valek55
Member
Activity: 380
Merit: 31
|
|
April 26, 2018, 11:46:06 PM |
|
Bu piyasa garip.
Elinde hiç bir ürünü olmayan sadece hayal satan doğru dürüst ekibi bile olmadığı halde 2-3 fake haberle pump üstüne pump yapan koinler varken.
uzun zamandır hali hazırda bir ürünü olan bu coine ilgi çok az.
Elimde bir miktar var. En büyük pişmanlığım al satla fırsatlar yaratıp daha fazla artıramamak...
Herkes olaya masternode olarak bakıyor ama 30 nisanda çıkacak olan syscoin3.0 asıl olay.
Syscoini bambaşka bir konuma tasıyabilir.
Ekibin yapmayı düşündüğü bir çok şey için önündeki engeldi ve bu engel kalkıyor.
Artık tüm yoğunluklarını blockmarket web ve marketinge verecekler.
0,25centlerden almayanlar ileride çok pişman olacak gibime geliyor.
Ben satmıyorum satmayıda düşünmüyorum. Eğer imkanlarım el verir acil ihtiyacım olmazsa 2019-2020 ye kadar tutarım.
Piyasanın en sağlam ekiplerinden. Para sıkıntıları yok .
Hayırlısı bekleyip göreceğiz . Eğer seri bir artış gösterirse milletin ilgisini fomoya kapılmasınıda arkasına alarak çok iyi yerlere gelebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
felixesteban
Member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
|
|
April 27, 2018, 01:00:22 AM |
|
Aylardır tuttuğum coini dün satıp BTC ye geçtim bugün tekrar almaktı niyetim ama maalesef crypto nun sağlam kazığını yedik, büyük kardan etti beni, bu saatten sonra da artık hiç giresim kalmadı ne yazık ki, Öyle bir yer ki burası her alınan karar olumlu olumsuz büyük etki getirebiliyor.
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
|
|
April 27, 2018, 07:16:13 AM |
|
sys ile beklentiler çok yüksekti. Ancak ekip değişip road map le ilgilide güncelleme yapınca işler değişti. Ben hala güzel proje olduğuna inanıyorum. Ancak önümde ki seçeneklere baktığımda kısa süre içinde çok daha fazla kazandıracak projelere yatırım yapıyorum. Eğer yeteri kadar hold yapacak bütçem olsaydı bu sepette uzun vadeli olarak tutabileceğim bir proje olurdu.
|
|
|
|
_gavaraci_
|
|
April 27, 2018, 05:02:46 PM |
|
Ben de uzun süredir tutuyodum ama artık hayal kırıklığına uğradım masternod ve rebrandig de bile fiyat artışı gerçekleşmedi fakat bu yıl içinde daha çok çalışmaları olacak. Kısa bir süre daha tutmayı planlıyorum ama fazla da bir beklentim kalmadı açıkcası.
|
|
|
|
Umbrella Holdings
|
|
April 28, 2018, 07:10:05 PM |
|
Yaşanacak gelişmeleri yakından takip ettiğim için uzun süredir elimde beklettiğim SYSler için halen bekletme kararındayım. SYS nin meyvesini yemeden bırakmayacağım, istersede param erisin uzun sürsede yerine dönecektir. SYS sadece bir dijital para değil bir platformdur bunu değerlendirmeli.
|
|
|
|
ruska
Newbie
Activity: 43
Merit: 0
|
|
April 30, 2018, 05:17:07 PM |
|
kaya gibi çıktı bu sys ne çıkıyor ne iniyor. Masternode ve sys 3.0 geldi gelecek hareket bile etmiyor.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
April 30, 2018, 05:22:57 PM |
|
6 ay kadar sabrettim tuttum ama olacak gibi değil. Ben çıktım artık rahat rahat sys de çıkabilir
|
|
|
|
bitfinance
Newbie
Activity: 20
|
|
April 30, 2018, 07:00:37 PM |
|
6 ay kadar sabrettim tuttum ama olacak gibi değil. Ben çıktım artık rahat rahat sys de çıkabilir Bu coin neden olumlu gelişmeleri fiyatlamıyor aksine kaç gündür düşüş trendinde fiyat mı çok şişti acaba...
|
|
|
|
CanErik
|
|
April 30, 2018, 10:04:09 PM |
|
Merhaba;
Konuyu açan kişinin de zaman içinde fark ettiği gibi proje spekülatif değil, profesyenol büyüyen maddi sıkıntısı olmayan bir proje. Yakın zamanda yükseliş beklemeyiniz. YTD
İyi dileklerimle
|
|
|
|
beklenmeyenmisafir
Member
Activity: 210
|
|
April 30, 2018, 10:53:49 PM |
|
Bu piyasa garip.
Elinde hiç bir ürünü olmayan sadece hayal satan doğru dürüst ekibi bile olmadığı halde 2-3 fake haberle pump üstüne pump yapan koinler varken.
uzun zamandır hali hazırda bir ürünü olan bu coine ilgi çok az.
Elimde bir miktar var. En büyük pişmanlığım al satla fırsatlar yaratıp daha fazla artıramamak...
Herkes olaya masternode olarak bakıyor ama 30 nisanda çıkacak olan syscoin3.0 asıl olay.
Syscoini bambaşka bir konuma tasıyabilir.
Ekibin yapmayı düşündüğü bir çok şey için önündeki engeldi ve bu engel kalkıyor.
Artık tüm yoğunluklarını blockmarket web ve marketinge verecekler.
0,25centlerden almayanlar ileride çok pişman olacak gibime geliyor.
