Bitcoin Forum
December 16, 2017, 09:24:52 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: CGMiner keeps using my iGPU  (Read 339 times)
Belial88
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
May 09, 2013, 02:21:12 PM
 #1

Hi, I'm a newb to cgminer... there's lots of things that seem rather confusing, like the setx_gpu_alloc_percent 100 thing (when do I do that? i just type that in command and i know it saves... somewhere. and the object one), how my custom fan profile I set in AB is overridden by cgminer's fan profile, and if I'm supposed to copy amd sdk files somewhere?

Anyways... my real question relates to my situation. My rig:
  • i7-3770k 5ghz@1.5v
  • Z77X-UD5H
  • 4x2GB PSC RAM 2200mhz CL8 1.75v
  • Rosewill Capstone 550m
  • Sapphire Dual-X 7950 Boost 3L 1050mhz/1650memory/1.168v
  • Dual monitor

So what I do, is I plug both my monitors to my igpu, and then mine away, because when you have a monitor plugged into the GPU when it's mining, it comes to a screeching halt and you cant do anything, unlike if you use a gpu or cpu stress test program...

I can get GUIminer to work, but I can't get CGminer to work. Every time I start it up, it apparently seems to go off my iGPU. I don't know how to tell it to use my 7950 instead. One thing I did, was plug into the gpu with one monitor, disable my HD4000 display driver - I started up cgminer, and it worked fine, and I restarted my igpu driver. But I would rather not do all that cable switching.

It clearly seems to detect the GPU, it shows the clockrates and volts and such of the GPU, not the igpu.

Thanks.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!