hirozaki faraday
|
|
July 29, 2017, 11:43:34 AM |
|
Ursula Le Guin-Mülksüzler, Paulo Coelho-Simyacı, ATATÜRK-NUTUK, Celal Şengör-Dahi Diktatör, Andrew Mango-Atatürk, Klaus Kreiser-Atatürk, Lord Kinross-Atatürk, Falih Rıfkı Atay-Çankaya
|
|
|
|
julslet84
|
|
July 29, 2017, 03:13:20 PM |
|
Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens kesinlikle tavsiye ederim. İnsanlik tarihine farklı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlıyor. Güzel bir dili var ve epik türde bir kitap. Tam bu kitabı tavsiye etmeye gelmiştim son mesajda yazıldığını görünce şaşırdım. Ben de okudum dolu dolu ve ufkunuzu açacak bir kitap. Sadece şunu söyleyeceğim, bu kitabı hala okumayanlar varsa, öncesinde ''Tüfek Mikrop ve Çelik''i okumalarını, daha sonra bu kitabı okumalarını tavsiye ederim.
|
|
|
|
jmalkovich
|
|
July 29, 2017, 03:18:03 PM |
|
Bestseller diye bakmamazlık yapmayın eğer okumadıysanız azra kohen'in tüm kitaplarını tavsiye ediyorum. Hayatımda ilk defa popüler kültüre karşı olarak tüm serisini aldım tek kelimeyle bayıldım. Kendisini yazar olarak tanımlamıyor içindekileri dışarı çıkarmak istiyor bir gereklilik gibi.. Belki dünyayı kısmen değiştirmek istiyor o yüzden planlamış sadece 9 kitap yazacakmış
|
|
|
|
Spack17
|
|
August 03, 2017, 06:15:03 AM |
|
Hayvan Çiftliği-George Orwel Guguk Kuşu-J.K. Rowling Ayrıca Türk yazarlarımızdan Emrah Serbes ve Oğuz Atay'ın kitapları da genel olarak çok güzel.
|
|
|
|
Pulsar77
|
|
August 07, 2017, 10:14:34 AM |
|
Bülbülü Öldürmek - Harper Lee Gecenin Sonuna Yolculuk - Lois-Ferdinand Celine Şah Mat - Mario Mazzanti
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
August 08, 2017, 01:44:09 AM |
|
M.T. İkaros'un sayıklamaları Tweeter hesabı https://mobile.twitter.com/LOmechaBu adam bana ethereum aldırmıştı gecenin 3'ünde kredi kartıyla (18-20 dolarken), ethereum ne onu da bilmiyordum hatta btc'yi bile sadece duymuştum. "Sadece 5 tane alın" dediği için kızıyorum bazen ama yorumları faydalı...
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
alpoahmo
|
|
August 08, 2017, 09:10:35 AM |
|
Amerikan Tanrıları mükemmel bir kitap fırsatı olan okusun.Gaiman olduktan sonra sl oku
|
|
|
|
|
bitc0info
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
August 12, 2017, 11:26:19 AM |
|
george orwell-hayvan çiftliği
|
|
|
|
lunafreya
|
|
August 14, 2017, 10:41:17 AM |
|
Ahmet Şerif İzgören'in 'Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır' kitabı okuduğum en iyi ve samimi kişisel gelişim kitabıydı tavsiye ederim.
|
|
|
|
SiiGLe
Full Member
Activity: 161
Merit: 100
ICO Live! betterbetting.org
|
|
August 14, 2017, 03:29:36 PM |
|
Tanrının formülü Jose Rodrigues dos Santos mükemmel bir bilimsel kitap baştan sona akıcı ve merak uyandıran Matematik ve fizik formüllerini sıkmadan anlatan hatta yer yer sevdiren teorilerle açıklamaya çalışan bir roman. Başta sizi hapse alsada sonlara doğru biraz beklentiyi veremeyen ana yinede mükemmelmiş be dedirtecek fakat betimlemeleri kötü bir kitaptır kendileri yinede 10 defa daha okuyabilir o kadar güzel garip oldu farkındayım ama ben çok sevdim bu kitabı
|
|
|
|
pogpog10
Full Member
Activity: 251
Merit: 100
Presale is live!
|
|
August 14, 2017, 05:04:56 PM |
|
Erich Von Daniken tarafından yazılan Tanrıların Arabaları'nı kesinlikle tavsiye ederim. Dünya ve evren hakkında oldukça ilginç bilgiler ve iddialardan bahseden bu kitabı kaçırmamalısınız.
|
|
|
|
Bitcoinless
Newbie
Activity: 30
|
|
August 14, 2017, 08:18:42 PM |
|
İlber Ortaylı'nın kitapları güzeldir tarih severler için, E tabi büyük üstad Halil İnalcık'ı da unutmamak gerekir...
|
|
|
|
Furiosa
Newbie
Activity: 11
|
|
August 15, 2017, 10:56:44 AM |
|
Limon Ağacı Sandy Tolan
|
|
|
|
Leiche
Newbie
Activity: 10
|
|
August 15, 2017, 06:00:36 PM |
|
Hiç Yoktan Bir Evren - Lawrence Krauss Hitler'e sordunuz mu? - Atakan Büyükdağ (WW2'yi anlatıyor) Böyle Buyurdu Zerdüşt - Nietzsche Devlet - Platon Inferno - Dan Brown
|
|
|
|
TrolWolf
|
|
August 27, 2017, 03:31:56 PM |
|
Allyn Freeman- Liderlik Dehasi ve Alfred P. Sloan İdarecilik ve yoneticilik acisindan cok faydali bir kitaptir
|
|
|
|
Byakuya
|
|
August 27, 2017, 05:11:16 PM |
|
Ahmet Şerif İzgörenin bütün kitapları çok samimi ve ufuk açıcıdır. Aldığım her kitabını bir veya iki günde bitirdim. Dikkat vucudunuz konuşuyor ile Avucunuzdaki kelebek en beğendiklerim.
|
|
|
|
Byakuya
|
|
August 27, 2017, 05:31:07 PM |
|
Ahmet Şerif İzgörenin bütün kitapları çok samimi ve ufuk açıcıdır. Aldığım her kitabını bir veya iki günde bitirdim. Dikkat vucudunuz konuşuyor ile Avucunuzdaki kelebek en beğendiklerim.
yabancı olarak da Savaş Sanat-Sun Tzu ( MÖ 6. yüzyılda yazılmış ama sanki sadece bir kaç yüz yıl önce yazılmış gibi. Adeta dünyanın insanların ve savaşların aslında çok da değişmediğinin kanıtı gibi.) 1984- George Orwell (mütiş bir distopia) İki Şehrin Hikayesi- Charles Dickens(Bahsedilen şehirler Londra ve Paris)
|
|
|
|
BattleWings
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
September 19, 2017, 01:05:56 PM |
|
Nutuk Dava Savaş ve Barış Cesur Yeni Dünya ilk aklıma gelen 4 kitabı yazdım kesinlikle okuyun kazanıcağınız şey çok
|
|
|
|
PurplePin
Newbie
Activity: 18
|
|
September 19, 2017, 01:26:56 PM |
|
''beyazlı kadın'' "moby dick" ve "aytaşı" sevdiğim klasiklerdendir bence dünya klasiklerini okumadan kitap oyumaya devam etmeyiniz. okuduğunuza farklı bi açıyla bakmanızı sağlıyor
|
|
|
|
|