hidrocop
|
|
August 10, 2017, 02:07:42 PM |
|
Şu etherdelta da olmasa alacagım coinlerin başında geliyor ama sırf oranın saçma arayüzü yüzünden almıyorum gerçi iyikide almamışım 30 sat civarından beri almak istiyordum neredeyse yarı yarıya düşmüş icuya girenlere geçmiş olsun
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
August 10, 2017, 02:14:57 PM |
|
Düşük hacimli borsalardaki bu fiyatları alım fırsatı olarak görüyorum genelde. Pillar içinde bunun geçerli olduğunu düşünüyorum.Bir miktar alım yaptım etherdelta üzerinden.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
August 10, 2017, 02:25:05 PM |
|
Artık adet oldu çıkan ico zınk dump yiyo niye giriyoruz o zaman bekleyelim bizde çıkınca nasıl olsa fiyat düşecek. Normal de ico ya girenin avantajlı olması gerek projeyi daha bastan destekliyor risk alıyor ama bide elinde ki eriyor. 400.000 DENT = 1 ETH idi simdi neredeyse yarı yarıya erimiş şaka gibi son çıkan icoların %80 i böyle.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
August 10, 2017, 03:10:52 PM |
|
Düzgün borsaya girmedikten sonra zor valla benim elimdede fazla var ama asla bu şekilde satmam. Eğer bir kaç ay içerisinde düzgün borsaya giremez ise sıkıntıya girer.
|
|
|
|
hchc
|
|
August 11, 2017, 09:06:30 AM |
|
bountyden gelen var keşke geldiği gibi satsaydım yükselmesini bekledikçe dolanı duruyor aynı yerde cyrptopia ya girmiş heralde onun etkisiyle bugün topladı biraz fakat hala ico fiyatına gelmedi bi bittrex e girip pump yese ico fiyatını yakalasa çıkaracağım elden
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
JoseSan
Member
Activity: 117
Merit: 10
|
|
August 11, 2017, 10:40:00 AM |
|
On numara proje yavaş yavaş hakettiği yeri buluyor eğer iyi bir borsaya girerse uçabilir.
|
|
|
|
Werner
Member
Activity: 107
|
|
August 11, 2017, 10:41:07 AM |
|
Bountyleri iyiki saklamışım, bir kısım icodanda almıştım onda zarardayım birbirini dengeliyor işte..
|
|
|
|
haitch
|
|
August 11, 2017, 11:07:03 AM |
|
Bountyleri iyiki saklamışım, bir kısım icodanda almıştım onda zarardayım birbirini dengeliyor işte..
icodan alanlar pişman icolara girmenin bi avantajı kalmadı artık illa girecekseniz bounty si olmayan icolara girmenizi tavsiye ederim
|
███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ █████████████████████████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ | IRELINE |
██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████
| Largest Fund worldwide for distributed application makers ███████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ███████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ wireline.io - facebook.com/wirelineio - @wirelineio |
██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████
| ●⚫⦁ ICO ⦁⚫● September 1 |
|
|
|
Werner
Member
Activity: 107
|
|
August 11, 2017, 11:13:15 AM |
|
icodan alanlar pişman icolara girmenin bi avantajı kalmadı artık illa girecekseniz bounty si olmayan icolara girmenizi tavsiye ederim Şimdilik iyi değerleniyor, pişman değilim. Sylon'un tamamen yüzde olarak fazla ödül dağıtmasıyla bir alakalı durum bu eğer Sylon böyle yapmasa tokenler bu kadar dump yemezdi.
|
|
|
|
Lydian
|
|
August 11, 2017, 08:22:58 PM |
|
son 24 saatte neredeyse ikiye katladi... böyle devam ederse, ico'dan alanlar zarardan cikacak gibi duruyor... ha imzadan plr alanlarda bu gidisle kaymakli kadayiflarini hazirlasinlar, yanina da bi dondurma... ohhhh miss:)
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
August 11, 2017, 08:47:20 PM |
|
son 24 saatte neredeyse ikiye katladi... böyle devam ederse, ico'dan alanlar zarardan cikacak gibi duruyor... ha imzadan plr alanlarda bu gidisle kaymakli kadayiflarini hazirlasinlar, yanina da bi dondurma... ohhhh miss:)
ICO'dan almıştım gerçi alma sebebim 1 2 yıl beklemekti kısa vadede ulaştığı fiyatı çok umursamadım ama sonunda Pillar'da hareketlilik görmek beni sevindirdi umarım dahada iyi yerlere gideriz.
|
|
|
|
btclife01
|
|
August 12, 2017, 02:37:05 AM Last edit: August 12, 2017, 03:45:48 AM by btclife01 |
|
Dünün ve Günün en hareketli Coinlerinden biri;
Şuan ki son durum;
Pillar (PLR) $0.098369 (86.77%) 0.00002711 BTC (76.05%) 0.00031300 ETH (77.67%)
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
August 12, 2017, 04:09:17 AM |
|
Dünün ve Günün en hareketli Coinlerinden biri;
Şuan ki son durum;
Pillar (PLR) $0.098369 (86.77%) 0.00002711 BTC (76.05%) 0.00031300 ETH (77.67%)
TAbii ki çok güzel oldu bu şekilde artması ama ne oldu da arttı anlamadım cidden
|
|
|
|
polat90 (OP)
|
|
August 12, 2017, 04:43:15 AM |
|
Ooo nihayet sıçrama yaptı ico fiyatının üstüne attı kendini )
|
|
|
|
exortis
|
|
August 12, 2017, 05:06:30 AM |
|
Alici yok 300 adet aliyor adam soyle 45k olup adam gibi alan olsa satacagim bende ama bittrexe falan girermi acaba diyede dusunmuyor degilim.
|
|
|
|
orco#2
|
|
August 12, 2017, 05:31:18 AM |
|
Alici yok 300 adet aliyor adam soyle 45k olup adam gibi alan olsa satacagim bende ama bittrexe falan girermi acaba diyede dusunmuyor degilim.
çok sağlam yükseliş yaptı bi düzeltme yapacağını düşünüyorum şu an elimdekilerin hepsini sattım, bi düzeltme yerse alttan tekrar toplarım
|
|
|
|
exortis
|
|
August 12, 2017, 05:40:55 AM |
|
Olmasi gereken yerin altinda su an icoya girmistim anca toparladi ama duzgun bir kar yok su an.Daha da yukselmesi gerekiyor su deltaya niye girdiler anlamadim o kadar para yoplamissin ver bi 30bin $ gir bittrexe olmaz mi yani
|
|
|
|
gogo1903
|
|
August 12, 2017, 06:46:36 AM |
|
delta da olmasi kotu bende alacaktim bugun biraz ugrasmak istemedim hesap acmak ile. projeye baktim ama pek kafama yatmadi benim. siteleri de cok amator duruyor acikcasi.
|
|
|
|
marpaci
|
|
August 12, 2017, 02:33:56 PM |
|
delta da olmasi kotu bende alacaktim bugun biraz ugrasmak istemedim hesap acmak ile. projeye baktim ama pek kafama yatmadi benim. siteleri de cok amator duruyor acikcasi.
Delta'da hesap açmıyorsunuz ki? İlk başta bana da çok tuhaf gelmişti. Ama çabuk alışılıyor. Hatta ben de foruma sormuştum işlem yapmadan önce, bir sakatlık olmasın diye. Ethervallet hesabınızı tanıtıyorsunuz, oradaki ether ve diğer coinleri buraya aktarıp işlem yapıyorsunuz.
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
August 12, 2017, 03:40:57 PM |
|
Delta'da hesap açmıyorsunuz ki? İlk başta bana da çok tuhaf gelmişti. Ama çabuk alışılıyor. Hatta ben de foruma sormuştum işlem yapmadan önce, bir sakatlık olmasın diye. Ethervallet hesabınızı tanıtıyorsunuz, oradaki ether ve diğer coinleri buraya aktarıp işlem yapıyorsunuz. Etherdelta gibi siteler trade`in gelecegi olacaklar. Bence alismanizda fayda var merkezsiz borsalara. Youtube`da bir dolu video var ayrica cok basit yani.
|
|
|
|
|