Bitcoin Forum
September 23, 2018, 05:49:28 AM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: APW5 PSU by Antminer  (Read 352 times)
btcromania
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 07, 2017, 10:32:03 AM
 #1

Hello all, i need some suggestions:

I have an APW5 psu. I've bought it as a powers supply for 2 R4.

Now, one of my R4 is on the way to be repaired and i have an S9 more.

My voltage is 220v, so the maximum powers of this PSU results 2600W.

The question is: can i plug on this PSU a R4 and a S9?

Thanks all
1537681768
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537681768

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537681768
Reply with quote  #2

1537681768
Report to moderator
1537681768
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537681768

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537681768
Reply with quote  #2

1537681768
Report to moderator
1537681768
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537681768

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537681768
Reply with quote  #2

1537681768
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537681768
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537681768

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537681768
Reply with quote  #2

1537681768
Report to moderator
1537681768
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537681768

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537681768
Reply with quote  #2

1537681768
Report to moderator
1537681768
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537681768

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537681768
Reply with quote  #2

1537681768
Report to moderator
cryptomozzies
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 08, 2017, 05:45:47 AM
 #2

I think it should work, but I'm not 100% sure on this, since the total watt usage you have is probably around 2100W and the PSU does 2600W at 230V. From what I've noticed these asic miners require a PSU that has at least 30%-40% more than the required watt capacity of the miner.

It definitely would not work with 2 S9s though  Wink
HagssFIN
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1172


Electrical engineer (B.E.). Mining since 2014.


View Profile WWW
July 08, 2017, 01:10:30 PM
 #3

The "more capacity than needed" principle is not the case with server grade psu's.
This APW5 can take the rated max. capacity.

I suggest you have a dedicated 230V 16A circuit for it, so only 1x APW5 connected to that circuit.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!