Merhaba Poloniex üyelik güvenliğinde two factor authentication aktif ettim fakat android cihazımdan google authenticator silince üyeliğime tekrar giriş yapamıyorum artık bunu düzelteme nin bir yolu yok mu ? Yani Poloniex üyeliğim bir nevi erişim sağlayamıyorum. google authenticator two factor authentication tekrar nasıl etkisiz hale getirip üyeliğime giriş yapabilirim ?
pdf gibi birşey indiriyor polo o duruyormu laptopta yada telefonda? benimde iphone da başıma geldi google auth denen lanet şey ile !!! 4 tane borsada 2FA aktifti ve telefonum bozuldu ve lanet olası google authenticator backup export vs. alamadığı için sadece polo nun kodu bilgisayarda idi ve ona erişebildim.Kraken bittrex ve diğerlerinde hesapları açamadım ne yaparsam yapayım!!! support larda geç cevap veriyor ve en son ne trade ettiniz hesapta neler vardı en son hangi ip ile başarılı giriş yaptınız gibi sorular soruyorlar.Allahtan itunes telefonu 1-2 gün öncesinden oto backup almışta geri döndürüp o backup ı başka telefonda açabildim google authenticator u olduğu gibi.
Siz ne yapın edin 2FA kullanırken ekran resmi kaydedip google drive a vb. yerlere yada kağıttan çıktı alın onları.Google authenticator silinirse resmen yandınız geri dönüşü çok zor
ya da authy kullanın o devamlı backup alıyor çünkü ama ondada güvenlik sıkıntılı deniyor.