Bu proje tahmin ettiğimden fazla para topladı. Suply miktarı çok fazla.
Emin olun çoğumuzun tahmin ettiğinden çok daha az bir yatırım topladı. En azından benim için öyle. Ben 40-50 bin ETH civarına rahat geleceğini tahmin ediyordum.
Sonunda bitiyor 3 gün kaldı. Neredeyse 20 bin ETH toplanmış. Şimdi son 3 günün gazıyla en azından bir 5 bin ETH daha toplanır. 1.5 aylık beklemeye değecek bir şeyler kazandırırsa güzel olur.
Aynen öyle bitişe çok az kaldı. Bitquence'de neler olduğunu gördük hepimiz son 3-4 günde 10 bin civarı ETH toplanmıştı. Bunda onun yarısı kadar bile toplansa epey olumlu olur.
Dolasimda cok fazla dent olacak nasil bir etki eder bilemiyorum ama 40bin dent = 1 ether galiba.Pek mantikli gelmedi bana,imzacilara ne gelecem merak ettigim o acikcasi
Bu arada 40 bin DENT değil, 440.000 DENT = 1 ETH. Dolaşımdaki sayının bir etkisi yok benim gözümde, PBT'de de dolaşımda 1.000 tane token var mesela toplamda. Adamlar çıkıp 1 DENT = 1 ETH de dese bence bir şey değişmezdi.
400.000 Dent = 1 ETH
Basılacak token sayısı: 100.000.000.000
Herhalde artan tokenleri yakarlar
Tekrar düzeltelim 400 bin DENT değil, 440.000 DENT = 1 ETH çünkü 45.000 ETH'ye kadar %10 bonus vardı.
Dolasimda cok fazla dent olacak nasil bir etki eder bilemiyorum ama 40bin dent = 1 ether galiba.Pek mantikli gelmedi bana,imzacilara ne gelecem merak ettigim o acikcasi
Son günler çok güzel yatırım topladılar. Imzacılara pek bir şey getireceğini sanmıyorum. Şahsen +100 $ getirse hiç yoktan iyidir. Önemli olan Dent ekibinin reklamını yapma şerefine eriştiğim için mutluyum. Umarım google'da falan aramalarda bir katkısı olmuştur.
Cidden böyle düşünüyorsanız ne mutlu genelde katılımcılar projeyi pek önemsemiyorlar çünkü.