yok - 10 ay hatta 12 ay bile olsa hicbir kurum hicbir arsa, arazi yani kisacasi hicbir yatirim size % 10 aylik faiz vermez !!!! Godomanlarin parasi var aliyor iste... Birakin alsinlar. Satan da satiyor ay sonuna kadar stok olmadigini da biliyor zaten onu da hesapliyor ( ki ay sonunda da babayi alacaklar zaten ay sonunda da Kart yok )
Kisacasi ortalikta bir dolandiricilik firsatcilik vs vs yok. Alan memnuuun satan memnuuun.
Bu arada ben kesilikle riglerimi satmiyorum . Yani o gördükleriniz benle bir alakasi yok. ( hemen bana da küfür etmeye baslamayin )
Bana hergün adamlar geliyor yalvaruyor 16-17K ya 6 li bir sistem ver diye... simdi satsam suclu mu olurum ?
bos bos konusmaktan başka birşey yaptıgın yok. alan memnunmus satan memnunmus. 10 birime aldıgın şeyi 100 birime piyasada su an yok diye satmaya calısan akıllı olmuyor.
|
|
|
|
bitcamilo
|
|
June 11, 2017, 07:44:27 PM |
|
Buna ticaret deniyor arkadaşlar ve ticarette her şey mübahtır, evinize giren bir çok ürün maliyetinin en az 10 - 20 katı karla satılıyor çocuğunuza aldığınız bir ayakkabıya 100- 150 tl veriyorsunuz ancak aslında onun ederi 20 -30 tl yani talep varsa arz eden istediği fiyata satabilir bu kadar eleştirmemek lazım.
|
|
|
|
hchc
|
|
June 11, 2017, 08:09:49 PM |
|
Buna ticaret deniyor arkadaşlar ve ticarette her şey mübahtır, evinize giren bir çok ürün maliyetinin en az 10 - 20 katı karla satılıyor çocuğunuza aldığınız bir ayakkabıya 100- 150 tl veriyorsunuz ancak aslında onun ederi 20 -30 tl yani talep varsa arz eden istediği fiyata satabilir bu kadar eleştirmemek lazım.
Kusura bakma bizim burada bir ticaret ahlakımız var hani 10 liralık ürüne mutlaka üstüne kendi karını koyarsın bunda bir sıkıntı yok çünkü o koyduğun kar emeğinin karşılığı ve geçimini sağlayacak ama senin dediğin 10 liralık mala 10-20 kat koymak şahsen sôylüyorum benim ticaret ahlakıma ters ve bu tip yorumları gördükçe hem sinirleniyorum hem de gülüyorum bana bu iki duyguyu aynı anda yaşattığın için teşekkürler.
|
|
|
|
............
| . | ............
|
|
|
|
sonerbo (OP)
|
|
June 11, 2017, 08:10:12 PM |
|
Boyle boktan bir konuyla rank atlayip hero oldum tessekkurler turkiye
|
|
|
|
bitcamilo
|
|
June 11, 2017, 08:33:48 PM |
|
Kusura bakma bizim burada bir ticaret ahlakımız var hani 10 liralık ürüne mutlaka üstüne kendi karını koyarsın bunda bir sıkıntı yok çünkü o koyduğun kar emeğinin karşılığı ve geçimini sağlayacak ama senin dediğin 10 liralık mala 10-20 kat koymak şahsen sôylüyorum benim ticaret ahlakıma ters ve bu tip yorumları gördükçe hem sinirleniyorum hem de gülüyorum bana bu iki duyguyu aynı anda yaşattığın için teşekkürler. Türkiye'de kullandığın elektrikten tut aracına koyduğun yakıta kadar her şeyde benzer kazığı yiyorsun umarım aynı tepkiyi onlar için de veriyorsundur
|
|
|
|
hchc
|
|
June 11, 2017, 08:41:15 PM |
|
Kusura bakma bizim burada bir ticaret ahlakımız var hani 10 liralık ürüne mutlaka üstüne kendi karını koyarsın bunda bir sıkıntı yok çünkü o koyduğun kar emeğinin karşılığı ve geçimini sağlayacak ama senin dediğin 10 liralık mala 10-20 kat koymak şahsen sôylüyorum benim ticaret ahlakıma ters ve bu tip yorumları gördükçe hem sinirleniyorum hem de gülüyorum bana bu iki duyguyu aynı anda yaşattığın için teşekkürler. Türkiye'de kullandığın elektrikten tut aracına koyduğun yakıta kadar her şeyde benzer kazığı yiyorsun umarım aynı tepkiyi onlar için de veriyorsundur Ticaret ahlakıma ters diyorum 10-20 kat üstüne koymak açgözlülüğe lüzum yok ben bu olaya yarı dolandırıcı yarı tüccar diyorum evet yeni tanım bu. Elektrik, benzin, telsiz kullanım ücreti vs. şahsen hem Türk forumlarında hemde sokaklarda ben bu konuları dile getirip eleştiriyorum merak etme canını sıkma.
|
|
|
|
............
| . | ............
|
|
|
|
TheCarm
|
|
June 11, 2017, 08:59:02 PM |
|
Mining yayışılı sahibinden rig satış ilanları yüzünden zıpladı, kartlar o yüzden tükendi. Eskiden türkiyede toplasan 250miner varsa şuan 2500miner var. Bilgisayarı olan rx r9 serisi olan kazıyor yeni kart ekliyor. Zorluk artışının ve sisteme yeni giren kartların büyük çoğunluğu türk minerlar. Yabancılar zaten bilgili bizden her konuda ileriler.
|
|
|
|
|
|