Sync485
|
|
February 21, 2018, 10:51:30 PM |
|
coinmarketcap sitesinde bu coinin grafiğine baktığımda 2014 yılını başlangıç gösteriyor ve alabildiğince aşağılarda kalan dümdüz upuzun bir çizgi var...kalbi atmayan bir adamın monitördeki grafiği gibi ...
yıl olmuş 2017.. 3 sene ne yaptı bunlar diye insan soruyor şimdi
ağır top coinlerden bir tanesi çünkü. developerlarıda manipülasyon yapmıyor o yüzden sakin bir coin. uzun vadede kazandırcaktır bence.
|
|
|
|
valley365
|
|
February 21, 2018, 11:04:37 PM |
|
Umarım Masternode Dash etkisi yapar.
Zaten dashın adamıyla beraber çalışıyorlarmış masternode konusunda.
Çok detaylı kimseyi mağdur etmeyecek bir masternode hazırlamaya çalışıyorlar.
İnşallah sene sonu 15-20 dolarları görür
Hocam sen bu forumdaki Valley hocanin cakmasimi oluyorsun bu nasil hesap? Yoksa yedek hesapmi acmis valley hoca? Ben onu Taasdan zengin oldu saniyordum boyle seyler yapmaz diye biliyorum. Tesadüfen görüyorum. Benimle sorununuz nedir bilemiyorum ama bu hesapla alakam yok. Nasıl bir bağlantı kurduğunuzu da çok merak ettim açıkçası.
|
|
|
|
valek55
Member
Activity: 380
Merit: 31
|
|
February 22, 2018, 02:31:25 AM |
|
Hocam sen bu forumdaki Valley hocanin cakmasimi oluyorsun bu nasil hesap? Yoksa yedek hesapmi acmis valley hoca? Ben onu Taasdan zengin oldu saniyordum boyle seyler yapmaz diye biliyorum. Tesadüfen görüyorum. Benimle sorununuz nedir bilemiyorum ama bu hesapla alakam yok. Nasıl bir bağlantı kurduğunuzu da çok merak ettim açıkçası. Takma boşver.
|
|
|
|
Laedri
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
March 14, 2018, 08:54:25 AM |
|
Bu genci şahlandıralım bi!
Proje curcunası içinde bunun gibi kaç tane var.
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
March 16, 2018, 04:08:55 PM |
|
masternode olayı tam olarak aktif olduktan sonra fiyatında en az 2-3$ olacağını düşünüyorum. ama bu artış yavaş olacak gibi.
|
|
|
|
farting_shot
|
|
March 16, 2018, 08:31:05 PM |
|
SYS de güzel gelişmeler yaşanıyor, piyasanın genel durumu da artışa izin verirse güzel fiyatlanacak, gerçek değerinin çok çok altında olduğunu düşündüğüm bir coin SYS.
|
|
|
|
|
rainmanstern
Newbie
Activity: 99
|
|
March 28, 2018, 11:46:27 AM |
|
mastrenode ne zaman aktif olacak, talep edilen min sayı ne kadar? bu bilgileri alabileceğimiz bir kaynak varmı arkadaslar
|
|
|
|
SheldonLeeCooper
|
|
March 28, 2018, 12:02:07 PM |
|
mastrenode ne zaman aktif olacak, talep edilen min sayı ne kadar? bu bilgileri alabileceğimiz bir kaynak varmı arkadaslar
Ne zaman aktif olacağını tam olarak bilmemekle birlikte belirledikleri miktarın 100K SYS olduğu söyleniyor. An itibarı 1 Masternode'un maliyeti yaklaşık olarak 40K Dolar tutuyor.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
March 28, 2018, 12:20:35 PM |
|
Sys uzun zamandır sessiz duruyor, ekibi ve projesi sağlam. Tahminen boğa piyasası ile birlikte 2-3x yapacaktır.
|
|
|
|
mtahanci48
|
|
March 28, 2018, 01:38:08 PM |
|
sys den sonra radium, ubq ve gamecredits de binance'e yakışır. çok sevindiğim bir haber olmuştur.
