Bitcoin Forum
August 29, 2025, 05:46:00 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 29.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 »
  Print  
Author Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ?  (Read 63101 times)
hidrocop
Sr. Member

Activity: 630
Merit: 267

View Profile
July 12, 2017, 10:44:04 AM

Hafta sonuna yakın tatil nedeniyle sıcak para girişi olmayacak birde panik satıs yapılırsa güzel bir düşüş bekliyorum marginden sell yaptım bekliyorum bakalım. ytd
bunu hemen hemen herkes çözmüş durumda artık cuma günü düşüşleri standar hale geldi
terste bırakırlarsa hiç şaşırmam çok fazla margin sell yapan oluşmaya başladı
dikkat etmekde fayda var
tayfundeniz (OP)
Sr. Member

Activity: 826
Merit: 296

View Profile
July 12, 2017, 04:46:20 PM

İlginç şeyler oluyor arkadaşlar.Takip ediyorsunuzdur heralde.
BTC 2378'e yükseldi altcoinler yerinde sayıyor.Birkaç tanesi hariç.
Bu fiyatıda çıkış görenler satıp çıkıyor daha çok düşmesinden korktukları için.
Altcoin şu an kimse almadığı için fiyatta arttmıyor.
Genel piyasa psikoloji ile hareket etmeli kaybetmemek için.
Şu anda girmek risk.Biraz daha beklemek da fayda var.
Karar yine sizin.
wolwoo
Legendary
*

Activity: 2128
Merit: 1148

View Profile
July 12, 2017, 06:11:55 PM

İlginç şeyler oluyor arkadaşlar.Takip ediyorsunuzdur heralde.
BTC 2378'e yükseldi altcoinler yerinde sayıyor.Birkaç tanesi hariç.
Bu fiyatıda çıkış görenler satıp çıkıyor daha çok düşmesinden korktukları için.
Altcoin şu an kimse almadığı için fiyatta arttmıyor.
Genel piyasa psikoloji ile hareket etmeli kaybetmemek için.
Şu anda girmek risk.Biraz daha beklemek da fayda var.
Karar yine sizin.

Walla ben hiç çıkmadım zaten  Cheesy Balinaların da çıktığını zannetmiyorum sağ cepten sol cebe indra gandi. O kadar malı küçük yatırımcıya kitlemelerine imkan yok! Bekle derken neyi beklediğiniz de önemli; malın artmasını,piyasanın düzelmesini beklemekse dediğiniz onu alıp beklemek daha mantıklı yok daha düşecek diye bekleniyorsa bu sefer yine "daha düşer" diye yine beklersiniz. Bir yerden risk alıp girmek fiyat görece makulken en mantıklısı! ytd

"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
DarkXen
Sr. Member

Activity: 616
Merit: 261

View Profile
July 12, 2017, 06:19:46 PM

şu anda kılımı kıpırdatmıyorum. Alamıyorum daha da düşer diye satamıyorum daha da çıkar dip burası diye.  Dün satıp daha alttan almayı düşündüm son anda vazgeçtim herhalde iyi yapmışım ama yarın durum ne olur belli değil Sad 
wolwoo
Legendary
*

View Profile
July 12, 2017, 06:23:23 PM

şu anda kılımı kıpırdatmıyorum. Alamıyorum daha da düşer diye satamıyorum daha da çıkar dip burası diye.  Dün satıp daha alttan almayı düşündüm son anda vazgeçtim herhalde iyi yapmışım ama yarın durum ne olur belli değil Sad 

Param olsa son kuruşuna kadar mala girerim, bekleyeceksem ümitle beklerim. Alan kazanır satan zarar eder diye bir laf var eskilerin... ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

tayfundeniz (OP)
Sr. Member

View Profile
July 12, 2017, 06:26:03 PM

alış ve satışlarıma bakıyorum bu saatlerde BTC yükselmiş satmışım.Gece 12'den sonra BTC düşmüş almışım.Çinliler piyasaya girdiğinde BTC'yi düşürüyorlar.Genel gidişat böyle gözüküyor.Tabi tersi de olabilir.Bu piyasada herşey olabilir.Herşeye hazırlıklı olmak lazım.Alım için herkes kendi hesabını kendi yapar.En uygun anda en dib fiyattan almak.Yada riske girmek istemiyorum diyen varsa azar azar her gün dib fiyattan toplar.1 Ağustosa kadar yayabilir alışlarını.2 gün sonra öyle bir fiyat gelir ki ah keşke elimde btc olsaydı dememek için dikkatli olmak lazım.YTD
yavuzgurkan
Newbie
*

