mirallas (OP)
|
|
July 10, 2017, 08:50:38 PM Last edit: July 21, 2017, 11:00:36 AM by mirallas |
|
SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN BLOCKCHAİN GELİŞTİRME ŞİRKETİ, GİRİŞİM SERMAYESİ GRUBU VE AİLE OFİSİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİREREK MERKEZSİZ HEDGE FONU OLUŞTURARAK SPACEX SÖZLEŞMELERİ, HOSTİLLE TAKEOVER VE DİJİTAL VARLIKLARA YATIRIM YAPACAK Monkey Tokenlerin (MNY) yayınlanmasıyla birlikte, Monkey Capital sanayi devriminin son günlerinde olduğu gibi üreticilerin gözünden düşmüş ürünleri ucuz fiyattan alıp, agresif yatırım yapar ve onları kullanılacak hale getirerek uzay yolculuğu yapabilecek yeniliklere dönüştürür. MNY TOKEN
Başlangıç : 8 Ağustos 2017 TSİ 15:00 Bitiş: 9 Eylül 2017 TSİ 15:00 Kabul edilecek coinler: BTC, WAVES , XRP, LTC, ETH, COEVEL ____________________________________________
|
MNY TOKENKısaltma : MNY Arz: 1,000,000,000 Platform: Waves ID: 2aN5sxTbjtoZziX9iCAyanrtDhCfNcPyRqdpnEHNppdN
|
COEVAL Token ID: 7iuKMcC6TKnwipSMZFRTQNh5kwpEU2F8h8wB569qhekf (Sahte tokenlere karşı dikkatli olun) EKİBİMİZ Monkey Capital farklı endüstrilere ait seçkin yöneticileri içeren, bugüne kadarki diğer ICOlardan çok daha başarılı ve daha profesyonel uzmanları bir araya getiriyor. Monkey Capital şeffaf denetimlik çizelgesi, her bireyin tamamen bağımsız üçüncü parti denetim sürecine karşı sorumlu olduğunu belirtir. Ekibimiz, bir idari yönetim kurulu, bağımsız bir denetim yöneticisi, bir danışma komitesi olmak üzere 3 farklı koldan oluşur. YÖNETİM KURULU ÜYELERİ |
DANIEL M. HARRISON DANIEL M. HARRISON Singapur ve Hong Kong merkezli yatırım şirketi olan DMH&CO nun Genel Müdürü ve Ceo’su.
|
MARCELO GARCIA-CASIL Dijital Para ve Blockhain geliştirme şirketi olan DX Markets’ in kurucusu ve Ceo’su.
|
DARSHAN VYAS Columbus, Ohio merkezli Risk Sermayesi firması olan LOUD Capital'in kurucu ortağı ve genel müdürü.
| DANIŞMANLAR |
SETH SHAPIRO iki kez EMMY® ödülünü alan Seth Shapiro, dünya çapında tanınmış inovasyon, medya ve teknoloji konusunda lider bir danışman ve konuşmacıdır. Müşterileri arasında The Walt Disney Company, Comcast, DIRECTV, Intel, IPG, NBC, Showtime, RTL, SBS,Universal, Slamdance Studios, ve Goldman Sachs bulunmaktadır. Seth Shapiro, Televizyon akademisi patronu ve yürütme kurulunda yer alıyor.
|
GUILLAUME DUBRAY Dijital sağlık, Siber Güvenlik, Uygulama Dağtımı, Blockchain, Fintech’e güç- lü bir ilgi duyan VC. Guillaume PolytechEco- system Ventures’ın yönetim ortağıdır.ayrıca İsviçre’nin ilk Fintech kuluçka ve hızlandırıcı programı Fusion’un kurucu ortağıdır.
|
MARKUS GNIRCK Tyrb Capital'in kurucu ortağı ve yöneticisi. Markus, Fintech'in tutundurulması için önemli bir noktadadır, Asya Fintech'in 100 ortak yazarı arasındadır, Money 20/20’ nin danışma kurulu üyesidir ve Singapur Fintech Derneği Kurucu Komite Üyesidir. Gnirck Singapur Sosyal Bilimler Üniversite- sinde akademisyendir.
|
|
SRIRAM DURVASULA Hansya'nın Ceosu ve Loud Capital'in ortağıdır. Durvasula, önemli bir start-up yatırımcısıdır.
|
SIMON BARRY Günümüzde bir çok banka tarafından yatırım yapılan ham petrol sözleşmelerinin dijital ticareti için çalışan platformlardan birini yaratan girişimci ve geliştirici...
|
PEERCHEMIST Peerchemist, PeerAssets adlı dijital varlık protokolünü icat etti ve Peercoin projesi, dünyanın ilk dijital varlığının kanıtıdır.