|
|
|
|
rainmanstern
Newbie
Activity: 99
|
|
March 28, 2018, 01:46:44 PM |
|
Ne zaman aktif olacağını tam olarak bilmemekle birlikte belirledikleri miktarın 100K SYS olduğu söyleniyor. An itibarı 1 Masternode'un maliyeti yaklaşık olarak 40K Dolar tutuyor. Bir ümit ile, 10k adet yeter diye düşünmüştüm ama 100k çok fazla bir sayı. bakalım zaman ne gösterecek. cevap için ayrıca teşekkür ederim..
|
|
|
|
SistemKoin
Newbie
Activity: 25
|
|
April 12, 2018, 07:41:03 PM |
|
Syscoin'in ile anlaşmış olduğumuzu duyurmaktan gurur duyarız. SYScoin, TL,BTC ve ETH çevrimi ile artık borsamızda. www.sistemkoin.com
|
|
|
|
Hot Coin
Newbie
Activity: 140
|
|
April 12, 2018, 07:43:47 PM |
|
Syscoin'in ile anlaşmış olduğumuzu duyurmaktan gurur duyarız. SYScoin, TL,BTC ve ETH çevrimi ile artık borsamızda. www.sistemkoin.comSistem koin merhabalar, marketcap verilerinde yanlışlık mı var? 7 milyon dolar günlük hacim görünüyor.
|
|
|
|
Neo--
|
|
April 12, 2018, 08:15:28 PM |
|
Hocam sen bu forumdaki Valley hocanin cakmasimi oluyorsun bu nasil hesap? Yoksa yedek hesapmi acmis valley hoca? Ben onu Taasdan zengin oldu saniyordum boyle seyler yapmaz diye biliyorum. Tesadüfen görüyorum. Benimle sorununuz nedir bilemiyorum ama bu hesapla alakam yok. Nasıl bir bağlantı kurduğunuzu da çok merak ettim açıkçası. Puhahhaha adam nokta atisi yapmis helal lan kripto seni severdim simdi daha cok sevdim valley ibnesinin 200 hesabi varmis ilk ifsa eden sensin.
|
|
|
|
dedoleec
Newbie
Activity: 126
|
|
April 14, 2018, 08:38:07 PM |
|
Valla twitter da bi general kurubaya si diye diğer hesaplarda olduğu gibi fake olduğunu düşündüğüm bir hesap var. sürekli bu coini övüp duruyor. Adamı 1 yıldır takip ediyorum coin yerinde sayıyor. Eleman coin reklamından köşeyi döndü valla.
|
|
|
|
Crypto Koala
|
|
April 25, 2018, 08:30:20 PM |
|
Yeni konu açmak istemediğim için bu konuyu hortlattım.
Sys 6500 üzerine atarsa (ki piyasa çok kötü olmazsa atacağını düşünüyorum) kısa sürede iyi kar bırakabilir.
|
|
|
|
M.Terzi
|
|
April 26, 2018, 05:38:48 AM |
|
Syscoin bekleneni veya yatırımcısına tam anlamıyla istediğini veremedi. Ağır geçen ayı piyasasında yerini sağlam bir şekilde korumaya çalıştı direnç güzeldi. Şu seviyeler bence makul seviyeler. Bir dönem 9k sat ath yaptmıştı. Bu boğa sezonunda muhtemelen 2x yapacaktır. Elimde hatrı sayılır adet mevcut. Uzun dönem tutuyorum. Herkese bol kazançlar.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
April 26, 2018, 08:24:58 PM |
|
Neden çıkmadığını bir türlü anlamadığım coinlerin başında Sys geliyor. İlk önce 6500 olacağını sonrasında ise biraz grafik düzeltip 9000 zorlayacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
ruska
Newbie
Activity: 43
|
|
April 26, 2018, 10:41:13 PM |
|
bunun masternode'nu kurmak tehlikeli mi saldırıya uğrama gibi durum var mı?
|
|
|
|
|