Bitcoin Forum
September 15, 2025, 11:48:01 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 29.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN][ICO] Monkey Capital - Merkezi Olmayan Hedge Fonu (Güncellendi)  (Read 7343 times)
slmn
Sr. Member

Activity: 336
Merit: 259

View Profile
July 20, 2017, 05:45:11 PM

evet adamların işi bu. yatırmcıları ikna etmek. herbiri ayrı yerlerde ama yapınca sorun yok ben isteyincemi sorun var?
istedimde ne fazla geldi ?

Seni ikna etmek için adamlar iletişim kanalları açmışlar işte bende orada sorularını sor ikna ol diyorum, hayır senin istediğin tarzda buraya gelip ikna eden bir ico ekibi göster ben özür dileyeyim senden, ayrıca gerginliğe gerek yok, relax.
polat90
Sr. Member

Activity: 546
Merit: 280

View Profile WWW
July 21, 2017, 08:08:51 AM

https://coinmarketcap.com/assets/coeval/
slmn
Sr. Member

Activity: 336

View Profile
July 22, 2017, 01:33:18 AM

Coeval haricinde bir de mny token çıkacak anlaşılan. Bu ikisi arasındaki bağı tam anlayamadım nasıl yürütülecek? İkisinin fiyat artışı düşüşü paralellik mi göstererek gidecek acaba? Bu tarz ikili sistem ilk defa galiba.
ben_btctalk
Full Member

Activity: 210
Merit: 100

View Profile
July 23, 2017, 01:32:29 PM

evet adamların işi bu. yatırmcıları ikna etmek. herbiri ayrı yerlerde ama yapınca sorun yok ben isteyincemi sorun var?
istedimde ne fazla geldi ?

Seni ikna etmek için adamlar iletişim kanalları açmışlar işte bende orada sorularını sor ikna ol diyorum, hayır senin istediğin tarzda buraya gelip ikna eden bir ico ekibi göster ben özür dileyeyim senden, ayrıca gerginliğe gerek yok, relax.

niye gerginlik olsun slmn insan gibi konuşyoruz.
bence istediğim normal sence deil. bu kadar.
exortis
Sr. Member

Activity: 322
Merit: 250

View Profile
July 23, 2017, 03:43:05 PM

Bu adamlar saglam para toplarsa sasirmicam acikcasi finans sektorunde hatiri sayilir tanidiklari oldugunu dusunuyorum bu abilerin
mirallas (OP)
Sr. Member

Activity: 406

View Profile
July 23, 2017, 04:04:12 PM
Last edit: August 27, 2017, 12:11:02 PM by mirallas

Bu adamlar saglam para toplarsa sasirmicam acikcasi finans sektorunde hatiri sayilir tanidiklari oldugunu dusunuyorum bu abilerin

Ekibin içinde 4 farklı şirket var ve bu şirketlerin hali hazırda onlarca çalışanı var burada 3 kişiyi görmeniz ekipte az kişi olduğunu düşünmenize sebebiyet vermesin.

Waves Dex'te işlem hacmi arttıysa coevel sayesinde arttı. Daniel zaten yıllarca hedge fonları yönetmiş birisi. En başından beri fonlarını yönettiği bir kaç insanı sisteme dahil etse bile rahatlıkla monkey.capital 'i faliyete geçirir ico falan ne gerek var bunlara diye düşünüyordum ki bu hamleyi yaptılar ve tokenlerin %35-40'ını büyük şirketlere sattılar belki daha da satış yapacaklardır.
aliyagiz207
Full Member

Activity: 266
Merit: 242

View Profile
July 23, 2017, 04:20:46 PM

Aynen bende sirf ekibin icindeki adamlarin bile guzel para toplama potansiyelleri oldugunu dusunuyprum.Iconomi ve taas dan farki ekibin daha kalantor olmasi.Bence bu ekip guzel seyler yapabilir
ROUGE44
Newbie
*