| RESMİ BOUNTY KONUSUTwitter: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2009523Diğer Bounty Kampanyaları: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2010103MEDYA Monkey Capital Kurucuları; sürekli basında, hem ana akışta hem de Bitcoin haberlerinde yer almaktadır.
| THE HUFFINGTON POST "Bitcoin'in Milyar Dolarlık Babun'u: Başlangıç Token Teklifi (ICO) Büyük ilgi çekiyor." |
| THE COINTELEGRAPH Teknik Girişimci Mark Cuban geçtiğimiz günler- de Bitcoin'in kabarcıklarla kaşı karşıya olduğunu belirtti ancak DMH&Co Ceo'su ve Monkey Capital'in yönetici ortağı Daniel M.Harrison, ‘’Böyle bir şeyin Bitcoin ve Ethereum'un pazardaki hareketleri nedeniyle imkansız olduğunu ortaya koyuyor.’’ dedi. | DEAL STREET ASIA Merkezi Asya'da bulunan Harrison&Sons'a ait para basma şirketi DMH&CO, ingilterenin en eski paralarından birine yatırım yapmak için bir anlaşma imzaladı... Geçirmiş olduğumuz son 12 ayda DMH&CO Singapur'daki tek bir ofisine iki ek büro daha eklediği görüldü. | THE TELEGRAPH Maecenas, İsviçre risk sermayadarlarından Polytech'i 200.000 £'a yükseltti. Maecenas'ın kurucusu Marcelo Garcia Casil, ''Bu websitesinin mal sahiplerinin eserlerinin 49'uunu listeyeceğini, ardından bir açık arttırma sürecinde satılacağını, daha sonra bir pay karşılığında ticaret yapılması için serbest bırakılacağını'' söyledi. |
| CNN Panel konuğumuz Daniel Harrison, Bitcoin'in altından daha değerli olduğunu belirtti ve Antonopoulos'a Bitcoin'in banka- ların geleceğinde yer alacağını söyledi.
| FINANCIAL TIMES Daniel M. Harrison: Gazeteci yazar, Yayımcı, Genel yayın yönetmeni, FactoryBankingin mucidi, Seri girişimci, Bitcoin meraklısı, Blockhain teknolojisinin yaygınlaşması için çalışan birisi. Harrison Evi'nin doğrudan soyundan gelen, Harrison&Sons para basma işinin arkasındaki kan bağına sahip
| CAPITAL HK Geleneği ailenin girişimci ruhuyla en çok koruyan Daniel Mark Harrison'du. ''Daniel, para kazanmanın birçok yolu olduğunu düşünüyor. Ancak temel olarak sadece farklı insanların zenginleşmesine yardımcı olmakla toplumun istikrarına katkıda bulunduğunu'' söylüyor.
|
|
|
|
|
AMD FTW
Sr. Member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
July 10, 2017, 08:53:11 PM |
|
Ismini monkey businessten aliyor sanirim. Artik resmen dalga geciyor icocular. Scam olma ihtimali sirf isimden dolayi bile olabilir
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
July 10, 2017, 09:04:18 PM Last edit: July 27, 2017, 10:13:58 PM by mirallas |
|
Ismini monkey businessten aliyor sanirim. Artik resmen dalga geciyor icocular. Scam olma ihtimali sirf isimden dolayi bile olabilir
Yaklaşık 10 gündür Daniel ile konuşuyorum. Bana güven verdi. Slackte de hemen her soruya bizzat kendi vakit ayırıp cevap veriyor. Kendisi iyi bir yatırımcı, ekonomiye hakim birisi. Yabancı diliniz iyiyse whitepaper'ı inceleyebilirsiniz, en kısa zamanda Türkçesini buradan paylaşacağım. Sonrasında kafanızdaki soru işaretleri kalkacaktır.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
July 11, 2017, 01:41:40 AM |
|
Aslında proje bana güven verdi. Kurucularına ve portfoylerine baktım iç açıcı gibi duruyor.
|
|
|
|
polat90
|
|
July 11, 2017, 05:54:38 AM |
|
Projeyi benimde inceleme şansım oldu ekibin başındaki isim güven veriyor mirallas'ın da dediği gibi adam her soruya en detaylı şekilde üşenmeden sıkılmadan cevap veriyor.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
July 11, 2017, 09:46:29 AM |
|
Proje fena değil ama ne olur bilinmez ismine çok takılmamak lazım bir çok isim konusunda acayip icolar çıktı ama sonuçta yatırımı tamamladı.
