Bitcoin Forum
December 17, 2017, 11:38:01 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Forum: show eMail bug?  (Read 1579 times)
BitLex
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


View Profile
November 27, 2010, 01:49:34 AM
 #1

is it just me?

anytime there's more than one members email-address shown on a page,
i see the same address for anyone having an address shown.

sounds a bit strange, so here's an example:
in this thread
on page 1 i only see jgarzik's mail shown, even for myself,
on page 2 though i only see my own mail shown, even for jgarzik.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513553881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513553881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513553881
Reply with quote  #2

1513553881
Report to moderator
1513553881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513553881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513553881
Reply with quote  #2

1513553881
Report to moderator
1513553881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513553881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513553881
Reply with quote  #2

1513553881
Report to moderator
ribuck
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 826


View Profile
November 27, 2010, 02:16:32 PM
 #2

It works properly for me (Firefox). Try with a different browser.
BitLex
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


View Profile
November 27, 2010, 02:41:34 PM
 #3

i'm on  Firefox/3.6.12 too, actually don't use anything else ever, should i?  Roll Eyes

but still, on this page i see a single mail-link, it's the same for all users, the hover-text is ok/different though.

ribuck
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 826


View Profile
November 27, 2010, 06:16:08 PM
 #4

...on this page i see a single mail-link, it's the same for all users, the hover-text is ok/different though.

Where exactly are you seeing "a single mail-link"? The hover text just shows what is in the "mailto:" link underneath, so if the hover text is different then the the email address is different.

If you select an envelope icon, then right-click and choose "View Selection Source", you should see a different "mailto:" link for each envelope. Do you?
BitLex
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


View Profile
November 27, 2010, 06:22:20 PM
 #5

no, i don't,
it's "mailto:kermit..." for all users,
by hover-text i actually mean the envelope-img title, it shows the correct/different usernames.

BioMike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1482


View Profile
November 27, 2010, 06:31:41 PM
 #6

Looks all normal here (also FF).
ribuck
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 826


View Profile
November 27, 2010, 07:53:47 PM
 #7

Are you running greasemonkey, or some other extension that might mess with the page?

The easiest thing to do here is to try a different browser and confirm that the problem goes away. Then you can disable extensions one by one until the problem disappears.
BitLex
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


View Profile
November 27, 2010, 08:31:21 PM
 #8

not greasemonkey, but Simple Mail, which is what causes this.

deactivated it and everythings fine,
after re-activating it, there's not even links anymore to click on, just envelope-images to look at.  Angry

guess i should take a look for another mail-addon to check my gmail-accs.

anyway, i'm glad it's just me.  Wink

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!