güzel proje tuttum ama çok heveslenmemek lazım. böyle patlayacağını zannetmiyorum yani. yatırımcısına kar ettirir ettirmesine ama kazanç rutin olur. bundan çok daha geçerli projeler sürünür durumda şu an.
Zaten bu saatten sonra kısa vadeli para katlama aracı olarak ICO'lara giren arkadaşlar büyük hayal kırıklığı yaşayacaklardır. Güvenilen projeleri denemek lazım uzun vadeli.
Projeyi bende sevdim güzel bir adım ile başlayabilir bence o yüzden boşta duracağıma bu imzaya girdim yalnız. Rank kısmına yanlışlıkla harf girmişim bakmamışım birde Jamalmiş kampanya yöneticisi o yüzden bir kez daha imzaya girdim diğer üsttekini silermi acaba? Adama yazdım ama beni saymıyor.
Yazdıysanız sıkıntı yok diğer hatalı kayıt silinir zaten her türlü.
ben de imza kampanyasına katılmaya karar verdim. whitepaper'ı detaylı okuduktan sonra yatırım yapıp yapmamaya karar vereceğim.
White paper ufaktan okumaya başladım bakalım, güzel bir proje olacak. Yatırım için tabi o sıra piyasanın durumu da önemli olacak. Youtube kanalını da takip edin android'ler üzerinde uygulamayla ilgili şeyler paylaşabiliyorlar. Yukarıya da koymuştum.
teşekkür ediyorum detaylı açıklamanız için. gece baya inceleme fırsatım oldu, bir miktar yatırım yapmaya karar verdim.
Rica ederim, ben de şimdiye kadar okuduğum kısımlardan olumlu izlenim edindim.
Benim anlamadıgım bu proje direk donanım üzerine yazılan erişilemez (sistemden haric) bir alan oluşturacak.
acronis gibi belli başlı programların yaptıgını yapıyor yenı bır olay degil bu alanlarada bir kaç farklı şekilde ulaşılabilecegi.
Peki samsung,ve intal tabanlı telefonlar buna izin verecekmi ?
hiç sanmıyorum
Youtube videolarında kullandıkları telefonlar Samsung idi, aynı zamanda proje tanımında Intel tabanlı cihazların uygun olacağı da yazıyordu ama daha teknik bir sorunuz varsa bizzat ekibe Slack'ten sorun derim.
Sistem dolaşımdaki 2.5 milyar cihazla ve Intel ve ARM işlemcilerin olduğu her yerle uyumlu.Denmişti proje tanımında.