|
|
|
|
exortis
|
|
July 11, 2017, 10:00:46 AM |
|
Ekip harika bende makale yazdım ico ile akalı ekip bidiğiniz yıldızlar topluluğu sırf bu yuzden bile güzel yatırım alırlar,ismi neden boyle onu anlamadım ama daha düzgün birşey bulunabilirdi açıkcası
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
July 11, 2017, 02:11:48 PM |
|
Ben anlamadim ekip fon mu toplayacak digerlerinden farkliyiz demisler sebebi nedir farkli olmalarinin arkadaslar.Ama ekip gercekten uzmanlardan olusuyor
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
July 11, 2017, 06:40:08 PM |
|
Ben anlamadim ekip fon mu toplayacak digerlerinden farkliyiz demisler sebebi nedir farkli olmalarinin arkadaslar.Ama ekip gercekten uzmanlardan olusuyor
Ekip yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi tam bir yıldızlar topluluğu ve sürekli medya önünde olan insanlar. CNN, TELEGRAPH, FINANCIAL TIMES bunlar küçük medya kuruluşları değil. Sırf bu yüzden bile çoğu ICO'dan daha çok güven veriyor. Daniel profesyonel bir yatırımcı, bundan 3-4 yıl önce bitcoin 300 dolarken 2017 için 2400 dolar tahmini yapmış ve gazetelere konu olmuştur. Ayrıca halihazırda fon yöneten birisi ve konuya vakıf olduğuna ben ikna oldum. Projeye gelecek olursak, kısacası merkezi olmayan hedge fonu oluşturacaklar. Ekonomiyle arası iyi olmayan arkadaşlar için hedge fonunu kısaca açıklamak gerekirse; Katılma paylarının yalnızca nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kurulmuş, SPK mevzuatında serbest yatırım fonu olarak geçen fonlara hedge fonu denilmektedir. Açık bir şekilde ifade etmek gerekirse, hedge fonları süper zenginlerin yatırım fonudur ve büyük kazançlar elde edilmesini sağlar. Bugün Amerika'da bir yatırımcı bu fonlara yatırım yapabilmek için minumum 5 milyon dolara sahip olması gerekmektedir. Ülkemiz için ise yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon liranız olduğu takdirde bu fonlara yatırım yapabiliyorsunuz. Yani işin özü normal şartlarda bizim bu fonlara yatırım yapmamızın imkanı yok ve bu fonların geçmişine baktığınızda çok büyük karlar elde edilmiştir. Ayrıca kendiniz de araştırırsanız ayrıntılı bir bilgiye sahip olmuş olursunuz. Ekip halihazırda proje başlamadan 5 milyon dolar bu projeye yatırmış ve biraz yol almış. Monkey.Capital ile toplanan fonlarla Elon Musk'ın kurmuş olduğu spacex gibi büyük şirketlere yatırım yapıp bu fonu yönetecekler. Yalnızca aerospace alanında da değil Whitepaper'ın sonlarına doğru geldiğinizde yatırım yapacakları sektörleri görebilirsiniz. Ayrıca projeyle ilgili bir sorunuz olduğundan bu başlık altından bana sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Tatmin olmadığınız noktalarda bizzat ekiple iletişime geçebilir ve yönetim kurulundan birisinden doğrudan cevap alabilirsiniz.
|
|
|
|
slmn
|
|
July 12, 2017, 12:12:52 AM |
|
Adamların belli bir bütçeyle başladıkları belli oluyor sosyal medya bountysinde bile btc olarak ödeme yapıyorlar ve verdikleri rakamlar gayet iyi.
|
|
|
|
gokayc
|
|
July 12, 2017, 06:36:56 AM |
|
Görebildiğim kadarı ile sadece 3 kişi var projede. 6 kişi de tavsiye veren var. Daha önce bu kadar küçük kadro görmemiştim, ya da bana denk gelmedi.
Tabi tecrubeli olup olmadıkları konusunda bir şey diyemem, araştırma yapmadım.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
July 12, 2017, 10:47:48 AM |
|
Pek olumlu düşünmüyorum ama burada yazan arkadaşlar ekibi çok övüyor. Hiçbirini tanımıyorum yada bilmiyorum ama ben pek ısınamadım projeye. Ismi gerçekten çok ofsayt.
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
July 15, 2017, 02:45:37 PM |
|
Ekip üyelerinden Seth, bugün yatırımcılara özel popüler bir radyo olan Goldseek kanalına davet edildi şuan canlı yayında. Medya açısından oldukça aktif bir ekibe sahipler. Ekranları seviyorlar diyebiliriz
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
July 18, 2017, 04:34:05 PM |
|
İsmi çok aramışlar mi merak ediyorum gerçi coin piyasası hayvan ismiyle dolu
|
|
|
|
temmuz
|
|
July 18, 2017, 04:46:49 PM |
|
bir ara buna benzer bir ico olmuştu sanırım maymunlu bişey ama hatırlayamadım.
|
|
|
|
ben_btctalk
|
|
July 18, 2017, 06:07:11 PM |
|
Pek olumlu düşünmüyorum ama burada yazan arkadaşlar ekibi çok övüyor. Hiçbirini tanımıyorum yada bilmiyorum ama ben pek ısınamadım projeye. Ismi gerçekten çok ofsayt.
bende ısınamadım bunlara. tanımıyorum ama. bişede demeyelim arkalarından. bi araştıralm görelim neymş kimmiş bu arkadaşlar. türkçe bölüme davet etsekte gelseler. tanıtsalar kendilerini. başlık açan arkadaş bi davet etsin derim ben. siz ne dersniz?
|
|
|
|
slmn
|
|
July 18, 2017, 06:22:18 PM |
|
bende ısınamadım bunlara. tanımıyorum ama. bişede demeyelim arkalarından. bi araştıralm görelim neymş kimmiş bu arkadaşlar. türkçe bölüme davet etsekte gelseler. tanıtsalar kendilerini. başlık açan arkadaş bi davet etsin derim ben. siz ne dersniz? Adamların işi gücü yok Türkçe bölümüne gelip seni ikna için mi uğraşacaklar hocam? Sorularınız varsa slack, telegram vs kullanarak sorarsınız adamlara. Hayır yani dediğiniz şekilde yapan bir ekip hiç bir icoda görmedim ben.
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
July 18, 2017, 08:53:59 PM |
|
bende ısınamadım bunlara. tanımıyorum ama. bişede demeyelim arkalarından. bi araştıralm görelim neymş kimmiş bu arkadaşlar. türkçe bölüme davet etsekte gelseler. tanıtsalar kendilerini. başlık açan arkadaş bi davet etsin derim ben. siz ne dersniz? Slmn'ın dediği gibi bunun için David ya da diğer ekip üyelerinin buraya gelmesine gerek yok. Sorunuz varsa sizi Slack grubumuza bekleriz. Davet adresi: https://mkinvites.herokuapp.comHer türlü sorunuza bizzat yöneticilerden yanıt alacağınıza sizi temin ederim. Projeyle ilgili bir sorununuz varsa bana da ulaşabilirsiniz, forum üzerinden ya da slack kanalından da ulaşabilirsiniz aynı nicki kullanıyorum. Yöneticilerden birini buraya davet edebilirim, böyle bi teklifi geri çevireceklerini de düşünmüyorum fakat bu sefer de adamların işi gücü yok mu Türkçe foruma gelmişler muhabbetinin döneceğine eminim Ayrıca, ekip şuanda büyük kurumsal firmaların talebi doğrultusunda ek fon topluyor ve bu yüzden toplam halka arz miktarında bir azalma söz konusu olacak. Ico nun tarihinin ertelenmesine de büyük firmalardan gelen bu talep neden olmuştur. Ico 8 ağustos ile 9 eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.
|
|
|
|
ben_btctalk
|
|
July 20, 2017, 04:39:11 PM |
|
saol mirallas araştırıyorum bu projeyi. Pek olumlu düşünmüyorum ama burada yazan arkadaşlar ekibi çok övüyor. Hiçbirini tanımıyorum yada bilmiyorum ama ben pek ısınamadım projeye. Ismi gerçekten çok ofsayt.
bende ısınamadım bunlara. tanımıyorum ama. bişede demeyelim arkalarından. bi araştıralm görelim neymş kimmiş bu arkadaşlar. türkçe bölüme davet etsekte gelseler. tanıtsalar kendilerini. başlık açan arkadaş bi davet etsin derim ben. siz ne dersniz? Adamların işi gücü yok Türkçe bölümüne gelip seni ikna için mi uğraşacaklar hocam? Sorularınız varsa slack, telegram vs kullanarak sorarsınız adamlara. Hayır yani dediğiniz şekilde yapan bir ekip hiç bir icoda görmedim ben. evet adamların işi bu. yatırmcıları ikna etmek. herbiri ayrı yerlerde ama yapınca sorun yok ben isteyincemi sorun var? istedimde ne fazla geldi ?
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
July 20, 2017, 05:32:36 PM Last edit: August 27, 2017, 12:04:42 PM by mirallas |
|
10.000 MNY Fiyatı 1 Coevel'dir arkadaşlar, monkey.capital den bakabilirsiniz. Ayrıca wavesdex te onay almış bir coindir. Bugüne kadar yapılan icolardan farklı bir ico bizi bekliyor, ikili ico dedikleri bir sistem oluşturmuşlar bununla ilgli ayrıntılı bilgiyi paylaşacağım. Whitepaper'ı önümüzdeki hafta çevirmiş olacağım, takip etmeye devam edin. Ayrıca bounty kampanyalarını takip etmek için aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz: Twitter kampanyası: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2009523.new#newBounty kampanyası: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2010103.0
|
|
|
|
|