Activity: 74
Merit: 0

View Profile
July 13, 2017, 01:21:41 AM

alış ve satışlarıma bakıyorum bu saatlerde BTC yükselmiş satmışım.Gece 12'den sonra BTC düşmüş almışım.Çinliler piyasaya girdiğinde BTC'yi düşürüyorlar.Genel gidişat böyle gözüküyor.Tabi tersi de olabilir.Bu piyasada herşey olabilir.Herşeye hazırlıklı olmak lazım.Alım için herkes kendi hesabını kendi yapar.En uygun anda en dib fiyattan almak.Yada riske girmek istemiyorum diyen varsa azar azar her gün dib fiyattan toplar.1 Ağustosa kadar yayabilir alışlarını.2 gün sonra öyle bir fiyat gelir ki ah keşke elimde btc olsaydı dememek için dikkatli olmak lazım.YTD

hocam 1 ağustosta ne olacak piyasayı pek takip edemedimde
gokayc
Sr. Member

Activity: 406
Merit: 263

View Profile
July 13, 2017, 12:42:37 PM

hocam 1 ağustosta ne olacak piyasayı pek takip edemedimde

Bitcoin hardfork olayından bahsediliyor. Bitcoin segwit konusu. Forumda bir çok yerde konusu geçiyor 1 Ağustos mevzusu. Aşağıda bir iki konunun linkini verdim ordan bakabilirsin. Ayrıca ingilizcen varsa ingilizce konulara da bakarsın daha ayrıntılı bilgiler var.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1834288.0

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2009338.0

▄▄█████████▄▄                         ▄█▄                ▀██████▄                   ▄██████▀
        ▄█████████████████▄▄                    ▄███▄                 ▀██████▄               ▄██████▀
         ▀███████████████████▄                 ▄█████▄                  ▀██████             ██████▀
           █▀▀       ▀▀████████▄              ▄███████▄                   ██████▄         ▄██████
  ▄█▄                    ▀██████▄            ▄█████████▄                   ▀██████▄     ▄██████▀
 ▄████▄                    ▀█████▄          ▄███████████▄                    ███████▄ ▄███████
▄█████▀                     ▀█████▄        ▄██████▀██████▄                     █████▀▀▀█████▀
██████                       ██████       ▄██████   ██████▄                     ▀█▀     ▀█▀
██████                       ██████      ▄██████     ██████▄                     █       █
██████                       ██████     ▄██████       ██████▄                   ▄█▄     ▄█▄
▀██████▄                    ▄█████▀    ▄██████         ██████▄                ▄█████▄▄▄█████▄
 ▀██████▄                  ▄█████▀    ▄██████                                ███████▀ ▀███████
  ▀██████▄               ▄██████▀    ▄██████                               ▄██████▀     ▀██████▄
   ▀████████▄▄       ▄▄████████▀    ▄██████                               ▄██████         ██████▄
     ▀███████████████████████▀     ▄██████                 ██████▄      ▄██████▀           ▀██████▄
       ▀▀█████████████████▀▀      ▄██████                   ██████▄   ▄██████▀               ▀██████▄
           ▀▀█████████▀▀         ▄██████                     ██████▄▄██████▀                   ▀██████▄
  O HOLD YOUR
OWN KEYS!
  O   O [SUCCESS   
RAISE
US$18mil+]
ForeverFener
Sr. Member

Activity: 546
Merit: 250

View Profile
July 13, 2017, 01:10:09 PM

Son kurşunlarımıda dün sıktım bakalım uzun vadeli olarak girdim aklımdaki vade süresi 1-2 yıl yani zamanım olacak beklemek için bu sürede zararlı çıkacağımı düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez.Piyasalar bu haldeyken kısa vadeli yatırımı riskli görüyorum
Kripto Fadil
Newbie
*

Activity: 6
Merit: 0

View Profile
July 13, 2017, 01:15:49 PM

Bence büyük düşüş yolda şu an herkez parasını piyasadan çekiyo ben de çıktım dolarda bekliyorum bakalım tabi top yuvarlak her şey mümkün belli de olmaz iyi kazançlar herkese!