Activity: 20
Merit: 0

View Profile
July 23, 2017, 05:02:02 PM

singapurdayim gidip adreslerine baksam mi konussam mi diye dusunuyorum bazen Smiley
polat90
Sr. Member

Activity: 546
Merit: 280

View Profile WWW
July 23, 2017, 05:02:55 PM

singapurdayim gidip adreslerine baksam mi konussam mi diye dusunuyorum bazen Smiley

iyi fikir hocam bizede aktarırsanız düşüncelerinizi çok memnun olıuruz  Smiley
hchc
Hero Member

Activity: 504
Merit: 500

View Profile
July 25, 2017, 10:34:04 AM

Bende imzasına katıldım biraz araştırdıktan sonra ,tutar gibi proje başındaki adamlar parayla oynuyor ve finans işinden anlayan adamlar sırf o yüzden girdim imzasına,beni yanıltamaz inş. whitepaper de türkçe ye çevrilecek mi incelemek lazım biraz?

............
.           ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
        ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
      ▓▓▓▀  ▀▓▓▓▀  ▀▓▓▀  ▀▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▄  ▄▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓
   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  ▓▓▓▓▓▓▓▀  ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀  ▀▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀  ▀▓▓▓▀  ▀▓▓▀  ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▄  ▄▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▀  ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  ▓▓▓▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▓▀  ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
     ▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
          ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

..           ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
        ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
      ▓▓▓▀  ▀▓▓▓▀  ▀▓▓▀  ▀▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▄  ▄▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓
  ▓▓▓▓▓▓▓▀  ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀  ▀▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀  ▀▓▓▓▀  ▀▓▓▀  ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▄  ▄▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▀  ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  ▓▓▓▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▓▀  ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
     ▓▓▓▓▄  ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
          ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

.............
beyinsi
Hero Member

Activity: 742
Merit: 501

View Profile
July 25, 2017, 05:37:43 PM

Bu proje ve investfeed aynı tarz projelermi? Iconomi gibi fon yönetim sistemimi... eğer öyleyse bu tarz projeler bihayli çoğalmış oluyor. iconomi,taas vs...
hirozaki faraday
Sr. Member

Activity: 266
Merit: 279

View Profile
July 25, 2017, 05:59:00 PM

Ateist olduğum için maymun reise 0.75BTC atarım.
exortis
Sr. Member

View Profile
July 25, 2017, 06:00:54 PM

Bu proje ve investfeed aynı tarz projelermi? Iconomi gibi fon yönetim sistemimi... eğer öyleyse bu tarz projeler bihayli çoğalmış oluyor. iconomi,taas vs...
Alakasizlar hocam,investfeed sosyal platform tabanli.Monkey daha cok targetcoin,brickblock tarzi bir proje.Invest yatirimlarina guvenilen uzmanlarin paylasimlarini canli olarak izleme temeli uzerine kurulu.
ROUGE44
Newbie
*

View Profile
July 25, 2017, 06:07:37 PM

Daha once ico ya hic katilmadigim icin soruyorum kusura bakmayin. Simdi ben bu ico ya 1btc ile katilmak istiyorum mesela ben bunu gondericem onlar bana karsiliginda kendi coinlerini mi gondericekler ? Eger oyle ise herhangi bir walletlari yoktur diye tahmin ediyorum nasil gondericekler yada baska bir durum mu oluyor ? Rica etsem biri beni aydinlatabilir mi bu konuda ?
exortis
Sr. Member

View Profile
July 25, 2017, 06:26:29 PM

Daha once ico ya hic katilmadigim icin soruyorum kusura bakmayin. Simdi ben bu ico ya 1btc ile katilmak istiyorum mesela ben bunu gondericem onlar bana karsiliginda kendi coinlerini mi gondericekler ? Eger oyle ise herhangi bir walletlari yoktur diye tahmin ediyorum nasil gondericekler yada baska bir durum mu oluyor ? Rica etsem biri beni aydinlatabilir mi bu konuda ?
Merhaba projesine gore degisir hemen kendi tokenleri gondermeyebilirler panelde saklarsiniz cuzdan acilinca veya borsaya girince cekersiniz veya mew gibi multi coin destekleyen cuzdana erc20 standartindaysa custom olarak ekler oyle cekersiniz tokenleri
mirallas (OP)
Sr. Member

Activity: 406

View Profile
July 25, 2017, 07:39:04 PM

Loud capital haftanın 3 günü konferans düzenliyor. Yatırımcıların sorularını cevaplıyor, şimdilik Singapur için böyle bi imkan Yok fakat ben orda olsam bi uğrardım Smiley
ROUGE44
Newbie
*

View Profile
July 25, 2017, 08:45:10 PM

Merhaba projesine gore degisir hemen kendi tokenleri gondermeyebilirler panelde saklarsiniz cuzdan acilinca veya borsaya girince cekersiniz veya mew gibi multi coin destekleyen cuzdana erc20 standartindaysa custom olarak ekler oyle cekersiniz tokenleri

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Panelde saklarsiniz dediginiz nedir acaba ?
exortis
Sr. Member

View Profile
July 25, 2017, 09:12:48 PM
Last edit: July 27, 2017, 01:35:17 PM by exortis

Ico katilim icin size sunulan bir arayuz,hepsinde olmaz ama wetrust ve taas da panel vardi ico bitene kadar tokenler orda duruyordu sonra mew cuzdanina veya borsaya cekebiliyorsunuz ben ikisinide borsadaki cuzdanlara cekmistim.Veya tezos panelsiz aldiginiz token icin withdraw yapacaginiz bir yer yok veya bugun katildigim INVESTFEED mesela direk mew adresine gonderdi tokenleri.Mew icin bir custom degeri veriyor onu mew icinde tanimlayinca tokenler gorunuyor.Siz bunlari cok dert etmeyin hepsinin bir cozumu var onemli olan ico fiyatinin altina dusmeyen proje bulabilmek
valley365
Hero Member

Activity: 868
Merit: 1003

View Profile
July 25, 2017, 09:39:42 PM

Ico katilim icin size sunulan bir arayuz,hepsinde olmaz ama wetrust ve taas da panel vardi ico bitene kadar tokenler orda duruyordu sonra mew cuzdanina veya borsaya cekebiliyorsunuz ben ikisinide borsadaki cuzdanlara cekmistim.Veya tezos panelsiz aldiginiz token icin withdraw yapacaginiz bir yer yok beya bugun katildigim INVESTFEED mesela direk mew adresine gonderdi tokenleri.Mew icin bir custom degeri veriyor onu mew icinde tanimlayinca tokenler gorunuyor.Siz bunlari cok dert etmeyin hepsinin bir cozumu var onemli olan ico fiyatinin altina dusmeyen proje bulabilmek

Son dönemde ico fiyatının altına düşebileceğini tahmin etmediğimiz projeler de düştü. Piyasanın çalkantılı hali buna sebep diye düşünüp avunuyorum. Sonm faciasından sonra inancım kırılmış olsa da bir şeye ikna oldum. Zamanın gerekliliği. Bunu da şuna dayanarak söyledim: Ocak - Mart arası dağıtılan ico'lar bu çalkantıdan etkilenmediler. (ico fiyatı bazında)
exortis
Sr. Member

View Profile
July 26, 2017, 10:55:15 AM

Icolar icin saglam bir paylasim platformuna ihtiyacimiz var son zamanlarda girdigim icolara kisa vadede nedense guvenim yok.Sirf etherin dususunden oturu surekli kafama yatan icolara giriyorum.En son pillar kotu oldu benim icin adam gibi bir borsayada girmiyorlar ki degerlensinler.
Dun twitterde oylama vardi bir ico icin hangi borsaya girsin diye.
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 »  All
  Print  

Jump to: