jeks
|
 |
July 12, 2017, 12:33:53 AM |
|
Şu sıkıntılı günler geçse iyiydi
|
|
|
|
tayfundeniz (OP)
|
 |
July 12, 2017, 02:33:59 AM |
|
Sadece bekle. Uygun anı kolla.Dünkü seviyeden daha aşağı düştü Btc bazı altcoinler gevşemedi fiyatta.Düşenler alınabilir.Daha düşermi bilmiyorum.Şu an bazıları düşmüyor direniyor.Beklemedeyiz.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1028
|
 |
July 12, 2017, 02:58:38 AM |
|
Hergun ortalama çoğu altcoin yuzde 10 un uzerinde dusuyor.. Umarim toparlanir diyecegim de bu furya yaz sonuna kadar devam edecek gibi.. 1 Agustos da tuzu biberi oldu.. icolardan milletin eline yuksek fiyattan verdiler mis gibi. 300 350 dolarlardan ether alanlara gecmis olsun. Bana tum bunlar ico oncesi cok guzel ayarlanmis gozuktu..
|
|
|
|
M.Terzi
|
 |
July 12, 2017, 05:12:12 AM |
|
Bu aralar tam yatırım zamanı. En diplerdeyiz bir çok coinde. 6 aylık bir süreçte güzel karlar bırakacaktır diye düşünüyorum. 1 ağustosa kadar ufaktan ufaktan alınıp unutulmalı, sonrasında piyasa durgunlaşıp kendini toplayacaktır. Sonrası artıya geçeceğimizi düşünüyorum. Strateji al-unut. Saygılar.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
 |
July 12, 2017, 05:19:33 AM |
|
Bu aralar tam yatırım zamanı. En diplerdeyiz bir çok coinde. 6 aylık bir süreçte güzel karlar bırakacaktır diye düşünüyorum. 1 ağustosa kadar ufaktan ufaktan alınıp unutulmalı, sonrasında piyasa durgunlaşıp kendini toplayacaktır. Sonrası artıya geçeceğimizi düşünüyorum. Strateji al-unut. Saygılar.
Twitter'de birisi Doge'yi tavsiye üzerine 160 Satoshiden almış ve kanser annesine bir umut olduğunu söylemişti. Böyle insanlar için konuşuyorum bizim gibi kardan zarar etmiş/zarar etmemişler için değil. Bu piyasada inişler, çıkışlar her zaman vardı ve her zaman olacaktır. Eğer elinizdeki coin sayısı aynıysa bir şey kaybetmemişsinizdir. Panik yapılmamalı, üzgünüm ama birilerinin kazanması için birilerinin ocakları söndü.
|
|
|
|
truncus
|
 |
July 12, 2017, 07:33:48 AM |
|
diptemiyiz yoksa dahada düşermiyiz onu bilemeyiz. bitcoin bölünürse eğer dahada düşecektir. ama uzun vadede tekrar yükseleceğinden şüphem yok
|
|
|
|
Leonbtc
|
 |
July 12, 2017, 07:42:02 AM |
|
diptemiyiz yoksa dahada düşermiyiz onu bilemeyiz. bitcoin bölünürse eğer dahada düşecektir. ama uzun vadede tekrar yükseleceğinden şüphem yok Bitcoinin hard fork olmayacagi kesinlesmedimi?
|
|
|
|
tayfundeniz (OP)
|
 |
July 12, 2017, 08:39:02 AM |
|
2 gündür dolar-btc al-sat yapıyorum.Şu an alt coinlere giriş için erken olduğunu düşünüyorum.BTC yükseldiğinde alt coinler yükseliyor ufak bir düşmesinde panikle alt coinler daha çok düşüyor.Yine karar sizin.Dip gördüğünüz ve daha düşmez dediğiniz alt coinleri kademeli almak doğru bir karardır.Sona kalan dona kalır diye bir söz var.Bunu da unutmayın.Bende araştırıyorum dib gördüğüm olursa ufak ufak hazırlık yapmaya.
|
|
|
|
tayfundeniz (OP)
|
 |
July 12, 2017, 08:41:28 AM |
|
Polo da olup ICO fiyatına düşen alt coinler var mı bildiğiniz.Bilen arkadaşlar yazarsa yararlı olur.
|
|
|
|
tayfundeniz (OP)
|
 |
July 12, 2017, 09:01:43 AM |
|
Birde şöyle soru soralım.1 Ağustos'da dolar mı, Btc mi, altcoin mi tercih edilmeli. BTC ikiye bölündüğünde alt coinlerin yüzde 50'ye kadar düşme ihtimali var mı. BTC öksürse altcoinler kalp krizi geçiriyor. En sağlıklı karar ne olmalı. Duyumlar, ünlü traderlerin yol haritası nedir. Elimzde kalan üç beş sermayeyi de böyle bir süreçte eritmeyi kimse istemez. Birbirimizi uyararak yardımcı olalım. Gününüz güzel geçsin arkadaşlar.
|
|
|
|
Underworld244
|
 |
July 12, 2017, 09:15:41 AM |
|
Birde şöyle soru soralım.1 Ağustos'da dolar mı, Btc mi, altcoin mi tercih edilmeli. BTC ikiye bölündüğünde alt coinlerin yüzde 50'ye kadar düşme ihtimali var mı. BTC öksürse altcoinler kalp krizi geçiriyor. En sağlıklı karar ne olmalı. Duyumlar, ünlü traderlerin yol haritası nedir. Elimzde kalan üç beş sermayeyi de böyle bir süreçte eritmeyi kimse istemez. Birbirimizi uyararak yardımcı olalım. Gününüz güzel geçsin arkadaşlar.
Gün içinde piyasaya etki eden yerlerden biri https://bitcointalk.org/index.php?board=57.0 herhangi bir olum- yada olumsuz konu açlısı cok etki yapıyor daha dün elinizdekileri satmayın diye konu açılmıstı bugun coinler yeşillenmiş.
|
|
|
|
SanalPara
|
 |
July 12, 2017, 09:18:03 AM |
|
Bu süreçte herkesin stratejisi farklı sanırım. Valla beyler ben bir miktar Koinime TL attım bir miktarda Btcturk'te TL var. Şuan beklemedeyim. Eğer Bitcoin fiyatı aşırı derecede düşerse alım için fırsat kolluyorum. Bakalım iyi mi yaptım kötü mü yaptım. Bekleyip göreceğiz. 🙏
|
|
|
|
tayfundeniz (OP)
|
 |
July 12, 2017, 09:19:31 AM |
|
2315 olmuş BTC yeşillenmesi normal.Ama dikkatimi çeken 2185'e düştüğünde fazla etkilenmedi altcoinler düşüş fazla olmadı.Bu da senin belirttiğin gibi o konu ile alakalı olabilir.Elinde bulunduranlar satmadığında alım isteği geldiğinde yukarı zorlayacaktır fiyatları.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
 |
July 12, 2017, 09:36:09 AM |
|
şu an artan dişe dokunur pek bir şey yok sadece dünkü dip fiyatların biraz üstünde olması + gösteriyor. Bu piyasa uzun süre yatay seyretmeyi pek sevmez ya yine bir dip ya da yükseliş bekliyor bizi zannımca. benim görüşüm UP UP UP  ASLA ytd
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
Underworld244
|
 |
July 12, 2017, 09:41:56 AM |
|
şu an artan dişe dokunur pek bir şey yok sadece dünkü dip fiyatların biraz üstünde olması + gösteriyor. Bu piyasa uzun süre yatay seyretmeyi pek sevmez ya yine bir dip ya da yükseliş bekliyor bizi zannımca. benim görüşüm UP UP UP  ASLA ytd 1 agustostan önce yükseliş olmaz bu hafta cıkıp cıkacagı yer 2400 cumadan sonra sert düşüş başlar gibi ytd
|
|
|
|
Leonbtc
|
 |
July 12, 2017, 09:44:49 AM |
|
Ben 1 agustostan once yukselecegini okudum birkac yerde ve onceki tahminleri saglam olan kisiler.
|
|
|
|
tayfundeniz (OP)
|
 |
July 12, 2017, 09:49:24 AM |
|
şu an artan dişe dokunur pek bir şey yok sadece dünkü dip fiyatların biraz üstünde olması + gösteriyor. Bu piyasa uzun süre yatay seyretmeyi pek sevmez ya yine bir dip ya da yükseliş bekliyor bizi zannımca. benim görüşüm UP UP UP  ASLA ytd 1 agustostan önce yükseliş olmaz bu hafta cıkıp cıkacagı yer 2400 cumadan sonra sert düşüş başlar gibi ytd aynen çıkış için hiç bir belirti yok.Altcoinlerin hacimleri hala çok düşük.BTC inip çıkıyor.Bu fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum bende.2350 sat-2250 al yapıyorum.Ufak miktar margın'de sat yapıyorum.Öyle toparlıyoruz gidişatı.1 Ağustosa kadar BTC'ye para girişi olmaz.Şu an güven ortamı yok.Ufak yatırımcı girebilir ama para babaları ve büyük şirketler bu belirsizlikte girmez.O yüzden gelen fırsatları değerlendirmek lazım.İnişte ve çıkışta BTC al-sat'ları değerlendirmek lazım.
|
|
|
|
Stavri
|
 |
July 12, 2017, 09:52:33 AM |
|
Aynen herkesin stratejisi farklı. Ben sepetimde yuzde oynamalar yapıyorum. Sepetim uzun vadeli ve coinlerin hepsi uzun vadede güvendiklerim. Az düşeni satıp çok düşeni alıyorum sonra bu sefer aldıgım coin stabile geçince başka çok düşene geçiyorum. Bir şekilde döndürüyorum coinleri 
|
i'm addicted to your light
|
|
|
NYGMA_35
|
 |
July 12, 2017, 10:13:30 AM |
|
Piyasada durgunluk var. Hep durgun kalmayacak tabi eylül, ekim gibi yine hareketlenir piyasa btc, ether roket gibi fırlayacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
Underworld244
|
 |
July 12, 2017, 10:29:47 AM |
|
Hafta sonuna yakın tatil nedeniyle sıcak para girişi olmayacak birde panik satıs yapılırsa güzel bir düşüş bekliyorum marginden sell yaptım bekliyorum bakalım. ytd
|
|
|
|
|