btclife01
|
|
July 20, 2017, 10:53:14 AM |
|
Dağıtım ile ilgili dün gerçekleşen bu olay hakkındaki yazışmalar, yukarıdaki alıntıdan itibaren başlıyor. En üstteki alıntı linkine tıklayıp dünkü gelişmeleri okuyabilirsiniz.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
July 20, 2017, 02:55:47 PM |
|
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
July 20, 2017, 04:39:00 PM |
|
Adamlar gayet hizli ciktilar.Birde duzgun borsaya girse guzel olacakti ama etherdelta bitirdi isi.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
July 20, 2017, 05:12:51 PM |
|
34 token gelmiş, bunun ico fiyatı neydi, çorba parası ediyormu
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
July 20, 2017, 05:15:28 PM |
|
İmza bountyleri için sandım bir an heyecanlandım gerçekten satmayı düşünmesemde bir an önce gelmesini istiyorum. Umarım bizim kampanyanın ödülleride bir an önce ulaşır. Ödüllerini alan arkadaşlar güle güle harcasın.
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2394
Merit: 1379
|
|
July 20, 2017, 05:38:21 PM |
|
Bülten ödüllerini dağıtmışlar hesap başı 34.697 Pillar olarak. Şu an Etherdeltadan satılırsa 0.00918 ETH ediyor. 2.3 dolar bir şey ama az deyip geçmeyin. Listede 1500 tane giriş var, forumda kullanılmayan üyelikleri kaydedip birileri ödülleri toplamış. Uzun zamandır giriş yapmayan kullanıcıların adları kullanılmış, çok büyük manipülasyon olmuş. Bu yüzden listeleri kapatmış olmalılar.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
PrintMule
|
|
July 21, 2017, 08:10:49 AM |
|
imza ödüllerini de sanirim 1 2 güne kadar hallederlermi bu hızla giderlerse yoksa bi şaşirtma mi var onu bilmiyorum önden ufak olanlari halledelim de sonra bakariz demezler umarım. proje şuanda etherdelta da işlem görüyor sanirim umarım daha farkli,hacmi olan ve en azından büyük bir kısmın kullanabildiği bir borsaya girer yoksa diğer türlü etherdelta da bu iş olmaz. ana konuda da etherdelta ile ilgili bikaç şikayet görmüştüm hatta ico fiyatinin altindan satan insanlar varmiş inşallah bir sıkıntı olmaz.
|
|
|
|
btclife01
|
|
July 21, 2017, 06:56:31 PM |
|
İmza ve Twitter kampayasının bounty tokenları için duyuru; Signature and twitter campaigns bounties tokens will be distributed soon. Thanks for your patience.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
July 22, 2017, 06:39:12 PM |
|
myetherwallet cüzdanda gözükmesi için bir kod giriyor muyuz? ayrıca newsletterlar yatmış mı?
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
July 22, 2017, 06:56:19 PM |
|
Sylon hala twitter listelerini güncellememiş. Bana göre büyük bir süpriz olmazsa en az 1 haftası var ödüllerin gelmesine umarım ödüller dağıtılınca çok düşmez değeri pillar'ın.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
July 22, 2017, 07:39:10 PM |
|
Sylon hala twitter listelerini güncellememiş. Bana göre büyük bir süpriz olmazsa en az 1 haftası var ödüllerin gelmesine umarım ödüller dağıtılınca çok düşmez değeri pillar'ın.
Mutlaka bouny satışları gelecek ve bir miktar düşecektir, düşünce eğer eldeki pillar miktarı arttıtılmak isteniyorsa yeniden almak daha mantıklı gibi. Son icoların hepsinde düşüş oldu, neredeyse yok gibi 2x yapan ayı piyasasından beri.
|
|
|
|
ballot
|
|
July 22, 2017, 08:08:19 PM |
|
Mutlaka bouny satışları gelecek ve bir miktar düşecektir, düşünce eğer eldeki pillar miktarı arttıtılmak isteniyorsa yeniden almak daha mantıklı gibi. Son icoların hepsinde düşüş oldu, neredeyse yok gibi 2x yapan ayı piyasasından beri. Ayı piyasası bitti gibi. Pillar bi sürpriz yapıp bizi neşelendirebilir.
|
|
|
|
hchc
|
|
July 22, 2017, 08:30:51 PM |
|
myetherwallet cüzdanda gözükmesi için bir kod giriyor muyuz? ayrıca newsletterlar yatmış mı?
Benim cüzdana 34 plr gelmiş newsletter dan yüksek ihtimalle, Twitter da 1 haftaya kalmaz sayım biter diye düşünüyorum
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
|
|
July 22, 2017, 08:32:58 PM |
|
Sayım bitti arkadaşlar. Biraz yanlış olmuş ama saymışlar en azından
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
July 22, 2017, 08:51:08 PM |
|
Benim cüzdana 34 plr gelmiş newsletter dan yüksek ihtimalle, Twitter da 1 haftaya kalmaz sayım biter diye düşünüyorum myetherwallet cüzdanı mı? bana bişey gelmemiş, bir kod eklediniz mi?
|
|
|
|
polat90 (OP)
|
|
July 22, 2017, 09:07:13 PM |
|
Beklenenden erken bitti sayımlar aynı hızla tokenlerimiz gelir inş. hayırlı olsun arkadaşlar
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
|
|
July 22, 2017, 09:10:15 PM |
|
Beklenenden erken bitti sayımlar aynı hızla tokenlerimiz gelir inş. hayırlı olsun arkadaşlar Başlık ve çeviri için ayrıca teşekkürler. Dağıtımdan önce şu hesaptan çıkış olmasını bekliyorum Bu arada benim twitter sayılarım yanlış. Yazdım Sylon'a, bakalım düzeltecekler mi?
|
|
|
|
membis
|
|
July 22, 2017, 09:29:59 PM |
|
Bana geldi diyen arkadaşlar niye kodu paylaşmamışlar enteresan bu kadar soran var.
Address: 0xe3818504c1B32bF1557b16C238B2E01Fd3149C17 Symbol: PLR Decimal: 18
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
July 22, 2017, 10:51:16 PM |
|
Bana geldi diyen arkadaşlar niye kodu paylaşmamışlar enteresan bu kadar soran var.
Address: 0xe3818504c1B32bF1557b16C238B2E01Fd3149C17 Symbol: PLR Decimal: 18
Cok teşekkürler, ekler eklemez cüzdanda gözüktü. Gerçekten neden yazmıyorlar ben de anlamadım, evet bana geldi demiş kodu yazmamış garip.
|
|
|
|
slmn
|
|
July 23, 2017, 12:50:04 AM |
|
Arkadaşlar bu hitbtc borsasını hiç kullanan oldu mu? Orada pillar ve ethlerim cüzdan kısmında gözüküyor ama exchange kısmına geldiğimde balance 0 yazıyor satamıyorum sebebi nedir acaba?
|
|
|
|
|