Ben satmıyorum satmayıda düşünmüyorum. Eğer imkanlarım el verir acil ihtiyacım olmazsa 2019-2020 ye kadar tutarım.
Piyasanın en sağlam ekiplerinden. Para sıkıntıları yok .
Hayırlısı bekleyip göreceğiz . Eğer seri bir artış gösterirse milletin ilgisini fomoya kapılmasınıda arkasına alarak çok iyi yerlere gelebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hocam çünkü pump üstüne pump yapanlar zaten balinalar, yani o çöp koinlerle ortaklıları var bunların bu yüzden buralardan gelir elde ediyorlar
|
|
|
|
valek55
Member
Activity: 380
Merit: 31
|
|
May 10, 2018, 08:26:23 PM |
|
Syscoin bende dahil herkesin beklediği patlamayı yapamadı.Ben satmadım satmayacağım. Eskilerin yaptıgı gibi yastık altı altınım mış gibi saklıyorum...
Syscoin masternode çıkardı. Sys 3.0 yayınladı. Haliyle bir takım buglar oluştu . Çok normal.
Bu bugların bir çoğu gün ve gün çözüldü çözülüyor. Çok yakında blockmarket dekstop 3.0 çıkacak. Bir çok şeyi kolaylaştıracak.
Poloniex yobit upbit gibi borsalar syscoin 3.0 ı sanırım henüz desteklemediklerinden deposit ve wtihdrawları kapalı.
Şu an yaklaşık 700 tane masternode kurulmuş.
Upbit poloniex gibi borsada syscoinlerini tutup kuramayanlar da cabası...
Blockmarket 3.0 çıkınca diğer borsalarda withdrawları tekrar açar sanırım...
Syscoin 3.0 buglardan arınıp stabilleşince ki çok uzun sürmez ekibin uğraştıgı büyük bir sorun ortadan kalkar die düşünüyorum.
Geriye blockmarket web kalıyor...
Bugün düşen haber ile birlikde Blocknation faundry amerika ya kanada tam bilmiyorum borsasında şirket hisseleri satışına başlıyacakmıs pazartesi ile birlikte.
Buda iyi bir haber diyorlar.
Syscoin ile ilgili şuan beklenen ledger desteği ve upbit borsasında krw seçeneğinin açılması...
Syscoin i incelediğimizde büyük artışların yapılmamasını ben bir tek noktaya bağlıyorum.
Ekip marketin konusunda asyada neredeyse sıfır.
Asya piyasasında esameleri okunmuyor.
Biliyorsunuz ki para asya . En shit coinler bile 2 shillemeyle asyada deli artış dağlayabiliyor...
Syscoinin bu altyapı sağlam bir ürün ve projesi ile asyada yapacağı sansasyonel bir marketing çalışması fiyatları çok yüksek noktalara getirebilir diye düşünüyorum...
Benim için 2 yıl 5-yıl farketmez uzun süre çantamda olacak bir coindir sys.
Nakitim olursa ufakdan ufakdan bu fiyatlarda toplamaya devam edecem.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Projeye çok bağlanmış da olabilirim bu tamamen benim görüşüm
|
|
|
|
smdnxt
Newbie
Activity: 82
|
|
May 13, 2018, 08:53:45 AM |
|
Bir türlü beklenen yükselişe geçemedi ama ekip çalıştığı sürece fiyatı şimdilik bir önemi yok. İlerde mutlaka değerlenecektir. Binance'a girince ufak bir hareketlenme oldu ama sonra tekrar duruldu. Daha önce de yazılmış ekip asya pazarında biraz pasif kaldı. Shitcoinler peşinde koşmaktansa sys, grs, vtc gibi coinlerle uzun vaadelik yatırım yapmak gerekiyor.
|
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
May 15, 2018, 06:59:27 AM |
|
Sys coinin reddit sayfasını incelerken avustralya exchange sitesi olan coinspot diye bir siteye daha eklendiğini gördüm, yavaş yavaş her yere yayılıyor ama fiyatta tam olarak bekleneni veremedi biraz daha sabır etmek lazım diye düşünüyorum, ilk boğada en çok artanlar listesinde yer alabilir.
|
|
|
|
smdnxt
Newbie
Activity: 82
|
|
May 18, 2018, 01:54:29 AM |
|
2 gündür güzel yükseliyor. Ciddi bir haber de göremedim. Piyasa düşüşteyken yükselip, yüzümüzü güldürdü. Sanırım artık diplerde durmamaya karar verdi. Zaten etkinliklerine nazaran bir türlü ivme yakalayamamıştı. Binance'da listelipte en az x2-x3 yapmayan coin yok gibi. Yavaş yavaş kendini gösterme zamanı geldi syscoin'in. Ay sonunda da airdrop var. Biraz daha o fiyatlayacaktır. Ancak airdrop sonrasına dikkat etmek gerekir.
|
|
|
|
berkecan88
Member
Activity: 454
Merit: 37
|
|
July 20, 2020, 11:19:44 AM |
|
ne gelişme oldu da %95 arttı son 24 saatte bu
|
|
|
|
nayierdem
Member
Activity: 294
Merit: 17
|
|
July 20, 2020, 11:31:04 AM |
|
Sys coini görünce aklıma geçen zamanlarda binance de yaşanan hadise geldi. Bugün de %100 e yakın gitti. Ne oldu da bu kadar arttı ben de anlamış değilim. Bakalım nereye akdar gidecek.
|
|
|
|
berkecan88
Member
Activity: 454
Merit: 37
|
|
July 20, 2020, 12:32:46 PM |
|