Özellikle bu segwit vs. durumları insanların güvenini sarstı, bitcoindeki kötü hareketler altcoinleri de etkiliyor bence Ether de şu an iyi bi yatırım değil. Tabii bunlar tavsiye değil görüş amaçlıdır. Piyasalarda her an her şey olabilir, uzun vade tutmak için bir miktar bekletilebilir bakın ben iki sene önce LTC'den büyük zararlar edip çıktım şimdi çıkmasaydım köşeydim.
aliyagiz207
Full Member

Activity: 266
Merit: 242

View Profile
July 13, 2017, 04:15:59 PM

Ether de şu an iyi bi yatırım değil demiş bir ustdeki arkadaş ama bence şu an tam ether alma zamanı
gayet güzel seviyelere geldi ve tutundu,etherın uzun surede 500$ olacagı kaçınızmaz bir gerçek bu yıl olurmu bılmem ama seneye muhakkak 500 e bi tıklatır
wolwoo
Legendary
*

View Profile
July 13, 2017, 05:57:47 PM

Piyasa aşağı hareket ediyor dip noktasını bulduğuma dalarım  Grin Grin Grin ytd

Leonbtc
Full Member

Activity: 266
Merit: 190

View Profile
July 13, 2017, 06:39:55 PM

Sorun suki dip nerde? Bueadanda asagi gitmesini beklemek iyimserlik olur..

wolwoo
Legendary
*

View Profile
July 13, 2017, 06:44:37 PM

Sorun suki dip nerde? Bueadanda asagi gitmesini beklemek iyimserlik olur..

walla bişey bulamadım yine bat aldım ufak bir xem(nem) alışverişi sonrası Cheesy ama sayı baya bir arttı influx'tan sonra

tayfundeniz (OP)
Sr. Member

View Profile
July 13, 2017, 11:01:11 PM

Sermayeyi güvendiğim coinlerden sepet yapmaya başladım.Çıkanı satıp düşen coini alıp sepette çevireceğim.Btc 2300 seviyelerinde direniyor.Ne yapacağı belli olmaz.Pozisyonumuzu alıp güvendiğim coinlerle yola devam.Fiyattan ziyade miktarı arttırmaya odaklandım.Satmadıktan sonra zarar etmeyiz.Herkese bol kazançlarBol sabırlar
ballot
Hero Member

Activity: 969
Merit: 1000

View Profile
July 13, 2017, 11:10:03 PM

Ben de bu saatten sonra sadece uzun vadede kar getireceğine inandığım coinlere yatırım yaptım.Elimde bir miktar bitcoin bıraktım icolara girmek için ve saklamak için.Durumu göreceğiz ortalık çok sisli şu aralar.
wolwoo
Legendary
*

View Profile
July 14, 2017, 01:04:59 AM

Ben de sepet yaptım bozdum girdim birine yine tam da belimi doğrultmuştum..Eğer ağustos gibi btc sağlam artacak ve altcoinler de sağlam düşecekse şu 15 günde baya bir atraksiyon olur sanırım, sonrasına bakarız artık. ytd

arlington
Sr. Member

Activity: 476
Merit: 250

View Profile
July 14, 2017, 01:39:46 AM

Şimdilik günlük al-sat devam ediyorum ama çok zor durumda bırakıyor piyasa. Bir süre daha direneceğim ama böyle devam ederse uzun vadeye geçeceğiz mecbur.
jeks
Hero Member

Activity: 698
Merit: 506

View Profile
July 14, 2017, 02:02:54 AM
Last edit: July 14, 2017, 07:19:39 PM by jeks

Tünelin ucu Mahmut Hocanın odasına çıkmasa bari Cheesy Şaka bir yana 1 Ağustos coin dünyası için yepyeni bir başlangıç olur umarım. zira bu aralar borsalara bakmak bile içimden gelmiyor stres yapmaya başladı.
CanErik
Hero Member

Activity: 756
Merit: 541

View Profile
July 14, 2017, 06:51:10 AM

Merhaba;

Bu başılığı gördükçe bir Ali Sunal soğuk espirisini değiştirip tekrarlıyorum şu aralar. "Bu piyasa benim hoşuma gider" Sanrım sinirlerimin bozuldu biraz. Panik satışı yapmayacağım diye diye 3 haftada çok ciddi miktarda eridim. Şimid de dip neresidir kestimreye çalışıyorum ama pek denk gelecek gibi değil. Nisan, Mayıs başındaki rakamları tekrar göreceğiz sanırım.

İyi dileklerimle
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 »
  Print  

Jump to: