Bitcoin Forum
October 24, 2017, 11:46:40 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Client hung  (Read 392 times)
MrBea
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 171


View Profile
May 10, 2013, 01:12:06 PM
 #1

My Bitcoin-Qt client won't sync.  Working on OSX 10.8.3
It's stuck on block number 235134 for about a day now.

What's up? 

What to do?
1508845600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508845600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508845600
Reply with quote  #2

1508845600
Report to moderator
1508845600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508845600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508845600
Reply with quote  #2

1508845600
Report to moderator
1508845600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508845600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508845600
Reply with quote  #2

1508845600
Report to moderator
Bitcoin mining is now a specialized and very risky industry, just like gold mining. Amateur miners are unlikely to make much money, and may even lose money. Bitcoin is much more than just mining, though!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508845600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508845600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508845600
Reply with quote  #2

1508845600
Report to moderator
1508845600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508845600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508845600
Reply with quote  #2

1508845600
Report to moderator
1508845600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508845600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508845600
Reply with quote  #2

1508845600
Report to moderator
Kruncha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


Winter is coming...


View Profile
May 10, 2013, 01:17:30 PM
 #2

I had that happen with a different client, I just turned it off and started it up again. I carried on from where it left of.

K.
MrBea
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 171


View Profile
May 10, 2013, 01:55:24 PM
 #3

I had that happen with a different client, I just turned it off and started it up again. I carried on from where it left of.

I shut it down.  Restarted.
No go.


I restarted computer. Launched Bitcoin-Qt
No go
DannyHamilton
Legendary
*
Online Online

Activity: 1946



View Profile
May 10, 2013, 03:29:28 PM
 #4

This user has created a duplicate thread, for additional information see here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=201009.0

Kruncha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


Winter is coming...


View Profile
May 10, 2013, 09:20:02 PM
 #5

This user has created a duplicate thread, for additional information see here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=201009.0

Hey Danny Smiley

You seem to be everywhere, all the time. Do you really have a TARDIS?

K.
DannyHamilton
Legendary
*
Online Online

Activity: 1946



View Profile
May 11, 2013, 03:24:32 AM
 #6

This user has created a duplicate thread, for additional information see here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=201009.0

Hey Danny Smiley

You seem to be everywhere, all the time. Do you really have a TARDIS?

K.

Everywhere, all the time?  Nah, but I keep an eye on incoming threads and offer help where I can.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!