Bitcoin Forum
October 18, 2017, 10:40:26 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: yac mining doesnt work (1 ltc reward)  (Read 574 times)
horus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
May 09, 2013, 06:44:25 PM
 #1

hi,

i am trying to mine yac on my xeon e5-1620.
according to the console it is hashing with approx 90kh/s
the problem is that i didnt find find a block even after 5h.
my 3 other pcs using the same config found nothing either.

i tried the following:

yacoin-qt.exe -server -gen -addnode=82.211.30.212 -addnode=76.115.8.101 -addnode=192.168.1.237*<myip* -addnode=54.217.249.235 -addnode=54.217.249.230 -addnode=54.217.249.229 -addnode=54.217.249.139 -addnode=54.217.249.230

for the bat
conf file:

addnode=82.211.30.212
rpcuser=blahblah
rpcpassword=blahblah
rpcallowip=127.0.0.1

rpcport=8108
port=7688
daemon=1
server=1
gen=1

i am giving a reward for the first one to help me get it hashing of 1 ltc, unfortunately i can sent it on sunday at the earliest
Transactions must be included in a block to be properly completed. When you send a transaction, it is broadcast to miners. Miners can then optionally include it in their next blocks. Miners will be more inclined to include your transaction if it has a transaction fee.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508366426
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508366426

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508366426
Reply with quote  #2

1508366426
Report to moderator
Kruncha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


Winter is coming...


View Profile
May 09, 2013, 06:51:31 PM
 #2

Your missing the processor count '-genproclimit=1' - comes after -gen.

Change the '1' to however many cores you wish to use.

It should look like this - 'yacoin-qt.exe -gen -genproclimit=1' then your addnodes.

K.
horus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
May 09, 2013, 07:51:25 PM
 #3

thanks for your answer.
maybe it is because i only get 8 connections.
i forwarded the ports but it didnt get any better yet
Kruncha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


Winter is coming...


View Profile
May 09, 2013, 07:53:44 PM
 #4

thanks for your answer.
maybe it is because i only get 8 connections.
i forwarded the ports but it didnt get any better yet

Yeah, I've forwarded ports, allowed it in my firewall, and still just 8 connections - I have mined two blocks though, so it still works.

K.
bebopbob
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18



View Profile
May 09, 2013, 08:03:09 PM
 #5

Since we're mining with the default client is the conf file even necessary?

Cryptsy Trade Key: 31ce09b004047494551e66289f69a44cd8a3ef4c
chedigital
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 141

WOW SUCH COIN


View Profile
May 09, 2013, 08:10:09 PM
 #6

In 7 hours or so, my ubuntu i5 found one block, Windows still nada. 

GPG Key ID: 80307E1A
AltCoinEscrow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
May 09, 2013, 08:13:38 PM
 #7

why you need a config file???

you mine with the official wallet, not necesary
Kruncha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


Winter is coming...


View Profile
May 09, 2013, 08:15:36 PM
 #8

Since we're mining with the default client is the conf file even necessary?

It's not needed when mining with the client, just when using minerd.

K.
Kruncha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


Winter is coming...


View Profile
May 09, 2013, 08:28:59 PM
 #9

maybe it is because i only get 8 connections.

You can add 'maxconnections=xx' to the config file, changing 'xx' to the max number of connections you want.

K.
horus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
May 09, 2013, 08:31:25 PM
 #10


i will run two machines until tomorrow morning.
maybe i've just been unlucky.. anyway thanks for your contributions lets see tomorrow how well everything went
NaHoW
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
May 09, 2013, 08:31:59 PM
 #11

Does this coin mine easy? Any thoughts on the future value?
Gaukler
Member
**
Offline Offline

Activity: 93


View Profile
May 09, 2013, 08:43:26 PM
 #12

does anyone know how to compile the minderd for scrypt-jane ?

Still 4,6 Coins at GOX.....
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!