gokayc
|
|
July 04, 2017, 12:56:38 AM |
|
Yok mu hala bulan. Belki biri buldu, harcadı bile. İşlek bir caddeye benziyor. Ankara'da o civarda oturan biri çin ulaşması güç olmasa gerek. Neyse umarım kısa zamanda faydalanacak biri bulur ve burada da paylaşır. Merakla bekliyoruz.
|
|
|
|
ardacik (OP)
Sr. Member
Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
|
|
July 04, 2017, 06:27:47 AM |
|
Yok mu hala bulan. Belki biri buldu, harcadı bile. İşlek bir caddeye benziyor. Ankara'da o civarda oturan biri çin ulaşması güç olmasa gerek. Neyse umarım kısa zamanda faydalanacak biri bulur ve burada da paylaşır. Merakla bekliyoruz.
bilemiyorum alsa çekerdi diye düşünüyorum:) yok mu arkadaşlar alan
|
|
|
|
HyperLup
|
|
July 04, 2017, 09:04:06 AM |
|
hala alan yok galiba )
|
|
|
|
ATAK T-129
|
|
July 04, 2017, 09:52:52 AM |
|
Bu kadar merkezi bir yerde de bulamadıysanız
|
|
|
|
tlcash
|
|
July 04, 2017, 11:00:50 AM |
|
Vay 2.bölüm başlamış. Bulana şimdiden hayırlı olsun. Bizim burda olsaydı cüzdanı koyup arkasına dönmesiye o cüzdanın ordan yok olması bir olurdu
|
|
|
|
ardacik (OP)
Sr. Member
Bitcoin Freak
|
|
July 05, 2017, 06:56:50 AM |
|
Vay 2.bölüm başlamış. Bulana şimdiden hayırlı olsun. Bizim burda olsaydı cüzdanı koyup arkasına dönmesiye o cüzdanın ordan yok olması bir olurdu şu anda halen yerinde. işin komik tarafı dibinden binlerce insan geçiyor. taksicisi esnafı tünüyor etrafında. bundan haberleri olmadan dolaşmaları tünemeleri çok komiğime gitti halbuki orada 50 TL'ye yakın para var
|
|
|
|
barkinos98
Member
Activity: 82
Merit: 10
|
|
July 05, 2017, 10:28:15 AM |
|
gittim az once aldim, arda hocama selamlar. tek sorun etraftaki amcalardi, heralde bu olaylardan sonra adamin tekinin arabadan inip copun yanindan kagit alip geri gitmesi hoslarina gitmedi ama allahtan soran olmadi... anlatalim desek ayri sorun kripto lafi gectigi anda is uzadikca uzar....
|
time flies when you invest well
|
|
|
efeaydin
|
|
July 05, 2017, 12:23:39 PM |
|
Şansıma Bişkek Caddesine çok yakında oturuyorum. Bu gün akşam arayacağım.
|
|
|
|
Pixsius
Member
Activity: 99
|
|
July 05, 2017, 12:28:28 PM |
|
Şansıma Bişkek Caddesine çok yakında oturuyorum. Bu gün akşam arayacağım.
kardeş adam aldı yedi keyif çayını içti, sen aramaya gidicem diyorsun
|
|
|
|
ugurusta
|
|
July 05, 2017, 02:47:11 PM |
|
Şunu İstanbul'da da yapın yahu Yakınımda olursa sırf muhabbet olsun diye bende çıkarım aramaya
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
July 05, 2017, 04:13:45 PM |
|
gittim az once aldim, arda hocama selamlar. tek sorun etraftaki amcalardi, heralde bu olaylardan sonra adamin tekinin arabadan inip copun yanindan kagit alip geri gitmesi hoslarina gitmedi ama allahtan soran olmadi... anlatalim desek ayri sorun kripto lafi gectigi anda is uzadikca uzar.... Tebrikler, konuyu daha yeni gördüm, alınmamış olsa Cumartesi günü ben gidip alacaktım
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
gokayc
|
|
July 06, 2017, 01:47:15 AM |
|
gittim az once aldim, arda hocama selamlar. tek sorun etraftaki amcalardi, heralde bu olaylardan sonra adamin tekinin arabadan inip copun yanindan kagit alip geri gitmesi hoslarina gitmedi ama allahtan soran olmadi... anlatalim desek ayri sorun kripto lafi gectigi anda is uzadikca uzar.... O kağıtla yakalanırsanız olacaklar belli. Kolay kolay içerden çıkamazsınız. Üzerinizde FETO'nun sifresini taşıyorsunuz diye. Sizi içerde tutarlar taki olay çözülünceye kadar. Bu da ortalama 3-5 yıla denk geliyor. Ama ceza almazsınız sıkıntı yok o konuda. Sicilinize işlemez. sadece tedbir amaçlı 3-5yıl yatıp çıkarsınız. Dikkatli olun derim. Olayı abarttığımı düşünen arkadaşlar, aşağıdaki videoyu henüz izlememiş olanlardır. Bir göz atın videoya ondan sonra abartıyor muyum sonra karar verirsiz. https://www.youtube.com/watch?v=2VawAZKsnHg
|
|
|
|
ardacik (OP)
Sr. Member
Bitcoin Freak
|
|
July 06, 2017, 06:05:11 AM |
|
gittim az once aldim, arda hocama selamlar. tek sorun etraftaki amcalardi, heralde bu olaylardan sonra adamin tekinin arabadan inip copun yanindan kagit alip geri gitmesi hoslarina gitmedi ama allahtan soran olmadi... anlatalim desek ayri sorun kripto lafi gectigi anda is uzadikca uzar.... O kağıtla yakalanırsanız olacaklar belli. Kolay kolay içerden çıkamazsınız. Üzerinizde FETO'nun sifresini taşıyorsunuz diye. Sizi içerde tutarlar taki olay çözülünceye kadar. Bu da ortalama 3-5 yıla denk geliyor. Ama ceza almazsınız sıkıntı yok o konuda. Sicilinize işlemez. sadece tedbir amaçlı 3-5yıl yatıp çıkarsınız. Dikkatli olun derim. Olayı abarttığımı düşünen arkadaşlar, aşağıdaki videoyu henüz izlememiş olanlardır. Bir göz atın videoya ondan sonra abartıyor muyum sonra karar verirsiz. https://www.youtube.com/watch?v=2VawAZKsnHgBu yuzden iptal edelim yarismayi
|
|
|
|
barkinos98
Member
Activity: 82
|
|
July 06, 2017, 10:10:16 AM |
|
gittim az once aldim, arda hocama selamlar. tek sorun etraftaki amcalardi, heralde bu olaylardan sonra adamin tekinin arabadan inip copun yanindan kagit alip geri gitmesi hoslarina gitmedi ama allahtan soran olmadi... anlatalim desek ayri sorun kripto lafi gectigi anda is uzadikca uzar.... O kağıtla yakalanırsanız olacaklar belli. Kolay kolay içerden çıkamazsınız. Üzerinizde FETO'nun sifresini taşıyorsunuz diye. Sizi içerde tutarlar taki olay çözülünceye kadar. Bu da ortalama 3-5 yıla denk geliyor. Ama ceza almazsınız sıkıntı yok o konuda. Sicilinize işlemez. sadece tedbir amaçlı 3-5yıl yatıp çıkarsınız. Dikkatli olun derim. Olayı abarttığımı düşünen arkadaşlar, aşağıdaki videoyu henüz izlememiş olanlardır. Bir göz atın videoya ondan sonra abartıyor muyum sonra karar verirsiz. https://www.youtube.com/watch?v=2VawAZKsnHghahahahah resmen saka gibi... ama evet durum boyleyken hakkaten ugrasmamak lazim, arda hocam sagolasin iyi eglendik ama bence siz de ugrasmayin basiniza is gelmesin durduk yere...
|
time flies when you invest well
|
|
|
kirkcoin
|
|
July 06, 2017, 11:16:37 AM |
|
Postu okuyunca ülkenin durumunun ne kadar içler acısı olduğunu tekrar anladım. Keyfi yapılan bir olayda bile içeri atılır mıyım hissi oluşuyor insanlarda. Çok yazık gerçekten.
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
July 06, 2017, 12:29:00 PM |
|
Ben size dedim GTA hilelerini Fetö şifresi sananlar bizim crypto-yazılımları sanmamaları çok anormal olur. GTA yine az çok biliniyor. Bunun ne olduğunu, olayı çözene kadar seksen sene geçer. Bi ömür çöpe gitti. ---Belki şöyle bişey de olabilir. Sen bilmeceler sor. biz bu bilmecelere cevap verelim ilk doğru yanıta key in bir karakterini ver sonra bunları bilen kişiler aralarında anlaşsın kimin ne kadar payı varsa artık.Parçaları birleştirsinler, puzzle ı çözsünler. Son bilmecede de adresi veya parçalarını verirsin. Al sana süper bi oyun daha. Bu bölüm benim deha yanımı ortaya çıkarıyor. Süperim..
|
|
|
|
Account Supplier
|
|
July 06, 2017, 05:31:51 PM |
|
Böyle peynir kafaları dikkate alıp bu güzel projeyi sonlandıracaksanız cidden ülkenin durumu çok kötü...
|
|
|
|
gokayc
|
|
July 07, 2017, 01:29:39 AM |
|
Arkadaşlar şaka yapıyordum yaa. Ciddi ciddi korkanlar olmuş O kadar oldu mu ya Türkiye'nin geldiği durum. Vay arkadaş. Ciddi ciddi iyi bir baskı ve belirsizlik var demek ki şu an. geldiğim nokta gerçekten içler acısı. Bir bakıma size hak veriyorum adalet gerçekten geç işliyor ve hatta çoğu zaman işlemiyor ama bu kadar da karamsar olmamak lazım. Hayatımızın bu kadar etkilenmemesi gerekir.
Durduk yere konuyu bulandırmışım. Kusura bakmayın.
Bence devam edilsin ki konu sahibi arkadaş da zannedersem gerçekten korkmuş değil.
İyi sanşlar. Kolay gelsin.
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
July 07, 2017, 03:12:58 AM Last edit: September 21, 2017, 01:24:52 PM by Osmanli42 |
|
Bu kadar korkmayın ya bu konuyu gösterirsiniz. Konuyu açan arkadaşı alırlar sizi serbest bırakırlar 😂😂
Şaka bir yana olayı anlatsanız sıkıntı çıkmaz
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
ardacik (OP)
Sr. Member
Bitcoin Freak
|
|
July 07, 2017, 05:44:14 AM |
|
ben eleştirel olarak yazdım, tabii ki de devam oyuna. bu kadar korkmayın insanlar salak değil kimseyi böyle boktan bir şey için tutuklamazlar bile millet neler yapıyor. en kötü burayı gösterirsiniz adam kendi atar cebine
|
|
|
|
|