aslında girerken bayağı bir beklentim vardı, sonra mevcut durum dan ek olarak projenin takibi açısından zaman geçtikçe beklentim düştü. Okadar düştü ki artik bitse de imzamı değiştirsem diye düşünüyorum. AMA UMARIM yanılırım. Son zamanlar da dilimde hep bu ümit ne kadar azalmış, beklenti ne kadar düşmüş. Eski günleri özlüyorum ( Eski dediğime bakmayın 3 ay öncesi
) .
2 ay önce üye olmuşsunuz zaten neyin 3 ay öncesi eski günler özlemi bu anlamadım.
BENimde fikrim pişman olmazsınız yonunde arkadaşlar bunun 60 mesaj zorunlulugumu vardı
bşrde altcoine falan atmamız gerekiyor degilmi
Dent 50 post istiyordu imza kampanyası bugün ICO ile beraber bitecek sanırım.
50 post evet ama çizelgeyi incelediğimizde accept vs. yazanlar varken bir çok kişide yanında hiç bir şey yazmıyor. 3 haftadır girip 50 post yazıp rejected yaparlarsa kafalarına göre işte o zaman adamın tepesini attırırlar. Zaten toplanan paraya bakıyorum anca çerez parası düşer!
Toplanan ETH tutarı ile bounty arasında bir bağlantı yok bilmiyorum kampanyaya katılmadan önce şartları okudunuz mu ama.
Son 3 saat 15 dk kalmış. Bende fazla değil 5 eth gönderdim. İmzacılar 75 karakter ve 50 mesajı unutmasınlar.
Az göndermişsiniz fazla değilmiş, normalde burdaki arkadaşlar 100-150 ETH gibi girdiler.
Son 2 saat 20 dakika. Bitsin de artık önümüzü görelim. Alt sınır olan 15k ETH'i geçti ama bonusun bittiği 45k ETH'in yarısını bile toplayamadı. Çok daha yüksek para toplamayı bekliyorlardı herhalde, bonusları doğru ayarlayamamışlar.
Raised: 21240.09 ETH
Issued: 9963555221.30578 DENT
Participants: 1865
Doğru bir yorum, bunun sebebi büyük ihtimalle çok da fazla yatırım beklenmesiydi dediğiniz gibi ama olmayınca tabi bonus limiti çok yukarda kalmış oldu.